ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Лосьйон для волосся з 5% міноксидилом і 0,2% фінастеридом Good Hair (Regenera Activa) Hair Lotion With MinoxidiI 5% Finasteride 0,2% 100 мл

Оцінка користувачів 4/5
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Через 3 месяца использования начали обильно выпадать волосы, годами выращенные на миноксидиле другой фирмы.
    Простейший тест на кристаллизацию показал полное отсутствие действующего вещества!

Переваги:
    Приятный запах
    Недоліки:
    Ароматизированная водичка
    • Продавець  DIKV beauty

Доброго дня!
      Данний засіб є сертифікованим. Це багатокомпонентний продукт зі складною формулою і домашні тести, які зараз навʼязуються в інтернеті не є хімічно доказовими.

Дуже шкода , що волосся почало випадати. Рекомендуємо звернутися до Вашого трихолога, можливо слід підкоригувати Ваше лікування, адже при випадінні задіяний комплексний підхід і причина може бути не у лосьйоні.
      Бажаємо аби Ваше волосся пошвидше відновилось.

• Андріан М***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Відправили одразу на наступний день після замовлення. Попередньо уточнили через viber деталі замовлення, що мені дуже сподобалось(не люблю дзвінки від магазинів та ще коли намагаються допродати ще щось).
    Упакування це окрема історія. Хоч я і чоловік але упакування мене змусило усміхнутись. Видно що над кожним замовленням заморочуються та дають якісний сервіс. Замовлення отримав швидко, користуюсь, можу рекомендувати

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Засіб не містить заявленої діючої речовини, повне розчарування
    Користуюся міноксидилом уже не перший рік, тому добре знаю специфіку цього засобу та його властивості. Купив цей лосьйон, але за час використання результат нульовий.
    Вирішив перевірити розчин на якісну реакцію з гіпохлоритом натрію (стандартний побутовий тест, при якому міноксидил миттєво окислюється і змінює колір на яскраво-жовтий/помаранчевий):
    Куплений тут лосьйон: реакції нуль, рідина залишається повністю прозорою, осаду або зміни кольору немає взагалі.
    Контрольний аптечний міноксидил 5%: при аналогічних умовах дає моментальну виражену кольорову реакцію. Віддати гроші за звичайну пустушку та втратити місяці курсу лікування - неприпустимо.

• Продавець  DIKV beauty

Ви праві в тому,що класичний аптечний міноксидил при контакті з гіпохлоритом натрію (відбілювачем)дає яскраво-помаранчеву реакцію.Проте ваш висновок щодо нашого лосьйону базується на хибному застосуванні простого домашнього тесту до багатокомпонентної формули.Відсутність помаранчевого кольору підтверджує не відсутність міноксидилу,а дію допоміжних компонентів нашого лосьйону,які блокують цю реакцію.Нижче наводимо хімічне обґрунтування:
      Помаранчевий колір,який ви бачите при тестуванні аптечного міноксидилу,це колір специфічного продукту розпаду,що утворюється виключно в сильнолужному середовищі(яке створює відбілювач).Аптечні лосьйони (міноксидил+спирт+вода)не заважають цьому.Наш лосьйон містить лимонну,бензойну та нікотинову кислоти.При змішуванні з гіпохлоритом вони миттєво знижують pH,зсуваючи реакцію.У менш лужному середовищі продукти окислення міноксидилу залишаються повністю безбарвними.У складі нашого лосьйону присутні серовмісні амінокислоти(метіонін,цистеїн),вітамін Е(токоферолу ацетат) та рослинні екстракти.Вони є потужними відновниками.Їх хімічна функція миттєво нейтралізувати окислювачі.При додаванні гіпохлориту вони першими приймають на себе "удар",частково виснажуючи окислювальний потенціал реагенту до того,як він зможе утворити кольоровий комплекс з міноксидилом.
      Домашній тест з відбілювачем працює для простих водно-спиртових розчинів.Для складних косметичних формул,збагачених кислотами та антиоксидантами для захисту шкіри голови,цей тест хімічно не показовий.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Замовляю тут не перший раз. Займаюсь зі своїм трихологом вже більше, ніж пів року, і це найкращий варіант при алопеції, як на мене. Рекомендую!

• Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

В цьому лосьоні не виявилось міноксиділу, але фінастерид він містить бо еффект якийсь є хочь і дуже слабкий

Недоліки:
    Скам
    • Продавець  DIKV beauty

Доброго дня!
      Данний лосьйон є сертифікований засіб та містить усі складові, які зазначені у складі виробником.

Відновлення волосся - це довготривалий комплексний процес, який займає від 3-4 місяців мінімум. Ви придбали у нашому магазині один флакон, який розрахований орієнтовно на 1 місяць, якщо при використанні після одного флакону Ви уже бачите результат, то це хороший початок.

Сподіваюсь при подальшому регулярному використанні результат буде лише зростати і Ви будете задоволені.

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Товар прийшов швидко (на наступний день після замовлення), що є дуже цінним для мене, як для покупця. Лосьйоном користується чоловік вже не вперше, бо цей продукт є одним із засобів догляду за волоссям і дійсно трохи пригальмовує надмірне його випадіння

• Назар М***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Якість хороша, у цієї партії на піпетці немає позначок(мілілітрів), не знаю чому, не так зручно.

Дякую за відгук.
      В наступній партії виробник обіцяє повернути позначку.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Як можна будо зробити дозатор, але не зробити на ньому відмітку щоб набрати дозу 1 мл. Це дуже дивно.
    Це звичайно претензія не продавцю а виробнику.
    Ще й дозатор такий довгий, що якщо повний набрати то буде не меньше 3х мл.

Переваги:
    Поки не знаю
    Недоліки:
    Дозатор без поділки 1мл, не зрозуміло як відміряти дозу яка написана в інструкції
    • Василина К***

Доброго дня!
      Дистибʼютор відповів, що данної поділки не має лише в одній з партій, це тимчасові незручності. Щодо вимірювання 1 мл, половина піпетки - це 1 мл

• Олеся М***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Использую лосьон уже более месяца , к сожалению волосы пока выпадать не перестали . Покупала по рекомендации трихолога.

Переваги:
    Приятный запах
    • Продавець  DIKV beauty

Доброго дня)
      Лікування випадіння волосся - довготривалий комплексний процес, результат може бути помітним через 3-4 місяці при регулярному користуванні та дотриманні рекомендацій трихолога. Сподіваюсь засіб Вам допоможе

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Отличный лосьон, для роста волос и пробуждения луковиц спящих, блокирует дгт. Спасибо, за быструю отправку))

• Олександр Р***

Хочу запитати як результат?

• Ярослав Д***

Работает ?)

• Диана С***
    Відгук від покупця. Продавець: DIKV beauty

Запах приятный, посылка прибыла быстро, в целости , по результатам продукта буду смотреть но продавец корректно выполнил доставку за день

Переваги:
    Быстрая доставка, приятный аромат
    Недоліки:
    Не заметила