- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Врятував коли не було свiтла, витащив ноут i роутер 4-5 годин.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошло чуть больше недели использования ecoflow. В основном используем для зарядки ноутбука и включения роутера.
Для котла пока не пытались использовать, так как необходимо проводить манипуляции с заземлением.
В целом работой станции довольны, но есть пару моментов, которые насторожили, возможно кто-то сталкивался или больше владеет информацией:
1. Оставив ecoflow на ночь с 30% заряда, на утром на нем было 0%. Как такое может быть? Устройств подключенных к нему не было. В приложении поставить ограничение на допустимый процент разряда тоже нет возможности. Как и почему процент упал до 0 - непонятно
2. Если верить приложению, то температура ecoflow при работе роутера подключенного через вилку составляет 34 градусов Цельсия. Да и в принципе ecoflow становится чуть теплым. Нормальная ли эта температура? Вентилятор еще ни разу не слышали, чтобы включался- Переваги:
- Очень нужная вещь сейчас. Много портов. Быстрая зарядка устройства
- Недоліки:
- Есть вопросы к работе
- Діма К***
1. Може глючити індикація, в мене було що різко падав заряд до нуля а потім ставав таким же як був, або під час зарядки заряжався швидко до 100 а потім ти включаєш а там наприклад 80 до яких мабуть і було заряджено.
2. Кулер може ледь крутитися, що його так не чути. Вимкніть автоматичний режим і тоді завжди при зарядці станції і при включених 220 В на станції кулер буде на максимумі крутити. Він крутить на авто при значно вищих температурах (більше 40-50) - Роман Р***
Підтверджую слова Дмитра, в мене за місяць користуваннч станцією, вона вже ~ десять разів самовільно вимикалася і щоразу знову показувала 100% хоча це навіть приблизно не могло бути правдою. Жити з цим можна, але віри в продукцію екофлов не додає. Зараз задивляюся на анкери, вони в європі ще є і не треба чекати 5 тижнів
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Опалення індивідуальне в квартирі, стоїть газовий котел. Може тягнути котел десь 4 години. Зарядка станції займає 1 годину. В цілому, якісна річ і зараз вельми актуальна
- Переваги:
- Дуже потрібна річ при відключенні електроенергії
- Недоліки:
- Немає, заявлені функції виконує.
- Діма К***
Скажіть, скільки споживає ваш котел?
- Игорь Е***
Да колько ?
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вцілому, непогано.
- Переваги:
- Гарний вигляд, багато способів зарядження і розрядження. Запускав холодильник, PS4 pro, телефон.
- Недоліки:
- Запах паленої пластмаси коли вмикається вентилятор. Надіюсь з часом пройде. Бо коли чадить, то не хочеться біля нього і бути. Хотілося ся би більш функцій в android app.
- Олександр
Запах пластмаси зник з часом, чи є? При зарядці скільки бере з мережі ВТ?
- Діма К***
Олександр, в мене запах ще деколи є, залежить як працює вентилятор, якщо сильно то чути.
На повільному режимі бере максимум 110 Вт, на звичайній більше 200 Вт, точно не памятаю. Але десь за півтори години заряджається на стандарті
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зразу почту із основного. Мій вибір дуже прагматичний і ґрунтується на фізиці (ємність, потужність) і потребі у зручному досить компактному джерелі живлення.
Мені на додачу до 100А аккума+інвертор (велика ємність, мала зручність) і павербенків (мобільність, але обмеження в ємності та портах), потрібен був зручний девайс із швидкою зарядкою + можливість 220.
Ще важливим параметром була швидкість заряди самої станції - з'явилося світло, швидко підзарядився.
Модульність (можливість докупити і приєднати додаткову батарею) - бонус, який дозволяє збільшити ємність, якшо буде не вистачати.
Чому не "інший бренд". EcofFlow використовує якісніі Lithium-ion батареї. Так, є виробники, які вже застособують LiFePO4 батареї. І це дійсно, круто. І дорого.
Але, саме мені, не треба.
LiFePO4 дозволяє робити 1000+циклів без втрат. Але я не маю на меті стільки циклів звряд/розряд. А ось 300/500 із прогнозом зниження до 80% ємності від EcoFlow мені норм.
