Відгуки покупців про Грязьова маска для обличчя Freeman Feeling Beautiful Мінерали Мертвого моря 175 мл (072151452120)
- СветланаПродавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Маска насыщенного синего цвета, хорошо распределяется по коже, приятный свежий аромат, неплохо очищает, увлажняет и освежает цвет лица.
- Переваги:
- большой обьем, хороший косметический эффект, приятный запах
- Ксения С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Очень хорошая маска, выравнивает тон кожи, делает её мягкой, помогает бороться с высыпаниями.
- Євгенія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Гарна маска, добре очищює і освіжає шкіру. Приємний запах і колір. Комфортно наноситься і витримується на обличі, без дискомфорту.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Очень хорошая маска, все заявленые функции выполняет. Две маски этой марки мне очень нравятся, буду заказывать еще
- Переваги:
- Одни
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Мне очень нравятся маски этой фирмы, хорошо подсушивает и убирает покраснения от прыщиков. Быстро сохнет, но это у всех масок этой фирмы так.
- Переваги:
- Хорошая маска
- Ганна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Гарна маска. Доставка зроблена своєчасно
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Спершу я її не зрозуміла, та потім виявила, що після неї гарно чистити обличчя. Звужує пори і робить обличчя гладеньким та підтягнутим. У мене комбінована шкіра.
- Переваги:
- Великий об'єм
Хороший нейтральний аромат
Надовго вистачає - Недоліки:
- Поки що не знайшла
- Елена В***Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Маски Freeman я знаю давно.Эта нравится больше всех!Хорошо очищает,после нее обязательно нужен крем.Советую наносить толстым слоем,так как быстро высыхая,как и все глиняные маски,перестает действовать.
- Переваги:
- Цена,большой обьем,хороший состав,хорошее очищение
- Недоліки:
- Для сухой кожи может не подойти
- Рыжова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 175 мл
Цена,большой обьем,хороший состав,хорошее очищение
- Переваги:
- Цена,большой обьем,хороший состав,хорошее очищение