- КористувачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прибуло в поштомат за 1 день. Чорнила в вакуумі, вироблені в Філіпінах. В коробочці 4 коліри.
- МаксимПродавець: Rozetka
Вигідний комплект. купляю не перший раз, цього разу для L3200, все чудово підходить по ключах заправки та без проблем змішується з залишками старої оригінальної. рекомендую брати цю та не економити з аналогами.
Представник брендуДобрий день, Максиме!
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію.
Ви абсолютно праві - придбання мультипаку є раціональним та вигідним рішенням для власників пристроїв серії EcoTank. Оригінальні чорнила розроблені таким чином, щоб ідеально змішуватися з попередньо заправленими залишками без втрати якості та без ризику для друкуючої голівки.
Система заправки Key Lock дійсно робить процес чистим і швидким, а вибір оригінальної продукції замість аналогів - це найкраща інвестиція у довговічність вашого Epson L3200.
Дякуємо за довіру до бренду Epson та бажаємо стабільного друку!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оригинальный качественный товар, запечатанный с завода,хорошие сроки годности!Розетка на высоте,сервис отличный,и цены ниже всех!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка, якісні чорнила
Представник брендуДобрий день, Світлано!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви залишились задоволені якістю чорнил Epson.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив саме цей набір із 4 кольорів. По-перше – строк придатності до 2031 року. По-друге, виходить дешевше, ніж брати поштучно. Чорнила оригінальні, тому кольоропередача на висоті — фотографії та документи виходять яскравими та чіткими. Ресурс друку величезний, вистачає на дуже довго. Доставка швидка, запаковано надійно. Дякую!
- Переваги:
- Свіжі та оригінальні чорнила, швидка доставка, швидке оформлення замовлення.
- Недоліки:
- Не визначено.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за ваш детальний відгук.
Раді знати, що ви задоволені покупкою набору Epson 103 Multipack. Купівля комплекту з чотирьох кольорів разом дійсно є чудовим рішенням, яке дозволяє не лише заощадити кошти порівняно з придбанням поштучно, а й мати під рукою всі необхідні кольори для безперебійної роботи пристрою.
Тривалий термін придатності оригінальних чорнил гарантує їхню безпеку та збереження всіх властивостей протягом усього часу використання. Дякуємо за вибір оригінальної продукції Epson та високу оцінку нашого сервісу!
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
Представник брендуДобрий день, Яно!
Дякуємо за ваш відгук.
Раді знати, що ви задоволені покупкою. Оригінальний комплект чорнил Epson 103 забезпечує яскраві кольори, чіткий друк та стабільну роботу вашого пристрою протягом усього терміну служби.
Дякуємо за вибір оригінальної продукції Epson!
- Роман Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже экономна фарба. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Романе!
Дякуємо за відгук.
Оригінальні чорнила серії 103 розроблені спеціально для максимальної економії без втрати якості. Одного набору вистачає для друку до 4500 чорно-білих та 7500 кольорових сторінок.
Дякуємо за вибір Epson!
- Юлія Н***Продавець: Rozetka
Задоволена на всі 100%. В комплекті шнур живлення, фарби, диск ( але в нас нема куди його вставляти, тому будем встановлювати з інтернету) заправка дуже легка, інструкція зрозуміла. Поки все супер. Купила в сб, в нд вже забрала
- Переваги:
- В комплекті чорнила, легкий, гарно друкує ( на роботі такий самий серії 3100, роками служить без проблем)
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер.
Представник брендуДобрий день, Микито!
Дякуємо за ваш лаконічний та позитивний відгук.
Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю оригінального набору чорнил Epson 103. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожна заправка вашого пристрою була простою, а результат друку - бездоганним.
Дякуємо за вибір продукції Epson!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко відправили
Представник брендуДобрий день, Миколо!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що ви задоволені швидкістю обробки та відправлення вашого замовлення. Ми розуміємо, наскільки важливо вчасно отримати витратні матеріали для безперебійної роботи вашої техніки.
Дякуємо, що обираєте оригінальну продукцію Epson!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює як має працювати
- Переваги:
- Оригінал
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що ви задоволені роботою оригінальних чорнил Epson. Вибір фірмової продукції - це найкраща гарантія того, що пристрій буде працювати стабільно, а якість друку залишатиметься на високому рівні протягом усього часу використання.
