Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Нічний пілінг Eucerin DermoPure Clinical для проблемної шкіри 40 мл (4005800181009/4005800365744)

Код :  198198445
Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

По идее сыроватка должна регулировать работу сальных желез и уменьшать жирный блеск, но этого не происходит! Наношу на очищенное лицо на ночь. Спустя минуту после нанесения кожа становится более матовой, но на утро лицо как блестело и было жирным, такое и остаётся(

• Мирослава Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала для доньки. Вона задоволена цим продуктом. У неї комбінована шкіра. Деколи можуть з'являтися прищі, ця сироватка справді допомагає і вони проходять скоріше, їх кількість зменшилася. Після використання сироватки стан шкіри помітно покращився, немає жирного блиску, шкіра здорова, матова.
    Ця сироватка за консистенцією схожа на крем, вона не рідка, має легкий ненав'язливий запах, для одного разу потрібна невелика кількість. Якщо користуватися кожного дня один раз, має вистачити на декілька місяців.
    Будемо купувати ще.

Переваги:
    Покращує стан шкіри, лікує прищі.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Анна А***
    Продавець: Rozetka

Сиворотка легка, приємна, запах без хіміозності. Іноді використовую і скмостійно, хоча частіше в парі з кремом. Алергії та подразнень не буває, склад є безпечним, це для мене важливо

• Яринка
    Продавець: Rozetka

Необычайно легкий с приятным запахом бустер , впитывается мгновенно я не жду и сразу наношу крем , думаю девочкам по моложе можно и самостоятельно в летнее время ( мой возраст 44), особенно хорош вместо термальной воды. Рекомендую!!

Переваги:
    легкость
    Недоліки:
    • Аня Д***

Скажите пожалуйста, после нанесения свроватки, нужно наносить крем обычный, правильно? Я просто только вчера купила и не знаю как его использовать, просто наносить его после очищения и всё или же наносить ещё и крем сверху