Це бімба... дуже подобаються. Зважайте на те, що це екрани, дешеві, проте екрани... Прогрілися, розім'ялися і як дали звук.... Супер.
Отличный звук, для компа колонки топчик по сравнению с лоджитеком моим старым, на максимальной громкости ни единого хрипа всё отлично, валят очень громко как для такого размера небольшого. Рекомендую.
Для улучшения качества звука пришлось добавить накладные писщалки.
Колонки не стоят своих денег.
Низкие частоты в норме, а вот средних и высоких не хватает, особенно высоких.
Ці колонки - це не те, що бюджетники якісь,які треба тільки під'єднати і увімкнути, тут є великі можливості по регулюванню, то ти перш ніж строчити гнівні коментарів, розберися з налаштуваннями!
Все супер задоволений! Брав для кавʼярні
Відмінна акустика. На свій розмір - якість звуку та функціонал просто супер. Звук дуже збалансований, басів прям неочіковано багато. Середина/високі - відмінно. Якісніше всього через оптику, по БТ почті таксамо, трошки хуже ширина. По аналогу ще трохи хуже, але ненабагато (якби не зрівнювати з оптикою - то прям дуже якісно). Пульт нормальний, все працює, але він і не дуже потрібен. Ціна на зараз прям зависока, але всерівно аналогів по звуку за цю ціну напевно нема.
На невелику кімнату, поставити на стіл
Через тиждень після отримання залишу відгук. Отримав комплект. Без зауважень. Зовнішній вигляд на 5(як на мене). Звук сподобався. Насичений, без провалів. Високих, як і низьких достатньо. Як на мене. Дивлюся кіно, слухаю музику. Для кімнати 15м² - "те що лікар прописав").
Єдине, на другий день не ввімкнувся зелений світлодіод.(Lan1, Lan2) Неприємно. Що скаже представник компанії? Відео додам, якщо треба.
Додам. Зелений світлодіод включився)))
Розетка доставила замовлення в зазначений термін. Дивився огляди. Для свого розміру звук достойний. Отримав те що очікував
Можливо комусь допоможе міг відгук. Купив даний товар в іншому маркет плейсі через знижку.
Колоночки не великі. Якість збірки класна. Блютуз пробиває 10 метрів через три стіни, жодного перебою. Звук для такого розміру класний. Слухаю при 40% гучності в кімнаті на 15 кв.м. , цілком достатньо. Звук дуже насичений, як є і низи, так верхні і середні. При підключенні до тв прекрасно чути голос, для кіно ідеально. Пульт ловить прекрасно, особливо не направляю на колонки, щоб переключити щось. Шнур підключення колонок між собою метри 2, малувато. Є в комплекті і оптичний кабель. Я думаю тут справжні 24 вата на кожну колонку.
Та там взагалі написано 42 Вати)))