Насправді, якщо ви прогнозуєте багато циклів - є інші круті девайси, але там теж будуть свої "мінуси".
Для мене більш важливаю стала потужність 600W на виходах 220 із піком 1200W. І з фішкою, що якщо ви приєднаєте щось потужніше (наприклад чайник на 2000W) у EcoFlow не спрацює захист (вимкне напругу), а вона просто буде давати свою максимальну потужність 600W і під'єднаний "чайник" продовжить гріти воду, хоч і повільнише.
Тож тут % "задоволення" від зарядної станції в першу чергу буде залежати від того, як якісно ви її під себе підібрали.
Що я вже протестував:
1. Це ваш офіс на день. Навіть: здовецький монітор + "ігровий" ноут.
2. Формула із шкільного класу "фізики" працює і для 55" телевізорв, і для автомобільної зарядки, тобто навантаження корелюється із тим, які втрати ємності відбуваються. :)
3. Кіт в захваті від нової коробки! :))
PS Маєте питання - пишіть :)- Переваги:
- Якість корпусу. Відповідність навантаженню та ємності. Кількість та варіант и портів.
- Недоліки:
- Завжди хочется ідеалу за найменші кошти. Тому недоліки: не розмір із пачку цигарок, разом із потужністю ЗАЕС та автономністю київської ГЕС :)
- Галина К***
Я бачу, ви розбираєтесь в тому, я - ні взагалі. Чи можна купити таку штуку, щоб увімкнути в нього газовий котел?
Бо як немає світла, то котел непрацює і починаємо примерзати потроху.... - Гість
Поздравляю вы купили инвертор емкостью 600Ватч.
Для примера автомобильный акум 12В 60Ач стоит 4к грн и емкость 720Ватч.
К нему инвертор + зарядка 5к грн макс. Итого 9к грн за такую же емкость - Марина К***
Підкажіть , чи працює як модем ?
- АнонимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив цей пристрій як бєкап для ноутбуку. Дуже задоволений, у ноута в мене ємність батареї 63вт/г. Коли в EcoFlow 100% заряд то мій ноут від 0-100% зарядився за 1,4 години, витратились заряду EcoFlow 20%. При цьому також заряджався телефон емністью 1800-1900 міліапер. На наступний день, весь день працював за ноутбуком і зарядив його ще раз з 5% до 90% при цьому у самому EcoFlow залишилось 60%.Якщо ви хочете заряджати ноут то тільки через usb-c, тоді реально все добре і сам EcoFlow не витрачає купу енергії на розетку і куллер.Також зазначу що ноут я зараджав вимкненим, це значно зменшує витрати у самій станції. Що до напруги заряду, з початку перші пів години мій ноут заряджає витрачаючи 70-75w потім напруга падає до 20-30w.Також гарна новина, в комплекті іде dc кабель, який підходить до роутера, так що роутер можно підключити до dc порта, витрата енергії смішна, і все гуд)
- Переваги:
- USB-C 100w
Dc в комплекте для роутера подходит
Быстрый заряд самой станции 0-100% за 1,5 часа - Недоліки:
- При подключении к вайфай и приложению дополнительные потери энергии(но не значительные)
- Дмитро Л***
А який у вас вольтаж по паспорту у роутера?
У мене 12V, теоретично, має працювати, хоч від станції і трохи більший вольтаж.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кілька фото до самого відгуку
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом - я деайсом задоволений, проте цінник трохи завищений, але то таке.
З коробки був заряджений на, приблизно, 30%. Підключив до мережі і десь за годину він зарядився на 100%.
Встановив мобільний додаток і оновив прошивку - з заводу версія 0.1.0.0., а встановилась аж 1.2.4.11
Провів лише один експеримент - Розрядив HP pavilion 15-eh0049ur (Ємність акумулятора 41 Вт*год) до 10% і підключив заряджатись, парелельно працював з офісним софтом. В результаті десь за півтори години роботи зарядив з 10% до 99%, при цьому лишилось заряду 59%. Вентилятор достатньо тихий, вмикався 1 раз коли температура піднялась до 38 градусів.