Дякуємо за довіру до бренду Epson!
- Балацька Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше чорнило, хватає на довго.
Представник брендуДобрий день, Людмило!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже приємно знати, що ви задоволені тривалістю роботи нашого чорнила. Економічність - це одна з головних особливостей серії EcoTank, адже одного набору контейнерів Epson 103 вистачає для друку тисяч сторінок, що значно знижує витрати на обслуговування пристрою.
Дякуємо, що обираєте оригінальну продукцію Epson!
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор по хорошей цене
- Переваги:
- Оригинал
Представник брендуДобрий день, Ігоре!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що ви задоволені придбанням мультипаку оригінальних чорнил Epson 103. Вибір оригінальної продукції за вигідною ціною - це найкращий спосіб забезпечити якісний друк та довговічність вашого пристрою. Дякуємо за довіру до бренду Epson!
- Меланія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка відправка, гарна ціна
Представник брендуДобрий день, Меланіє!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що ви задоволені швидкістю обслуговування та ціною на комплект оригінальних чорнил Epson 103. Купівля мультипаку - це дійсно вигідне рішення, яке дозволяє забезпечити ваш пристрій повним набором якісних витратних матеріалів для тривалого друку.
Дякуємо за вибір продукції Epson!
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар влаштовує. Але з мене у відділенні взяли додатково плату за доставку, хоча в замовленні вказано, що доставка безкоштовна. Чек ні на товар, ні на доставку не надано.
- Переваги:
- Товар якісний
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Дякуємо за ваш відгук щодо якості чорнил. Ми раді, що сам товар вас влаштовує.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
звичайні фірмові чорнила :)
- Переваги:
- оригінальні, відповідають опису
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Миколо!
Дякуємо за ваш відгук.
Вибір оригінальних чорнил Epson 103 - це найкращий спосіб забезпечити стабільну роботу вашого пристрою серії EcoTank та зберегти високу якість друку. Використання фірмових витратних матеріалів гарантує безпеку для друкуючої голівки та повну відповідність заявленим технічним характеристикам. Дякуємо за довіру до нашої продукції.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все відповідае
Представник брендуДобрий день, Артеме!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми раді, що ви задоволені придбанням оригінального набору чорнил Epson 103. Використання фірмових витратних матеріалів гарантує стабільну роботу системи EcoTank та збереження високої якості друку протягом усього терміну служби вашого пристрою.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово, прийшло вчасно в ідеальному стані
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чорнило дуже якісні) гарно запаковані, в коробці, легко і зручно користуватися баночками) Радує швидка доставка Розетки.
- Переваги:
- Оригінальні, вистачає надовго.
- Недоліки:
- Не виявила.
Представник брендуДобрий день, Наталіє!
Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що чорнила Epson 103 повністю виправдали очікування — зручні у використанні, якісні та економні. Оригінальні витратні матеріали дійсно допомагають отримувати стабільний результат і тривалу роботу принтера.
Із повагою,
команда Epson
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні чорнила
- Переваги:
- Якість , ціна
- Недоліки:
- Не найшли
Представник брендуДякуємо за відгук, Олено!
Раді, що Ви задоволені якістю та ціною чорнил Epson 103!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні для заправляння ємності. Все чудово.
Представник брендуДякуємо, Володимире, за Ваш відгук!
Раді, що Ви задоволені якістю та зручністю заправки. Гарного користування!
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість. Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Іллє!
Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що чорнила Epson 103 відповідають Вашим очікуванням за ціною та якістю.
- Ющенко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оригінальне чорнило. Якість друку хороша.
- Переваги:
- Оригінал, зручна система заливання
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар
- Переваги:
- Гарна кольорова гама
- Нікітенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка достав, якісні фарби, зручна форма заправки.
Представник брендуДобрий день, Ларисо!
Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Ви оцінили якість чорнил Epson та зручність заправки.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наче все добре
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Краски супер, доставка швидка. Дякуємо!
- Наталья У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошее качество краски.
- Переваги:
- хороша комплектація
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за швидку доставку
- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний набір чорнил, заряджаються легко, без підтікань
- Переваги:
- Зручно заправляти
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
швидка доставка,фарба оригінал
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова фарба
- Олександра О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка, все як указано в описі
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
- Недоліки:
- Немае