- AI аналіз відгуків53 відгуки: позитивний – 55%, нейтральний – 12%, негативний – 33%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Саме головне зрозуміти, що він не має бути накачаний, як футбольний мʼяч. Має бути мʼяким. Підкачали, заткнули. Якісний мʼяч, задоволена, вже два місяці працюю з ним.
- Переваги:
- Цупкий
- Недоліки:
- Аліса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Мені прийшов норм екземпляр, вже з ним деякий час займаюсь і все ок
- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
м'яч доволі якісний , мені розмір прийшов правильний , накачував насом!
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук !
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
дякую Розеткі за супер швидку доставку!! м'яч надула трубочкою із комплекту, але надувати ротом ще те завдання)))
краще дозамовити насос.. - МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
якісний мʼяч, відповідає очикуванням. надувається легко, в комплекті є трубочка. покупкою задоволена!
- Недоліки:
- відсутні
- Анжела В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Всё отлично.
- Переваги:
- Цвет, размер - всё соответствует. Очень легко накачать.
- Недоліки:
- Пока не вижу. Только начали пользоваться
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Гарний, якісний товар. Я задоволена
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Дружина задоволена якістю мʼяча. Надули дуже легко - без насосу
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Классный мяч, крутой для занятий йогой, расслабления и растяжки поясницы .
- Переваги:
- Плотная пенистая резина, легко надуть ртом как обычный шарик, без насоса .
- КрістінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Гарний мʼяч, має у комплекті трубочку.
Легко надувається, також зручно спустити і зробити більш мʼяким, якщо перестаралися з жорсткістю.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Лотта Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
відповідає опису
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
За свою ціну - чудово.
Так, дійсно, тут відсутній зворотний клапан.
Надула за хвилину "ротом".
Клапан (білу пімпочку) засунула в рот. Коли досягла необхідної пружності м'яча, підштовхнула клапан до отвору язиком:)))- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
- Відсутній зворотний клапан
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Музыка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Товар гарний
Нарікань нема- Переваги:
- Міцний
Колір гарний - Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Гарний м'яч , мені підходить для викононня вправ.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
М'ячі гарні. Трохи диаметр змішаний. Замовляла 9 шт 25:см, кілька штук прийшли 20 см. Але нам для тренувань це не критично.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за відгук!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Якісний мʼяч, користуюсь вже майже місяць, все влаштовує.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за ваш відгук!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
ок.
- Переваги:
- все ок.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за ваш відгук!
- Виктория Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за ваш відгук!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Чудовий
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Класний мʼячик, користуюсь вже пів року, ніяких нарікань нема
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Підходить для пілатесу
- Переваги:
- Легко надути
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ваша думка важлива для нас і допомагає ставати ще кращими.
- Орел Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
дуже добре використовувати для пілатесу
- Переваги:
- міцний мяч
- Недоліки:
- не виявила
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Отличний мяч, со своими функциями справляется.
- Переваги:
- Можно брать с собой, легко сдувается и надувается
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Матеріал, з якого зроблений м'яч гарний по якості, пружний та міцний. НАкачувати легше насосом . Шкода , що в комплект іне було, але маю вдома від матрасу.
- Переваги:
- Якісний матеріал
- Сергієнко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Чудовий м’яч, відповідає заявленим параметрам
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Дуже дякую!
- Половко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Відповідає
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Все відповідає опису
- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Свою функцію виконує, діаметр не міряв. Раз в тиждень потребує підкачування. Брав для певних вправ, які виконую лежачи на м'ячі, все добре, витримає мою вагу 100кг. Задоволений.
- ВікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Все добре, мячик непоганий
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
М'ячик відповідає фото і ціна вогонь, дякую!
- Юлия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Класний м'яч, те що я хотіла. Ще й розмір вгадала, саме з таким займаюся в залі, тепер буду і вдома.
- Переваги:
- Розмір , якість ідеально
- Недоліки:
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Класний маленький м'яч. Добре підходить для вправ на прес
- Переваги:
- Швидка доставка, зручний м'яч
- Недоліки:
- Поки немає)))
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Придбала м'яч для занять вдома. Допомагає збільшити ефективність вправ і полегшити виконання багатьох комплексів рухів.
В комплекті є трубочка, з якою його легко надути. Рекомендую.- Переваги:
- Пружний, приємний, якісний, гарний колір.
- Недоліки:
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 0.3. Колір: Фіолетовий
Чудовий мʼяч! Легко надути. З ним заняття стали краще! Якість на висоті. Доставка на наступний день. Дякую