запах є, не сильний, але добре відчувається в закритому приміщенні. Сподіваюсь, через деякий час пройде.
З чого можна зробити висновок, що вистачить десь 3 рази зарядити подібний девайс і віддати він може приблизно 150 Вт/год. Хоча, я звик до коефіціенту в хоча б припустимо 70%- Переваги:
- Загальна якість
Доброго дня, Дмитро. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Діма К***
Дмитро, Ви коли заряджали ноутбук скільки ват йшло на виході? І що показувало по часу який залишився до того як сяде батарея на станції?
В мене така ж зарядна станція, я її тестував на різних пристроях, можу сказати наприклад для телевізора із споживанням 110-120 Вт стає більше як на 2 години. - Дмитро З***
Західні тести кажуть що ККД в нього близько 80%. Тож або у вас бу-шний акб всередині, або ККД зарядки вашого ноута досить низька. Розрядіть пасивним навантаженням через ватт-метр. Якщо реальна ємність буде нижча за 80% від норми то я б звертався у підтримку.
- ОлександрПродавець: Rozetka
Купляв цю шарманку у листопаді 2022 року не тут. Зараз ціна впала, гарний час підготуватись до наступної зими. Дуже виручала під час відключення світла. Підключав її до розетки через шнур "вилка-вилка". Тягне все освітлення в квартирі, холодильник, газовий котел, тостер, навіть можна допрати, якщо на середині програми відключили світло. ПММ та пральна машина не запускаються (велике навантаження при підігріві води).
Треба розуміти, що цієї ємності, при активному використанні, на багато не вистачить. Окремі акумуляторні батареї вже не випускають, де-не-де їх ще можна знайти по ціні самої станції.- Переваги:
- Тягне майже всю побутову техніку.
- Недоліки:
- Морально застарілий вид акумулятора.
- Лідія Л***Продавець: Rozetka
Купила в іншому магазині, але залишу коментар для тих, хто розглядає дану зарядну станцію в якості джерела резервного живлення для MacBook Pro в разі блекауту. При зарядці 16-дюймового Макбук Про 2019 модельного року від 0 до 100%, ця повністю заряджена зарядна станція віддає всього навсього 1.3 повного заряду. Тобто, ви зможете зарядити ваш Макбук один раз повністю, а другий раз лише до приблизно 30%. Результат, мʼяко кажучи, не супер за ціну станції у 18000 грн. Зарядка відбувалася фірмовим кабелем при підключенні до USB Type-C порту зарядної станції.
- Переваги:
- Багато портів
- Недоліки:
- Повністю заряджена станція не здатна зарядити MacBook Pro 16" 2019 року навіть 1.5 рази
- Дмитро З***
Схоже на брак. Втрати на перетворювачах для подібних девайсів мають бути на рівні 20%. Тож справна модель має двічі зарядити ваш ноут.
- Денис
Я не уверен, но при подключении к type-c порту потери должны быть минимальными, так как инвертор не используется, это ответ на комментарий выше.
Вопрос к автору отзыва, вы же ноутбук заряжали конечно же когда он был полностью выключен? - Лідія Л***
@Денис, ні, ноутбук був в режимі роботи. Це значно впливає на продуктивність зарядної станції?
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Нормальна річь насос котла працює 5годин,брав в польові умови болгарка на 850ват працювала 30хвилин,купував виключно для опалення
- Переваги:
- Швидка зарядка пристрою,і можливість зарядки від авто і сонячної панелі
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за відгук! Дійсно, EcoFlow River - потужна зарядна станція, але те, що навіть болгарку потягнула, приємно вражає)
- Игорь Е***
Это получается вашь котел на ват?
- Виктор
дуже дивний коментар, ви ж розуміли що потужність ваших приладів вища за потужність цієї моделі, на що ви розраховували?) скоріш за все ви прост навіть не стали з'ясовувати яка потужність вашого пк (+монітора). Дельта 2 і та не спасла б вас
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Купил в первую очередь для поддержки рабочего геймдев компьютера (не ноута). Полностью заряженый, новый экофлоу ушел в ноль примерно за час, потом вырубился - без предупреждения.
