Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Домашній гантельний набір 20 кг FitLogic Home Dumbbell Rubber Set Box (DB-509)

Код:  195586
Оцінка користувачів 4.25/5
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав по акції до дня народження Розетки. Сервіс сподобався, компетентні консультанти, швидка доставка. Доставка тільки до під'їзду. Покупкою задоволений. Запах дійсно є, за пору днів на балконі пройшов (або я вже не помічаю), в будь якому разі це не проблема. Диски були доволі жирні, промив теплою водою з милом і протер насухо. Гайки мають гумові прокладки.
    Вага (див.попередній мій відгук)
    #моєрозпакування #мояраспаковка

Переваги:
    Зручні ручки. Гайки мають гумові прокладки. Гумове покриття млинців.
    Недоліки:
    Кейс так собі, але ж не ходити з ними в гості.
  • Максим

Сині 2,522+2,370+2,575+2,463
    Жовті 1,239+1,270+1,279+1,258
    Гайки 0,843
    Ручки 1,790+1,885
    Покупкою задоволений. Брав по акції.

Переваги:
    Зручні ручки. Жовті млинці просто рятують :) Гайки мають гумові прокладки. Гумове покриття млинців.
    Недоліки:
    Дуже важкі :) Кейс - ну не знаю, викинути чи коли гантелі в гості брати.
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для такой цены - отличный набор, но резина воняет, просто жуть - держу их на балконе чтобы не было запаха.

Переваги:
    Цена, обрезинены, хорошая рукоять, кейс для переноски
    Недоліки:
    Вонь от резины
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальный набор. Пользуюсь почти два года. Материал качественный, резина не высохла, покрытие металла не облезло.

Переваги:
    Обычные гантели
    Недоліки:
    Немного не приятный запах нового продукта. Плохо сидят в коробке.
  • Дарвин
    Продавець: Rozetka

Резина воняет жесть как, 4 раза мыл всякими средствами не помогает.

Недоліки:
    Слишком вонючая резина
  • Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил. Все супер. Все как в характеристике описано. Максимум 1 гантеля = 17,5 кг. Если две нагрузить равномерно то 2 гантели по 10 кг. Супер доволен.

• Александр п***
    Продавець: Rozetka

мне тоже комплект по душе. единственный минус у меня был в кейсе, видимо при упаковке на заводе погнули ушки которые держут блины и каждый раз при закрытии блины сверху выпадают и бьються друг об дружку. но это человеческий фактор а не минус товара.