- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через 3 місяці здох насос
Представник постачальникаСергію, вітаємо! Дякуємо, що обираєте продукцію Emos. Дуже шкода, що виникла така ситуація. На усі товари діє гарантія 12 місяців. Зверніться до сервісного центру rozetka, вони передадуть товар на тестування і при підтвердженні несправності отримаєте заміну товару на новий
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все прекрасно,котам понравился,но увы сломался моторчик меньше чем за месяц,перестал работать
- Переваги:
- Материал
- Недоліки:
- Не долго проработал
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перші враження - "шумний", вода дзюрчить надто сильно.
Великий мінус - без електроенергії не працює. Так що треба докупати ДБЖ (добре, що в мене є "запасний".- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Шумний, не працює без електроенергії
Представник постачальникаВолодимир, доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук та за те що обрали продукцію Emos.
Якщо потрібно щоб фонтанчик поїлка працювали автономно можна під'єднати фонтанчик до павербанку , таким чином фонтанчик будет автономным.
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все хорошо работает,но не положили прозрачную насадку для фонтанчика
- Переваги:
- Поилка рабочая
- Недоліки:
- Не хватает детали
Представник постачальникаВалерія, доброго дня.
Нам дуже прикро що у вас виникли складнощі з використанням поїлки фонтанчика Emos.
Прошу вас звернутись на офіційного виробника Eмос, контакти представництва є в інтернеті, місто Київ, поспілкуєтесь з нашим представником.
Ми попросимо вас залишити контакти щоб надіслати вам необхідну деталь.
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Акуратний, тихий. Гарна якість.
Представник постачальникаКатерина, доброго дня.
Дякуємо за те що обрали та ділитесь враженнями про продукцію EMOS для нас це дуже важливо.
EMOS - це європейський виробник з досвідом розробки та виробництва електротехнічного обладнання понад 20 років, продукція EMOS розрахована на європейського споживача та відповідає всім технічним та екологічним стандартам європейського союзу не на папері а в реальному житті.
При будь-яких питаннях ви завжди можете розраховувати на підтримку в найкоротші терміни.
Ще раз дякуємо вам за ваш відгук.