Может, для ноута или как "элитный павербанк" он ещё принесет пользу (надеюсь, не придется проверять!), но с основной задачей справился хуже самых пессимистичных прогнозов.
Про цену. Купил эту зарядную станцию в середине декабря, за 40к+.
Сейчас, спустя месяц, она же продается почти в два раза дешевле.
Хорошо для новых клиентов, и я понимаю как работает рынок, но все же это досадно.
Общий опыт от товара и ситуации - 2/5.- Переваги:
- Работает, тихий, вроде не пахнет
- Недоліки:
- Не тянет нормальный комп(!), не предупреждает о низком заряде, была завышенная цена
- Продавець PowerfulShop
Добрий день! EcoFlow, як і будь-яка інша зарядна станція, може розрядитися і за 20 хвилин, якщо підключити до неї занадто потужний пристрій. Ємність EcoFlow River 288 Вт/год. Якщо підключити пристрій потужністю 50 Вт, він працюватиме близько 5 годин. Якщо 250 Вт - близько години. Якщо 600 Вт, то і 30 хв не пропрацює. Для потожних пристроїв є лінійка Delta від EcoFlow. В вашому випадку можна придбати додаткову батерею до станції, вона подвоює ємність та тривалість роботи.
Щодо вартості, то в грудні вона була суттєво більшою, тому що у постачальників було мало станцій і ціна закупки була вищою. - Костянтин М***
Ви самі себе розумієте що написали?)))
Те, шо ваш ігровий ПК протягнув годину є нормальним; ігрові ноути на цій станції можуть годину-дві працювати, а ви про десктоп…))
Є фізика і ніхто не може йти всупереч її законам. Купіть найпростіший ваттметр та заміряйте споживання вашого ПК за годину, поділіть на це число заявлену ємність будь-якої станції та отримаєте приблизний час автономної роботи.
Для ваших задач треба Дельту або хоча б Рівер про Макс. - Валентин Г***
пане Костянтин, доводжу до вашої уваги - відгуки існують щоб ділитися своїм досвідом щодо товару та продавця. І оцінки в них ставляться суб'єктивно, виходячи з факторів які зустрілися.
Як ці фактори стосуються фізики чи економіки, питання інше.
Я описав саме свій досвід та ситуацію - що буде корисно іншим користувачам які використовують не лише ноути. Мені б вчасно такий відгук би дуже допоміг.
Так само про ситуацію із ціною (доречі, а ви бачили тоді ціни на Дельту-Рівер-Макс у грудні?)
Тож так, я добре розумію що написав - в першу чергу як застереження для інших користувачів як я.
Якщо вам не подобається, то.. мені все одно, чесно.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Купував цей прилад для живлення ноутбука, роутера, перехідника і телефона під час вимкнення світла. Працює добре. Зарядки вистачає на 4-5 годин, коли все підключене. Заряджається на 100% менш ніж за 2 години.
- Переваги:
- Вистачає на живлення ноута, роутера і телефона
- Недоліки:
- Іноді неприємний запах
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук! Запах іноді буває, коли пристрій ще новий, але з часом зникає.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Ноут з монітором працюють години 4-5.
- Переваги:
- Все чудово
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук. Якщо забажаєте подвоїти час роботи станції, ви можете придбати додаткову батарею.
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Непоганий товар, придбав трішки більше тижня назад, протестував; від нього навіть чайник можна кип'ятити (вистачає від сили на 2 раза), час зарядки залежить від проводки в приміщенні та максимальної навантаженості лінії
- Переваги:
- Вистачає для активної роботи мінімум на день
- Недоліки:
- ціна
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук. Якщо будуть питання, звертайтеся протягом року.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
підключити ноутбук. настольну лампу і принтер вистачає заряду на 4 -4,5 години. якщо ще холодильник . то на 2 години. Роутер підключати нема змісту , .якщо в під'їзді не оптоволоконний кабель , а звичайний, і провайдер інтернету не підключив додаткове живлення до свого обладнання.
