Відгуки покупців про Лежак для собак і кішок Форт Нокс FX Home Diplomat Марракеш 60х40х18 см Бордово-коричневий (2820000011893)
- Діана-Пелагея Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Лежак дуже класний, котикам подобається
- Переваги:
- Такий великий, що там і я поміститися можу
- Недоліки:
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Чудове ліжечко, хвостику дуже сподобалось!
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Лежанка очень понравилась. Удобная, практичная. Котя довольна.
- Переваги:
- Удобная, форма, качество
- Недоліки:
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Чудова лежанка! Після прання не губить своєї форми. Рекомендую!
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Товар відповідає опису,кицька відразу вляглася
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30 x 12. Колір: Сірий
Хочу залишити ще один відгук, тепер вже від кота. Якщо перші дні він не підходив до лежака, то тепер з двох наявних обирає саме новий лежак, незалежно від того, де б я його поставила.
- Переваги:
- Кіт обрав новий лежак
- Недоліки:
- Кіт 5 кг трошечки не поміщається. )
Маємо вдома лежак від FX-Home. Він точно такий, як представлений на сайті.
Той, що прислали в замовленні, дещо відрізняється. Більше набитий синтепоном, від чого здається меншим. І тканина виглядає, як штучна. Подивимось, що коти скажуть.- Переваги:
- М'який
- Недоліки:
- Відрізняється від представленого на сайті
- Вероніка Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Крута знижка, зручна для песика лежанка нам все подобається
- Переваги:
- Зручна
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Дуже гарний лежак
Дуже гарний лежак,котику сподобався!
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Гарна якість, м"якенький, мопсіку сподобалось. Розмір відповідає заявленому
- Переваги:
- Прочний матеріал
- Недоліки:
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Дуже гарна якість
- Єлизавета Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
дуже гарна якість, тримвє форму, повністю відповідає фото, дякую!
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Гарна якість за таку ціну, швидка доставка на магазин розетки (1 день), собаці одразу сподобалося
(стражденний вигляд у неї по життю, не звертайте уваги) - ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Чудова лежанка. Котики мої одразу зацінили, сплять по черзі в ній, хоча могли б і вдвох вміщатись
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Приємний колір, цупка тканина, запаху не було, тому перед використанням не прала. Одна кішка одразу підійшла, спочатку спробувала лапою дно, потім одразу залізла і лягла. Потім друга кішка теж почала туди лягати. І вдвох прекрасно сплять - вага кішок 6 та 2,5 кг, нормально поміщаються. Бачила в коментарях, що тонке дно - а як на мене, це не так, дно доволі пухкеньке і м'яке, 5 см, як і заявлено. Місцями дійсно якісь ниточки стирчать, але це не заважає, коти там не граються, і не чіпляються за нитки.
Коли друга кішка підросте і (якщо) їм стане затісно, куплю ще одну таку саму лежанку.- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- наче немає
- Олена І***
Три роки тому купували, то дійсно дно майже вдвічі тонше. Зараз пухкіше і дно, і стінки.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Гарна лежанка. Кіт приходить і лягає, по розміру теж величенька. Кіт великий важить 6 кг, вміщається нормально. Легка, коли кіт точить кігі тягнеться за ним
- Переваги:
- Матеріал плотний
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Криво пришита емблема. Був сторонній запах підвалу, довелось прати. Кіт на ній не хоче лежати навіть після прання. Пожалкували про покупку
- Переваги:
- Ніяких
- Олег Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Бордовий
Чудове ліжечко
- Переваги:
- Супер
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Другий лежак для кота, перший був меншого розміру і реально хвичайного сірого кольору.
Цей практично чорний, хоча на етикетці написано сірий.- Переваги:
- Зручний для кота.
- Недоліки:
- Колір не відповідає, реально максимально близький до чорного (на фото є колір попереднього)
Хоч і товар для тварин, але незрозуміло причина чому етикетка на пакуванні складена свинособачою мовою.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Отличный лежак
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
дуже класна лежанка ,швидко прийшла
- Лада Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30 x 12. Колір: Сірий
На жаль, розміри в реальності менші, висота тільки співпала 36*27*12. В рекламних фото і описі прочитала, що 5 кг моєї собачої радості помістяться. А ніт - пара см таки роль грає.
Не знімається чохол, тож після пралки буде віхоть.)- Переваги:
- Тканина якісна, пошиття теж. Красивий колір.
- Недоліки:
- Розміри менші ніж заявлено. Не знімається чохол для прання. Лейба нашита поверх тканини: собака б пробувала здерти.
Представник брендуВ найменуванні вказані зовнішні розміри лежака.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Чудовий лежак, гарна якість. Кішка відразу вляглась у нього.
- Переваги:
- Якість. Вивертається на дві сторони.
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Песик задоволений, все підійшло . Але є один нюанс бірку відгриз в перший же день прийшлось відпороти бо їв її. А так все супер .
- Недоліки:
- Бірка нашита
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Лежанка супер
- Майоров С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Класний лежак. Тепер набагато легше знайти кицьку в хаті, бо більшість часу вона проводить саме там.
- Переваги:
- М'який, з бортиком, цупка тканина
- Недоліки:
- За півроку користування не помічено
- Рамін Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 40 x 30 x 12. Колір: Коричневий
Все супер. Свої функції виконує на всі 100%. Кішка спить годинами)))
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Приємний та якісний. Всім трьом кицям сподобався
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Гарний лежак, пережив купу стірок, майже рік як служить
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Раньше уже заказывали только меньше по размеру. Кошке нравится по ткани вопросов нету. Мягкая удобная кошке нравится. По размеру будет хороший даже большим котам можете не переживать. Вообщем «ребенок» доволен)
- Переваги:
- Качество материала, наполнитель, размер, плотность ткани
- Недоліки:
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Коричневий
Усе підійшло, все сподобалось
- Ярослава А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Бордовий
Рекомендую для котов и собачек. Моя собачка весит около 9 кг, ей лежанка как раз.
- Переваги:
- Отличная лежанка. Купила вторую. Первая прослужила три года. Хорошо стирается.
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Бордовий
Все добре. Купувала рік тому для собаки. Після прання у машинці все норм без змін
- МАКСИМ Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Колір: Сірий
Собаці подобається, шви в середині, видно плями. Піде ща такі гроші
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Світла тканина