Колонки дуже якісно зібрані, багато варіантів підключення, зручний пульт керування, звук високої якості. До речі, ніяких фонових шумів, на відміну від конкурентів. Колонки брав на кухню для телевізора. Вони чудово справляються як з переглядом фільмів, так і з прослуховуванням музики. Дійсно якісний звук. Я трохи маю досвід використання різної сучасної акустики і як на мене, edifier єдині хто, в цьому сегменті досі робить якісну акустику.
Хороші компактні колонки з якісним звуком. Підключав до материнської плати через оптичний кабель який є в комплекті! Гарно збалансовані частоти, не зважаючи на розмір, - басу вистачає. Середина не провалюється і є еквалайзер якщо потрібно підлаштувати під специфічний жанр. Для побутової комп'ютерної акустики за цю ціну супер!
5 из 5
Искала колонки для компьютера, чтобы слушать музыку фоном, смотреть фильмы и видосы на ютубе. Для этих целей колонки отлично подходят. Да, не всю музыку эти колонки способны раскрыть полноценно во всей гамме оттенков и звуковых нюансов, но в целом, если не задирать планку ожиданий, слушать их довольно приятно. Басы и средние частоты достаточно мягкие, к тому же их можно регулировать. Прекрасный вариант по звуку и мощности для небольшой комнаты площадью около 15 кв.м. В этой ценовой категории - огонь.
P.S. Брала не на Розетке, но решила отзыв и здесь оставить, вдруг кому полезен будет.
Спасибо, что решили оставить отзыв и здесь, просто у меня такая ситуация, что на компьютере нету драйверов на звук, и я искал хорошие колонки, подключаемые по-блютуз, специально для ПК. Благодарю за отзыв ещё раз)