- Переваги:
- дуже швидко заряджається
- Недоліки:
- мала ємність. дорога ціна
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук. Дійсно, важливо, щоб провайдер постачав інтернет. Якщо інтернет є, то роутер буде працювати. Він потребує зовсім мало енергії.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Усе класно: і пристрій, і сервіс. Відправили ультрашвидко, в день замовлення. Встигла зарядити повністю, тому зараз, коли вже добу немає електрики, дуже виручає. Купувала станцію переважно для заряджання ноутбука, мобільних телефонів і ламп-ліхтарів. ADSL-модем Укртелекому теж працює, коли є зв'язок від провайдера. Вагаюся, чи не спробувати увімкнути кавомолку й електричний насос газового котла... При моїй роботі з текстами повного заряду станції має вистачити приблизно на чотири дні. Запах, про який писали нижче, був відчутний при першому заряджанні від мережі. Коли заряджаю пристрої від самої станції, запаху немає.
- Переваги:
- Швидке заряджання від мережі, гарна якість приладу, тихий вентилятор охолодження
- Продавець PowerfulShop
Олено, дякуємо за детальний відгук!
- Олег М***
Газовий котел підключив, працює.
Тільки треба вмикати не напряму, а в будь яку розетку за допомогою кабеля вилка+вилка.
На щитку вимикаєте вхідний автомат і автомати які не потрібні( пральна, холодильник...) і буде у вас і освітлення і котел і розетки працювати.
ОБОВ'ЯЗКОВО КОЛИ З'ЯВИТЬСЯ СВІТЛО ВИМКНІТЬ З РОЗЕТКИ eco flow, а потім вмикайте вхідний автомат!!!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Всем привет. Купил себе на днях данную модель и не жалею.
Заряжается действительно за 1-1,5 часа до максимума. Не сложно разобраться в работе. Зарядил 2а ноутбука от 0 до 100, телефон и ещё осталось 65%. Для веерных отключений отличный девайс.
Более мощное оборудование/технику можно подключить, но время ее использования будет маловат.
Подключил роутер, экофло показал 72 часа работы!
Доставили быстро, сервис хороший.- Переваги:
- Автономия для веерных отключений.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець PowerfulShop
Спасибо Вам за покупку и подробный отзыв!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Без проблем живить ноутбук і монітор.
При невеликому навантаженні (до 50-100 Вт) вентилятор працює досить тихо. Зарядка від мережі теж тиха на відміну від EcoFlow River Mini.
Може бути неприємний запах, тому цей девайс краще за все розмістити в окремій кімнаті. Від EcoFlow River Mini такого запаху не спостерігалось.- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук! Скоріш за все запах є, бо товар новий, але за декілька днів вивітриться.
- Феникс Ф***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Заряжается за 1-1.5 от сети.
Батареи хватает на роутер + ноут в активном режиме часов на 10-12
Позволяет мне работать полный день, без необходимости идти в ковёркинг.
Дисплей показывает данный относительно оставшегося заряда, примерного времени работы и сколько ватт-час потребляют подключенные устройства
При желании можно докупить доп. батареи или заряжать от солнечной панели
Если нужна автономность то рекомендую к покупке- Переваги:
- Быстро заряжается, можно подключить солн. панель
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо Вам за детальний відгук! Він допоможе іншим людям.
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
В цілому я задоволений, але є нюанси
Перше що спантеличело це ціна, я купив за 48 тисяч
Через кілька днів ціну знизили на 10 тисяч, виходить я переплатив 10 тисяч на рівному місці, а це не приємно, подумаю повернути
По друге - опис товару не корректний: максимальна вихідний струм 1200 ват, це вказано в інструкції до товару. В описі товару на розетці написано 1800 ват- Переваги:
- товар гарної якості
- Недоліки:
- ціна, опис
- Продавець PowerfulShop
Добрий день! Виробник EcoFlow зазначає, що EcoFlow River витримує сплески до 1800 Вт в режимі X-Boost, це максимальна потужність. Ця інформаціє є на офіційному сайті виробника в описі цього товару, тому вона є і в описі на сторінки нашого товару, ми не придумали це від себе. Щодо ціні, то в період, коли ви покупали, закупочна вартість була вище, ніж сьогодні, тому і роздрібна вартість була вища. Ціна залежить від ринку, ми не впливаємо на це. Наша маржинальність однакова. Коли ви купували по 48, неможливо було продавати по 37. На жаль, на ринку товару не було в достатній кількості, щоб задовільнити увесь попит. Ми продали вам товар за ціною, яка була ринковою на момент покупки, надіслали в зазначені сроки товар належної якості та готові надати будь яку консультацію щодо товару. Але ви поставили 3 зірки( Ми розуміємо, що вам неприємно бачити вартість товару меншою, ніж вона була раніше, але це ринкова економіка. Вартість може змінюватись і неможливо спрогнозувати яка вона буде за декілька днів. Все одно дякуємо за покупку і надамо підтримку щодо цього товару протягом року.
