Відгуки покупців про Повідець-рулетка Flexi New Classic M 5 м Рожевий (4000498022634)
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Синій
В руке оч удобно использовать и мне и жене. Собакен 9-10 кг, тянет на девкав, шо глупый, поэтому и запас по весу солидный. При резком рывке собакена - вырывает и падала рулетка, но ноу проблем по корпусу.Со всеми задачами справляется на 5. Никаких нареканий
- Переваги:
- Прошла зиму с морозами - ни разу не залипла при сматыв. и разматыв. С другими бывало на морозе залипали
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Синій
Удобная рулетка, хорошо регулируется, до этого выгуливали щенка на поводке, и это небо и земля по сравнению, С рулеткой лучшие и намного комфортней. Спасибо ' Розетке" )))
- Переваги:
- Удобная, хорошо регулируется, качественно сделана, и красивая, что немаловажно))
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Чорний
Отличный поводок, длинный, собаке есть где погулять. Падал один раз, корпус остался целый. Не тяжёлый. Понаблюдаем еще)
- Переваги:
- По акции супер, цена, длинна.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Рулетка идеальная, купила вторую для собаки 7 кг, с запасом прочности. Рекомендую однозначно!
- Переваги:
- Супер классная рулетка.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Якісна річ! Це вже друга рулетка цієї фірми, перша вже працює пʼять років.
- Переваги:
- Надійна
- Недоліки:
- Не виявив
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Спаниель. Пользуемся больше года, ожидания рулетка оправдала и перевыполнила. Боялись что очень быстро выйдет из строя из-за частых рывков.
- Згуровец В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Сервис : все на высоте, как всегда
Рулетка : приехала хорошо упакована, что минут 5 я пыталась её открыть. Вариантов разбиться у неё однозначно не было!
Всё функции работают, мгновенно работает индикатор торможения.
Ничего не глючит, все целое!
Собака сразу почувствовала разницу между 3м и 5м. Даже оборачивался, проверяя на месте ли я, хах))
Собака и я довольны! Что ещё нужно для счастья , как довольна собака?!- Переваги:
- Индикатор, трос, кол-во метров
- Недоліки:
- Персик М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Червоний
Отличная рулетка . Брала для мопса 10 кг. 8 метров . До этого была рулетка на 12 кг 5 метров, тоже трикси. Так она прослужила не так долго как ожидали. Порвался трос, и ещё в одном месте почти протерся. Поэтому в это раз купили рулетку на 20 кг. Трос тут прочнее и толще чем в предыдущей .
- Переваги:
- Достоинства в том что она розщитанна на 20 кг и в ней 8 метров. + Симпатичная .
- Недоліки:
- Для девушки она увесистая в руке . Нужно к ней привыкнуть.
- Денисов А***
Ошиблась в названии не трикси а флекси
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Чорний
Все супер!!!!Отличная покупка!!!!Для бигля именно то)
- Переваги:
- Надёжная и качественно!!!
- Недоліки:
- Вообще нет
- ИвановВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Отличная рулетка, рекомендую к покупке,собака 11кг.,рывки держит на ура!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Поводок очень хороший, качество на высоте за свою цену.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Собака 17-18 кг, витримує добре його. Зручно користуватися.
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Турчина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Багато років користуюся тільки такими рулетками.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Червоний
Это второй поводок этой фирмы у первого сломался тормоз так как собака гипер активная. Поводок с отличным стопором и не провисает когда вытянут на всю длину. Корпус из хорошего пластика падал много раз не треснул только поцарапался.
- Переваги:
- Удобно и надежно
- Недоліки:
- цена
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Попередній повідок прослужив майже 5 років в цуцика 10 кг, в принципі він ще робочий, але перестав працювати фіксатор, а це не зручно, хоч цуцик в мене вихований і його не треба тягнути насильно. Тому брала такий же, тільки трохи дизайн змінився, і мені здалося чи справді тихіше працює намотка, одним словом - найкраща рулетка, рекомендую 100%
- Переваги:
- Це найкраща рулетка
- Недоліки:
- Не вічна. Вистачає приблизно на 5 років
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Рожевий
Гарна якісна рулетка
- Переваги:
- Міцна
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Чудовий повідець
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Червоний
Хороша рулетка, дуже зручна як для хазяїна, так і для песика.
