ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Тональний крем із колагеном Enough Collagen Moisture Foundation SPF 15 тон № 21 100 мл (2000962946352)

Немає в наявності

1.8/5
Оцінка користувачів 1.8/5
  • Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це жах!Тональний прийшов 21,а колір 13 світлий!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Колір
  • Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляю 21 тон завжди,вперше взяла тут,не відповідає за кольором!
    На один тон точно світліший,якщо не на два.Так що звертайте увагу!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже не задоволена. Замовлення робила ще 1 вересня 21 тон. Навіть не оглядала замовлення оскільки завжди довіряла розетці. Так як в мене ще була попередня баночна відповідно лише сьогодні вирішила скористатися ним. І о моє здивування це підробка. Абсолютно не той колір. Занадто світлий. Запах не той. Консистенція теж. Повне розчарування.

Переваги:
    Не має.
    Недоліки:
    Підробка.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Лилия В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня. Підкажіть будь ласка це тональний крем чи замазка для вікон? Ще й зламаний спрей. Я знаю який повинен бути цей крем. А ви прислали заліпуху ще й зламаний.

• Світлана К***

Не працює дозатор!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем прийшов не такий,як завжди (
    Дуже світлий, як тон 15.

Недоліки:
    Переплутали , напевно, коли розливали дуже світлий(
    • Оксана П***

Тон 13

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Завжди користуюсь цим тональним,замовляла 21 відтінок,прийшов по номеру теж 21,Але зовсім інший відтинок,він набагато світліший,запах дуже дешевої косметики,структура інша.
    Різний вигляд флакона
    Термін придатності до 16.08.2025...
    Завжди замовляю на розетці і в данному випадку це розчарування...

Недоліки:
    Запах,колір,структура
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

товар не відповідає дійсності, зовсім інший відтінок, і на бутилочці інша назва, будьте уважні

Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тон підійшов ідеально, тональний засіб гарної якості

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар підробний!! Колір не відповідає оригіналу
    Не має слів щоб передати обурення

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Наталія О***
    Продавець: Rozetka

Крем супер.Сподобався.Купую вже вдруге.

Переваги:
    Ціна якість