Відгуки покупців про Брикети деревовугільні FATHER FIRE 5 кг (4820260440011)
- AI аналіз відгуків50 відгуків: позитивний – 85%, нейтральний – 7%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Мені дуже не сподобався цей товар, я категорично не раджу його тим, хто хоче смачно посмажити м'ясо. По перше вони дуже погано розпалюються, але можливо це через те, що вони пресовані, може бути, я до цього не використовував пресовані. Але найбільша проблема це те, що від цих вуглів все м'ясо було в піску (ні, я смажив без вітру і не на піску, я смажив на мангалі на бетоні під навісом). Це дуже не прикольно.
Нікому не раджу!- Переваги:
- жар довго тримається
- Недоліки:
- важко розпалити, дуже димлять, запах "брудний", дають такий попіл, що він скрипить на зубах.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Почали брати в цьому сезоні по акції ! Якість гарна , жар тримають дуже добре .
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
З усіх вугіль та брикетів більше всього сподобалося.
Трошки довше розпалювати але потім не зупинити))
Коли жар великий але вже все приготував, заливаю водою і використовую на наступний раз.- Переваги:
- На довго вистачає, шалений жар
- Недоліки:
- Трошки довше потрібно розпалювати
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Брикеты хорошие. Держат жар часов 5, плюс минус. Единственный минус долго разжигать. Без жидких розжигов понадобится минут 20-30, но зато потом не заморачиваешься подсыпать
- Іван
Купіть стартер для розпалу вугілля, забудете про хімію назавжди)
- Биковець А***
кращі ніж Вебер?
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
крутезне вугілля, не коптить, розпалюється дуже непогано (на відміну від грілі, то був треш і смерділо, коптило білим димом, і розпалював гріллі хвилин по 40), це розпалив швидко, в самому грилі не запалені вугрі завелися легко
жар гарний, тримає достатньо, готував лише курятину на грилі, використовува можна сказати жменю вугілля, гриль розкочегарився доволі легко, і порція на оду людину вийшла з мінімальними витратами- Переваги:
- гарно розпалюється, немає диму, жар
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Найкращі брикети, якими я користувався. Зберігають форму (не пилять), дають якісний жар, не смердять і не впливають негативно на смак того, що готується. Можливе повторне використання, якщо своєчасно закрити усі заслонки грилю. Не дешеві, але за своїми характеристиками (тривалість горіння, відсутність неприємного запаху, тощо) вони набагато краще, ніж дешеві брикети або звичайний вуголь.
- Переваги:
- Якісний український продукт
- НазарійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Сподіваюсь ще будуть в наявності бо за таку ціну брикети просто чудові. Диму немає. Жар тримають довго
- Переваги:
- За таку ціну дуже круті. Чудово тримають жар
- Недоліки:
- Немає в наявності зараз
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 2.5
Самі класні брікети на ринку. Тримають жар краще за вебер. Дуже жаль що їх немає в наявності!
- Переваги:
- Довго тримають жар, добре розпалюються, приємно пахнуть
- Недоліки:
- Немає.
- Олег Л***
Брикети експортуються, закриваємо контракти, величезна проблема з робітниками - нехватка - в тцк людей зараз більше ніж на виробництві
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Гарно та довго тримають жар.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Довго горять!гарний жар ! Не воняють!
Бажано розпалювати в стартері! - Святослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Замовляв брикети, по факту отримав звичайне вугілля. При отриманні уваги не звернув (упаковка ідентична), поїхав на відпочинок і побачив вже по факту
- Переваги:
- Якісне вугілля, дають хороший жар
- Недоліки:
- Оплатив брикети, отримав звичайне вугілля
- Erick!Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Не було в наявності брикетів які зазвичай замовляю, тому вирішив замовити від цього виробника брикети для гриля Weber, прислали замість цього вугілля. Сплатив замовлення, але потім звернув увагу що прислали не те що замовляв (візуально однаково, але напис різний). Продавець відправляє не те що треба, Розетка не повертає гроші. Просто дабл. комбо. Не рекомендую замовляти тут.
- Переваги:
- Не вдалося скористатися
- Недоліки:
- Присилають не те що замовляєш
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Написано «брикеты». Заказал, приехал забирать, а там обычные угли.
- Костя
а на упаковці теж написано брикети?
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Це був перший досвід з розпалювання брикетів і приготування шашлика,вугілля не коптить і не пахне неприємно,тліє дуже довго.Використовувала стартер (великий)для розпалювання,використала десь менше ніж пів мішка вугілля на середній мангал.Рекомендую
Шановний клієнте,
Дякуємо, що рекомендуєте наше вугілля. Ми завжди працюємо над покращенням наших продуктів і надіємося на вашу подальшу підтримку.
З найкращими побажаннями,
Команда Father Fire
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Отлично
Шановний клієнт, дякуємо за високу оцінку нашої продукції.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Брикети супер, порівнюю з GRYLLY. Отож раніше брав лише гріллі, але вони почали під час розпалу страшено диміти і смердіти сечею. Ці не димлять майже зовсім, є лелгий димок але запах ДРОВ а не сечі =). Гріллі давали м'ясу неприємний присмак, ці брикети дали присмак та аромат димку наче на дровах. Жар більш рівномірніший ніж на гріллі.. Єдиний мінус - ці брикети трохи швидше згорають і більш ламкі, можливо через форму.
- Переваги:
- Не димлять, не смердять, рівномірний стабільний жар
- Недоліки:
- мабуть через форму - трохи ламкі.
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Топ брикети!!! Рівень Webber, а ціна агонь!!
