Відгуки покупців про Тестер Парфумована вода для жінок Estee Lauder Pleasures 100 мл (820455171007)
- Феликс Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Отличный качественный продукт. Тот случай, когда качество значительно выше цены.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Швидко відреагували, вчасно доставили, якість товару відповідає ціні. Аромат знайомий - співпадає з очікуванням.
- УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дякую магазину за швидку доставку. Водичка,зовсім не стійка, хоча на запах здається різкуватою.Не розпізнала я ніяких квітів.Пахне дешево((((
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Стійкість нуль
- АндрейПродавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Продавец обманщик
Заказ был сделан 26 числа. 31 числа написало что доставка переносится на 3 .- Переваги:
- Недоліки:
- Сплошные
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Несолодкий, квітковий, дуже приємний
- Переваги:
- Чудовий квітковий аромат, весняний
- Настя Н***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
водичка очень стойкая и свежая, пользуюсь давно и сменила уже не один флакон. Это универсальный запах для любого возраста. Я его и на подарок брала и себе, Всегда всем он очень нравится.
- Переваги:
- приятный стойкий запах
- Тетяна Т***Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
я обожаю пион, этот запах мне безумно нравится. Он отлично дополняет мой образ, делает меня более женственной, люблю его в любое время года , он очень стойкий
- Переваги:
- стйки и приятный запах
- Юлия К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
классный свежий запах. Использую его и на коже и на одежде. На одежде запах держится несколько дней, а на коже ощущаю до вечера. Считаю его очень стойким и оригинальным.
- Переваги:
- нежный цветочный запах ,стойкий
- Елена П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
очень вкусный цветочный запах. Прекрасно освежает. Это запах для настоящей женщины. Раскрывается разными свежими нотками . смородину отчетливо слышу через пол часика после нанесения.
- Переваги:
- стойкий и приянтый запах
- Ксения Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Отличный аромат.100%оригинал.очень довольна!!!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Мне нравятся абсолютно все ароматы ESTEE LAUDER, это мой любимый парфюмер, они все стойкие, оригинальные, их ни с чем не спутаешь, и этот аромат не исключение.
- Вероника Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Очень люблю этот аромат. Элегантный, но при этом с некоторой изюминкой и шиком. Запах не девичий, но не тяжелый. Идеален на весну, но зимой тоже можно использовать как дневной аромат. Очень интересный аромат - играет переливами в течении носки. Стойкость средняя. На одежде держится долго. Этот запах один из моих фаворитов - никогда не надоедает. Рекомендую
- Переваги:
- Отличная цена на розетке
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
- Переваги:
- Приятный запах
- Недоліки:
- Не совсем тот Estee Lauder Pleasures, котопый был раньше
- ТаняПродавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Свежий, летящий, игривый, переливающийся и абсолютно весенний аромат. На коже стойкость до 4 часов, на одежде больше суток. Шлейф долгоиграющий. Раскрывается чень вкусно, притягательно. Особенно интересно звучит мускус.
- ЮлияПродавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Свежий, цветочный, шлейфовый парфюм. На моей коже стойкость от 4 до 6 часов, на одежде даже больше суток. В аромате не заметила даже намека на химиозность.
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 30 мл з EU
Дуже подобається цей аромат.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 30 мл з EU
Дуже приємний ніжний запах.
Не нав'язливий.- Переваги:
- Ніжний аромат
- Єщенко А***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 30 мл з EU
КАТЕГОРИЧНО не рекомендую зв’язуватися з доставкою з EU на Розетці!ІІ Сама вже зіткнулася раз, заріклася повторювати і знову купилася на вигідну ціну. Це вже востаннє. Намагатися зустрітися з курьєром можна тиждень і більше. Стільки з EU посилку везуть. При тому що замовляю на офіс, щоб бути на місці весь день. Ніби навмисне призначають доставку на 18-19 годину вечора, благання про перенесення часу не приймаються. Якщо не прийняла посилку кур’єр зникає на день-два. Потім знову спроба. Є інші сайти, де працює доставка з EU нормально незважаючи на війну
- Переваги:
- з EU дешевше
- Недоліки:
- отримати вже прибувший з EU товар в Києві це квест
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
Замовила цей парфум, написали, що відправили, очікуйте... і тиша. Так нічого я і не отримала.
- Переваги:
- Мій улюблений
- Недоліки:
- Перехопили по дорозі до Києва
- Виктор М***Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
зробив замовлення, через тиждень очікування продавець скасував його, хоча на сторінці товару висить "Є в наявності". Такого від Rozetka я ще не бачив...
- Переваги:
- нічого
- Недоліки:
- все