- Переваги:
- Довга, добре і надійно фіксується, зручна.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Чорний
Дуже крута рулетка!!! Купую тільки цю ТМ
- Переваги:
- Зручна для руки! Моментально фіксує!!!
- Недоліки:
- Я не знайшла недоліків
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Синій
Flexi як завжди на висоті. Попередня рулетка, хоча і була менш міцною - до 12 кг, протрималась у нас 5 років. Вона ще норм, тільки перестала тримати кнопка стоп. Тому взяли побільше на це раз. Всі довольні.
- Переваги:
- Надійний, ергономічний.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Flexi! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 8. Колір: Рожевий
Кнопка швидкого стопу це дуже потрібно, бо не у всіх є. Тут є
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Замовляю другий раз такий повідець. Першим користувалися майже два роки. Зручно тримати в руці.
- Переваги:
- Зручний, міцний
Бажаємо Вам гарного дня!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Чудова якість, зручно, що трос, а не стрічка, легше скручується. Собака 18 кг, цілком вистачає надійності, з запасом.
- Переваги:
- Трос, а не стрічка. Зручна ручка.
- Недоліки:
- Немає.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Классная рулетка
Раньше был размер S этой же фирмы, но Мка немного комфортнее как по мне.
Для собачки 9.5 кг отлично подходит. - Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Синій
Чудовий повідок з хорошою ціною.Рекомендую.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Используем уже больше года для парсон рассел терьера почти каждый день - на отлично!
- Переваги:
- Удобный в использовании, практичный и добротный
- Рыщенко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Купили как альтернативу 5-метровому обычному поводку, когда надоело чистить поводок в дождливую погоду. Рулетка отличная, работает без перебоев, приспособились пользоваться за три прогулки. Единственное, что когда наша корги бежит к своим друзьям поиграть, страшно, что трос может кому-то лапу повредить. Но в целом для спокойных прогулок особенно по мокрой погоде супер
- Мотрич Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
очень советую
- Переваги:
- цена=качество
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Отличный поводок! Рекомендую
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Поводок один з найкращих.
Купляю його третій раз.Перші виходили зі строю через мою необережність і за віком.Користувався ще поводками інакших марок,які до сих пір валяються без діла (непотріб).- Переваги:
- Добре працює механізм змотування і розмотування.
Надійний. - Недоліки:
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Спасибо Розетке за бесплатную и быструю доставку.
- Переваги:
- Поводок супер. Эта фирма всегда на высоте. У нас старый поводок этой фирмы прослужил 2 года покупали щенку до 8 кг, а когда собака подросла и весила 15 он справлялся со своей задачей. Поэтому рекомендую поводки этой фирмы
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Рулеткой пользуемся месяц уже,довольны, качество хорошее, механизм не заедает.
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Рожевий
Давно хотела такой поводок), очень удобно, собака свободно гуляет, когда нужно придержать собаку то лёгким движением нажатия на кнопку все фиксируется. Рекомендую!!!!
- Переваги:
- Удобно!!!! 5м
- КсюшаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Синій
Отличная рулетка. Купили для щенка спаниеля. Длины хватает, т.к. порода очень веселая и любит побегать. А также подбирает с пола, как пылесос. Удобно подтянуть к себе. Ребенок уже несколько раз ронял на прогулке, от неожиданности, очень резкий и сильный щенок, механизм работает, только царапины остались. Раньше у нас была такса, тоже покупали рулетку Flexi, хватило лет на 5. К рулетке сразу купили бокс для пакетов и вкусняшек. Сидит плотно, при падении не сломался.
- Переваги:
- Качество и акционная цена, длина 5 м.
- Недоліки:
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Червоний
Дуже зручна використовуємо 3 міс спаніель
- Переваги:
- Зручна
- Natali S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 5. Колір: Чорний
Для бигля хорошая рулетка. Все соответствует описанию