- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Просто супер! Усім раджу. Брав для дуже пустотливого цуценя Лабрадора. Минуло 2 роки, цуценя аже важить 45 кг, на рулетці нема живого місця,а вона досі працює
- Переваги:
- Якісна, міцна
- Недоліки:
- Взагалі нема
- Инна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Месяц использования, я всем довольна. У меня активный щенок весом 20 кг, с данной рулеткой гораздо легче, чем с обычным длинным поводком. Ничего не запутывается, не перекручивается. Руки не так устают, вторая свободна. Размер L, вес ощущается, но не тяжелый, женской рукой держать удобно. Надеюсь прослужит долго.
- Переваги:
- Крепкая конструкция и пластик, выдерживает рывки щенка 20 кг, пластмасса не трескается при падении на асфальт
- Инна Г***
Дополню, рулетке год. Собака 25 кг, своевольная, игривая. Рулетка летала 100 раз. Пластик на ребрах покоцаный, но она работает, она целая. Только перекручивается лента, но если рулетку просто подвести к карабину, она сама его раскручивает.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Flexi ! Щиро раді, що Вам все підійшло.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Дуже надійна, протрималась 3 роки з цуценя. Зараз тріщить, але робить. Купив таку саму. Лабрадор.
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Повідець якісний, рік у використанні, лабрадор 40кг
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Дуже задоволена рулеткою! Для мого спритного хлопчика (бігль 14 кг) підходить. Гарний карабін, міцна стрічка. В руці тримати зручно. Рекомендую
- Переваги:
- Карабін, стрічка
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Очень качественный товар. Работает на ура. Лёгкая в использовании.
- Переваги:
- Качество
- Елизавета В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Отличная рулетка-поводок, за такие деньги можно было в наборе дать или подсветку или лоток для корма
- Переваги:
- Качество
- Женя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Покупал для Стаффорда весом 25кг. Полтора года уже как пользуюсь. С поводком всё отлично. Как бы собака не дергала, поводок в порядке!
- Переваги:
- Цена, Качество
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Дуже якісний вироб. Хоча в мене собака важить 13 кг, рулетки на вагу 15 та 25 кг цього ж виробника не витримують більше 1.5 роки. Це стосується рулеток зі стопором у вигляді повзунка. Ця конструкція значно надійніша.
- Переваги:
- Надійна, добре лягає в долоню. Стрічка товста
- Недоліки:
- Спершу здається завеликою, але швидко звикаєш.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Прошлый поводок этой фирмы прослужил 7 лет. Я надеюсь качество не ухудшилось.
- Переваги:
- Хороший прочный шнур. Длина поводка - очень удачная. Металлическая застежка более мощнее, чем была в предыдущей серии этой же фирмы.
- Недоліки:
- нетт
- Елизавета Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Гарний та дуже міцний поводок, витримує спанієля на всі 80%, бо собака дуже любить бігати, але самостійно, гарно тримає та фіксується, рекомендуємо!
- Переваги:
- Міцність, надійність
- Недоліки:
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Супер по якості
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Зручний та якісний повідець.
- валентин ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Рекомендую!
- Переваги:
- не перекручується та тихо змотується
- Недоліки:
- не виявлено
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Поводок удобный в использовании, недостатки не обнаружено.
- Переваги:
- Лёгкий в использовании, соотношение цены и качества.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Все ок, надійна, взяли для 30 кг собаки, тримає гарно
- Переваги:
- Не перекручується сильно стрічка порівняно з Animal
- Недоліки:
- Нема захисту від падінь
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Хороший поводок, у двоих моих собак этой фирмы поводки. Надежные. Размер L брала для метиса 16 кг, на прогулке собака может сильно тянуть. Пока хорошо выдерживает. Надеюсь, прослужат долго. Размер S брала для йорка, только другой модели. Всем довольна, и дизай, и качество - ок.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Купували для білгя дівчинки 13 кг. До того користувались звичайним повідцем 2,5 м. Це незручно, тому що в дощову погоду в тебе всі руки моркрі. Коли сніг і мороз, то більш менш. Вирішили купити Рулетку. Це просто неймовірно як зручно і для собаки, і для для нас. Все чисте, непотрібно нічого намотувати на руки. Собака швидко зрозуміла, як він працює. Ми також зрозуміли як ним користуватись. Думаю прослужиться нам довго.
- Переваги:
- Це супер як зручно!!
- Недоліки:
- не виявлено
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Чудова
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Гарна рулетка, якісна і зручна.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Не смотря на то, что собака сгрызла большую часть, продолжает работать) механизм надежный)
- Переваги:
- Очень прочная
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Якісний .
Тримає манілуа.- Переваги:
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Взяв на запас, бо з попередньої покупки такого ж повідця пройшло вже чимало у
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Класна рулетка
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Дуже класний повідець. Поки що найкращий з усіх попередніх. Брала для французького бульдога з вагою 12,5 кг. Чудово справляється зі своїми функціями
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Придбано для дорослого ретривера. Працює без нарікань.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Компактна, якісна збірка
- Оксана Р***Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Зелений
Рулетка - це знахідка просто для комфортних прогулянок, але з більш дорослими спокійнішими собаками. Руки чисті, бо повідець з тканини завжди у пилу тягнеться по землі, а тут комфортно у руці, все працює ідеально, 5 метрів вистачає для вільного пересування , собака не відчуває жодного дискомфорту, головне, вірно підібрати . Якість Flexi як завжди на висоті. Саме той випадок, коли не варто економити.
- Телегина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Блакитний
Задоволенні
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Сірий
Користуюсь даною рулеткою 2 роки. Я кінолог, і собака у мене бельгійська вівчарка(малінуа),вагою 35кг - нереально активна і сильна собака, яка на вигулі не соромиться з повного розбігу смикати та заплутувати стрічку в загорожі, кущі і т.д. Якщо чесно, я вважав що рулетка проживе пів року максимум, але можете сміло купляти її і не пожалієте!!!
- Переваги:
- Справжня німецька якість
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Міцний, задоволена.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Рулетка дуже гарна. Зручна та надійна.
- Переваги:
- Гарна якість.
- Недоліки:
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Дуже крутий аксесуар для мого біглюші.
- Переваги:
- Міцна,гарний дизайн
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Чудова рулетка. Користувались 3 роки повідцем М для Хаскі. Дуже задоволені. Але у всього є свій термін придатності. Цього разу взяла L. Продавець відправив все оперативно. У вказаний час товар прибув. Користуємось із задоволенням.
- Усенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Дуже корисна річ для міста, де собаку відпускати небезпечно
- Переваги:
- зручний у користуванні, собака має можливість вільно рухатись
- Ірада М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий