Звук хороший, мені подобається, голосно звучить і регулюється.
Звісно, не варто очікувати що глибоких басів) виглядають прикольно, трохи короткуватий провід, в цілому все цілком відповідає вартості. Ідеально, як для бюджетного варіанту.
В цілому нормально. Спочатку вони ніби шипіли, через пару днів це шипіння пройшло, симпатичні на вигляд, свою функцію виконують.
КУПИЛИ ,УСТАНОВИЛИ,ПОЛЬЗУЕМСЯ, ЗВУК ЧИСТЫЙ!!!
Колонки удивили очень хорошим и чистым звуком с приличной громкостью.
Качественная сборка.
И в целом - очень симпатичные.
Гучні,хороші,дешеві
Хороші колонки,за малих розмірів виявились гучнішими ніж очікував!
За таку ціну це ТОП!!!
Сначала подключили к ноутбуку и звук был ужасеным, но подтянулись драйвера и все стало на свои места. Колонки хорошие, звук громкий и чистый (без хрипов). Чуть-чуть бы бассов добавить и было бы идеально. За эти деньги — супер колонки!
Всё работает, Всем спасибо !
Купил для компьютера дочери. Ей хватает с лихвой.
Красиво вписался в интерьер
Для домашнего ПК самое то. Места занимают мало, имеют громкий и приятный звук, даже есть басс немного. Запас громкости отличный . Дизайн приятен и смотрится хорошо на рабочем столе. Хорошо подойдёт так же и под ТВ, могу рекомендовать смело.
бралось до монитора старенькго на 24 дюйма + смарт приставка +переходник hdmi так як в мониторі старий розьом vga тому потрибно було якось звук щьоб був тому цы колонки в приставку в юсбы в переходник . и вийшов непоганий телевизор iptv на кухны тепер супер кращэ дешевих телевызоров смарт так як тут приставка нормальна дай монитор старенький самсунг але в ньому 1080 тому супер. звук в колонках нормальний вистачаэ його в дешевих телевизорах там зовсим све погано а тут колонки невеликиэ звук баси э но невеличкиэ але нормально нериплять а це саме головне . монитор+приставка+колонки+ кронштейн на стену і вийшло непогано . супер варянт для таких цілей .рекомендую . в приставках або 2розьома або 3 юсб такщьо нормально . а і вони легенькиє приклеив на пару смужок дойного скоча тримається супер
Я дуже давно шукав недорогі, але якісні стереоколонки до свого комп'ютра. І врешті-решт вирішив замовити ці колонки та не прогадав. З підключенням не виникло ніяких проблем. Я думаю, що це найкращі колонки за співвідношенням ціна/якість. Вони прекрасно підійдуть для ютубу та фонової музики. Невеликі розміри (майже не займають місця на мому маленькому столі) та крутий дизайн, що сподобається кожному. Отже я рекомендую їх купити. Це прекрасний недорогий варіант. Лише замовляйте тільки на rozetka.ua, бо я брав у іншому магазині та якість обслуговування мене розчарувала, тому тепер усе замовляю лише тут.