- Мария
Не стоит забывать, что у вас есть возможность оформить возврат товара в течение 14 дней после покупки.
Единственное, что деньги за возврат могут придти не сразу
- СергійВідгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Дуже крутий пристрій, особливо для тих у кого світла нема більше ніж воно є… Використовую як блок безперебійного живлення для роутера та медіа конвертора,
- Переваги:
- Дуже швидко заряджається
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Дуже хороший продавець, відповідає завжди на повідомлення. Відправка вчасно немає затримки. Дякую
- Переваги:
- Заряджається швидко, вистачає мінімум на годин 4-6 це точно, працює і комп'ютер і інтернет,телевізор. Є 2 розетки.
- Александр Ш***
Комп или ноут?
- Микола А***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Вистачає на 4 повних перезарядки MacBook Pro 15". Або можна скип'ятити чайник 2-3 рази. Для довгих відключень варто розглянути більш дорогі моделі
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо, що поділилися досвідом.
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Хороший товар, повністю вистачає для роботи ноутбука монітор. Також досить довго працює телевізор. Дуже зручно що є дві розетки
- Переваги:
- Потужний, швидко заряджається, 2 розетки
- Продавець PowerfulShop
Дякуємо за Ваш відгук. Звертайтеся, якщо будуть питання.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Продавець приємний, відправив швидко і поцікавився, чи все в порядку. Товар повністю відповідає очікуванням, так я знав, що беру)
- Продавець PowerfulShop
Максим, з Вами теж було приємно спілкуватися. Дякуємо за замовлення.
- Лінда О***Відгук від покупця. Продавець: PowerfulShop
Сьогодні отримала. Виключали на дві години світло. Ноутбук + вбудоване освітлення за цей час зїжерли 30% заряду. Тобто, думаю, що в такому робочому режимі акума вистачило б на годин 6 так точно) Ну і тут треба враховувати, що я користуюсь графічними програмами + інтернет. А це тягне реально дуже багато енергії) Тож якщо у когось робота не пов*язана з графікою і слабший ноут, то протягне суттєво довше.
- Переваги:
- Працює, велика ємність, можливість в майбтньому докупити ще одну батарєю, щоб подвоїти потужність і ємність, а також сонячні панелі
- Недоліки:
- не побачила)
- Рекун К***
Добрий вечір, чи можна холодильник включати в цю батарею?
- Продавець PowerfulShop
Олено, дякуємо, що поділилися досвідом! Бачимо питання від Катерини... ні холодильник занадто потужний для цієї моделі. Подивіться на моделі типу EcoFlow Delta, але вони занадто дорогі(
- МаксимПродавець: PowerfulShop
Сам прибор хороший, ежедневные выключения электричества в городе, подключаю монитор, и иногда ноут, когда не хватает батареи до включения электричества. при обоих девайсах выделяет сильнейший запах пластика или резины. (Даже если не от сети) Т.е и при зарядке девайса и при использовании 2ух приборов есть сильный запах. Температура при 2ух девайсах - 45 градусов, что по документации считается нормой.
Огромный плюс, что можно подключить газовый котёл, помыться или натопить квартиру до следующего включения света. (пишет 2+часа работы с котлом)- Переваги:
- Очень быстрая зарядка, хватает время, на которое дают электричество (2 часа) чтобы зарядить полностью
- Недоліки:
- Очень сильный запах плавленого пластика или резины, который не исчез после 2ух недельного использования прибора (при зарядке каждый день)
- Сергей М***
Підкажіть будь-ласка... питання вирішилось з запахом, чи так і залишився?