Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Нічний догляд Eucerin Hyaluron-Filler пілінг і сироватка 30 мл (4005800207471)

Оцінка користувачів 4/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як відкрити кришку, щоб потім засіб працював з двох відділень

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Аналогічно попереднім відгукам - засіб виходить тільки з однієї сторони, саме прозорий. Намагалась відкрити кришку, але не вийшло. Боюсь зламати врешті.

Недоліки:
    Брак з кришкою (помпою)
    • Анна Т***

Я прикріпила в коментарях фото, як відкрити кришку, подивіться

• Анна Т***

Купувала за призначенням дерматолога
    Почитала відгуки за помпу, і це дійсно так!!!! Я 5 разів нажала, засіб виходив тільки з однієї сторони….
    Я взяла і обережно відкрила кришку! Нічого не робила, закрила назад, і все працює!!!!

• Гика А***

підкажіть, яким саме чином відкривали кришку?
      я намагалась і не вийшло, боюсь зламати....

• Анна Т***

Доповню свій відгук, після того як я відкрила помпу( і нічого при цьому не робила) все стало працювати. Місце відкривання показала на фото

Фото відсутнє нажаль

• Антонина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Здесь уже писали отзыв о том, что в помпе два отверстия и из каждой должен выходить крем. Так вот, подтверждаю - выходит только из одного отверстия. Думаю что цена такая именно из-за этого брака. Надо теперь самой крутить и думать, как исправить этот момент, потому что это какая-то лажа.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Брак при нажатии на помпу
    • Надія

Попробуйте вскрыть саму крышку и закрыть отверстие где гиалуронка выдавливается пальцем, а потом понажимать ту с которой не идёт. Мне помогло)

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Данным товаром довольна, но в помпе два деления, которые должны смешиваться между собой. Так вот с одного продукт выдавливается, а с другого нет. Брак получается. Пришлось эту конструкцию раскручивать и мне повезло всё заработало после этих манипуляций

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це мій фаворит! Давно користуюся цією маркою. Неділі через дві видно результ. Шкіра зволожена, нерівності та дрібні зморшки розгладжує. Дуже задоволена.

• Татьяна
    Продавець: Rozetka

Подскажите как часто наносить на кожу лица?

Эксперт Rozetka

Добрый день, Татьяна. Данное средство рекомендуется наносить один раз в сутки, на ночь.

• Анна О***
    Продавець: Rozetka

Пилинг с гидрокси кислотами работает, гиалуронка реально спасает))

Переваги:
    Удобен в использовании
  • Юлия
    Продавець: Rozetka

Этот ночной пилинг от eucerin моя находка,в составе АНА кислоты и гиал,кислота.Он мягко очищает кожу ,на утро просыпаюсь с сияющим и свежим лицом.

Переваги:
    не вызывает раздражение