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Вугілля топ. Дуже гарно віддають тепло, довго залашиются гарачими
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Очень качественный и долго горящий уголь
- Переваги:
- Качество
- Женя Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Для мангалу завжди беру цієї фірми, ціна-якість влаштовує, розхід економний нам такого мішка вистачає надовго.
- Переваги:
- Якість, тривале горіння
- Влад Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Сильно не димлять, запаху неприємного немає, нормально тримають жар, все подобається.
- Переваги:
- Все ок
- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Найкращій уголь який користувався за все життя.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Вугілля якісне, розпалюється швидко. Можна брати й надалі
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Якісні брикети. Довго тримають жар. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний брикет, мало вугільної пилі.
- Недоліки:
- Немає.
Юрій, дякуємо, що поділилися своїм позитивним досвідом. Ваша довіра та задоволення – наша головна мета.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Хорошие, долго горят но розжигать без стартера сложно
Дякуємо Вам за Ваш позитивний відгук!
Ваша думка дуже важлива для нас.
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Чудові!
- Переваги:
- Вигідна ціна за 5 кг. Є ручка.
- Недоліки:
- Немає.
Добридень!
Вдячні, що знайшли час, щоб залишити відгук.
Нам дуже приємно, що ви обрали наш брикет!
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Просто качество. Кто понимает в готовке на гриле поймет. Кому угли для шашлыка под водку - не выкидывайте деньги.
- Переваги:
- Долгий жар при одинаковой температуре.
- Недоліки:
- Нет.
Олександре, ми раді, що люди, які розуміють різні тонкощі приготування їжі на грилі - високо оцінюють нашу продукцію! Дякуємо за гарний відгук!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Отличные брикеты. Купил из-за хороших отзывов и не ошибся.
- Переваги:
- Долго держат жар, не дымят
Денис, ми раді, що Вам сподобалася наша продукція. Дуже приємно бачити, що ви відзначили відсутність диму та тривалість тепловіддачі. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам високу якість та комфорт, тому ваш відгук для нас дуже важливий.
- Єгор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Шикарні брикети, беру постійно. Дають неперевершений рівний жар на протязі довгого часу. Розпалювати бажано в стартері - це найлегший спосіб.
1 зірку ставлю для привертання уваги, 5 діб замовлення в статусі Обробляється й всі поклали на нього. Звʼязку з Розеткою немає ніякого. В телеграм боті мовчать, в чаті в додатку теж. Дуже хотів би поспілкуватися з відповідальними особами. - Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 10
Брал эти на пробу т.к. "Брикеты древесноугольные GRILLY 10 кг" не было в наличии. Эти и дороже и хуже по качеству. Дольше разгораются и слабее держат жар. Если есть выбор лучше взять GRILLY.
- Ігор
Ігора те що гріллі димлять при розпалі як старий дизель, дим смердючий, і як заключення - м'ясо має неприємний присмак, то нічого ?
Ці брикети не мають таких недоліків, при розпалі майже не димлять ( є легкий димок ) і не смердять хімозою а мають запах звичайного вогню на дровах.
І щодо жару - так, гріллі одразу дають сильний жорсткий жар, але через 15 хвилин покриваються товстим шаром пеплу і жар зникає, у цих же такого нема, жар не такий жорсткий при старті, і в подальшому більш стабільний
- Иван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Прекрасный уголь, не жалею что купил, теперь беру в основном только его
- Переваги:
- Отличный жар, нет дыма, нет огня, долго тлеют
- Недоліки:
- Есть некоторые проблемы с розжигом если нет стартера
Іван, ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вас порадувати.
Дуже дякую за ваш відгук!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Брикети великі, зручно розпалювати,
Згоден із іншими позитивними відгуками- Переваги:
- Великі брикети
- Недоліки:
Сергій, Ваш позитивний відгук робить наш день ще кращим!
Дякую вам за довіру та підтримку.
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Чудові брикети, одні з найкращих
- Переваги:
- Довго тримають тепло
- Недоліки:
Максим, ми намагаємося виробляти найкращу продукцію, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо Вам!
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Кращі брикети що я бачив. Довго горять, нема диму та іскор. Топ за свої гроші.
- Переваги:
- Довго горять, нема диму та іскор
- Недоліки:
Руслан, ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вас порадувати. Дуже дякую за ваш відгук!
- Георгий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 5
Хорошие брикеты,1 кг хватает на 4 кг свинины, равномерно держат жар
- Переваги:
- Украинский производитель
Шановний Георгію,
Хотілося б висловити нашу щиру подяку за ваш позитивний відгук про нашу продукцію. Ми дуже цінуємо ваш час та зусилля, які ви вклали у те, щоб поділитися своїм позитивним досвідом.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування вугілля: 2.5
брікети дуже гідні:
1. довго горять – не гірше вебера
2. хороши жар
3. класний запах, як від щепи
загалом порівнював з іншими і веберами. інші близько до вебера не стояли, але ці витримали по всім параметрам. Тепер беур тільки їх.
Готував як low'n'slow так і жарив стейки – все чьотко. Після тушіння можна повторно використовувати шо залишилось з великого.
Так тримати – головне шоб якість не впала, тоді буду брати далі!- Переваги:
- гарний жар, тривалість горіння, запах
- Недоліки:
- тяжко знайти недоліки в цю ціну
Шановний Євген!
Дякуємо за чудовий відгук, ми дуже вдячні.
Для нас дуже цінним є те, що ви залишилися повністю задоволені нашою продукцією і поставили таку високу оцінку нашій роботі. Постараємось і надалі радувати Вас найкращою якістю!