Відгуки покупців про Ліхтар ручний з автономним живленням Fenix E-STAR

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 4 відгуки
  • Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий із сірим

Чудовий пристрій "судного дня", взяв більше для фану, але задоволений якістю та функціоналом

Переваги:
    Автономність, варіанти живлення
    Недоліки:
    Дизайн на любителя, ціна, але зі знижкою і зважаючи на бренд - норм

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий із сірим

Если накачать раз 15, и при этом это не затруднительно, на минималке светит минуты 2. Это очень хорошо. Света хватает для вечерних прогулок, понятное дело если работать от акб. Если он разрядится и будет только возможность работать рукой - свет только для аварийных, экстренных ситуаций, для прогулок такого света может быть маловато.
    Из того что смущает - механизм зарядки от руки иногда трещит, будто развалится (может брак, если можно, дайте ответ представитель), это когда интенсивно качаешь, прям какой-то страшный звук. Если медленно ним работать, то все ок. Поставил 4 звезды только из-за этого.

Переваги:
    Размеры, автономность, хороший внутренний конденсатор
    Недоліки:
    Особо нет

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням

• Александр

Отправьте на диагностику. У Феникса лучший в мире сервис, приходилось обращаться

Добрий день. Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Ян К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий із сірим

Прийшов вчасно, цілий все як в описі

Переваги:
    Невеликий , автономний , якраз для роботи
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!

• Євген
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Білий із сірим

Фенікс дуже гарна та якісна фірма , а цей ліхтарик просто мрія. Фактично незалежний від зовнішнього джерела живлення. Вдень накачав - вночі підсвітив.

Представник бренду

Доброго дня! Вдячні Вам за вибір продукції нашого бренду та високу оцінку якості товару. Тривалого та приємного користування!

• Дмитрий А***

Серйозно ?? Прям мрія , цілими днями його качати

• Андрій

Не знаю що до мрії, але в польових умовах ліхтарями цілу ніч не світять, і навіть в умовах відсутності джерела струму можливість щось присвітити за допомогою механічної енергії може стати нездійсненною мрією. Ситуації бувають різні, а натиснути на важіль рукою завжди можна, конденсатори майже не дохнуть.