- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи входить до послуг, безпосередньо, доставка в квартиру, по сходам, зокрема, при вимкнені електроенергії?
- СВІТЛАНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я перепрошую, оплата була здійснена 11 грудня, так що з послугою ВСЕ ДОБРЕ.
- СВІТЛАНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день! Пройшло сім днів як послуга оплачена!! Чому не телефонують і вже тиждень стоїть упакована машина досі не підключена ???
- Представник бренду
Добрий день, для реєстрації заявки потрібно телефонувати до компанії Екта Сервіс.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Інформація, вказана в описі, абсолютно не відповідає дійсності: автоматично заявка на встановлення не створюється, ніхто не звʼязується, на гарячій лінії дівчина каже, що треба чекати дзвінка майстра 3 робочі дні. Строк на повернення товару за законом 14 днів - вже 3 дні машинка стоїть запакована посеред хати. Скільки ще чекати?
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Як прискорити виконання встановлення? Очікувати п'ять днів нема можливості! Замовлення 853943717 пральну машинку отримано
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як можна повернути кошти? 8.02 отримали товар, досі чекаємо, щоб просто зв'язався майстер. Повний ігнор
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как воспользоваться услугой? Стиральная машинка есть, а где карточка?
- Аня М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як оформити возврат ? В мене немає фізичної карти на встановлення , а пише що потрібно принести на розетку чи відправити поштою
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сплатила сертифікат на сайті розетки. В суботу привезли машину, але без сертифіката. З'ясувати коли і де отримаю неможливо. Чат бот не відповідає, доставщики сказали що зателефонують. Хто може допомогти?
- Переваги:
- Красиво на сайті описаний
- Недоліки:
- В руки те що сплатила не отримала
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо, що скористались нашим сервісом із встановлення. Найближчим часом наші спеціалісти зв'яжуться із вами та погодять всі деталі вашого встановлення.
- Лариса С***Продавець: Rozetka
Купила пральну машинку і сертифікат на встановлення (маленький чек з цифровим ключем). Пральну машинку привезли. Гарантійного талона немає. Сказали, що він в електронному вигляді. Подзвонила за номером в сертифікаті, щоби замовити майстра. Спитала, чи зроблять відмітку в гарантійному талоні (електронному). Мені сказали, що це не авторизований сервісний центр і вони ніяких відміток не роблять. Мене, якщо чесно, це напружує. Гроші немалі, а як станеться поломка? Мені скажуть, що встановлював невідомо хто і через це гарантія не працює? З таким же успіхом я могла викликати нашого чудового сантехніка і він би мені підключив вдвічі дешевше і швидше.
- Представник бренду
Добрий день, Лариса. Відмітку у гарантійному талоні,не роблять під час встановлення. Але наші майстри встановлюють технику згідно гарантійних стандартів.
- Елена К***Продавець: Rozetka
Здравствуйте. Вчера я приобрела пакет Стандарт ладно 1199 гривен . Мне выдали чеки но я не получила ни сертификат ни гарантийный талон . Не знаю за что я заплатила прошу вернуть мне потраченную сумму 1.199 гривен .
- Лариса
Вернули вам деньги за сертификат?
- Владимир М***Продавець: Rozetka
Сертификат підійде для монтажу пральної машини + сушильною у колону?
- Представник бренду
Вітаємо! Так, в данну послугу входить монтаж в колону.

Підкажіть скільки ще чекати майстра???