Відгуки покупців про Плата розширення Frime PCI-E to USB3.0 (2 порти) NEC720200F1 (ECF-PCIEtoUSB003.LP)
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Витрачено даремно купу часу (встановлення перевірку, консультації), а USB3.0 і не запрацював . НЕ РЕКОМЕНДУЮ - ДЛЯ ПЛАТ під Сокет LGA775!!!
- Переваги:
- наявність у Розетці
- Недоліки:
- непрацює з старими ПК на платах під Сокет LGA775 (перевірив на Gigabyte GA-P35-DS4 та ASUS P5B)
- Олексій
Додаткове живлення підключали?
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Плата встановилась нормально. Я вибрав molex версію живлення, бо її легше заколхозити. Відрізав молекс від старого блока живлення та припаяв довшим проводом. Інакше стандартний провід не діставав. На диску з драйверами були папки SERIAL&PARALLEL та USB3.0&USB3.1. Що конкретно встановлювати я так і не зрозумів. Бо у цих папках було ще багато інших і не було жодної з підходящою назвою до девайсу. Завантажив драйвер з сайту і плата запрацювала. Проте, після встановлення драйверу залишився висіти невідомий девайс диспетчері. Хотілося б адекватний драйвер на диску або хоча б інструкцію як і що встановлювати
- Переваги:
- Molex живлення. Недорогий
- Недоліки:
- Драйвера
Представник брендуДякуємо за відгук!
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Переставил плату в 16х,установил драйвер все заработало,но отключился звук,после обновления звукового драйвера все заработало.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Нужно немного повозится.
Представник брендуДобридень, Юрію. Щиро раді що Вам вдалось налаштувати Ваш ПК. Шкода що ви оцінили якісно працюючий продукт настільки низько. Дякуємо за відгук та що поділились вирішенням проблеми.
- Юрий К***
Изделие действительно работает нормально,но за 3 дня установки я потратил столько нервов, что выше оценить я не мог, уж извините.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Установил в системный блок,компьютер не видит плату ,а еще отключилась сетевая карта.Что делать?
- Переваги:
- Не работает.
- Недоліки:
- Не работает.
Представник брендуДобридень, Юрію. Вам необхідно встановити драйвера. Якщо це не допоможе, то, можливо, плата бракована і Вам необхідно скористатись гарантійним обслуговуванням посиланняУ разі підтвердження брака Ваш виріб буде замінено на новий.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё хорошо работает
- Григорий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сгорели в материнке USB3 гнезда. Купить такую карточку дешевле чем новую мамку. Работает сразу. Я доволен.
- Переваги:
- Дает скоростной USB3 порт. Максимальная скорость у меня 300 МБ/сек
- Недоліки:
- Иногда, как у меня свободный pci-e слот занят пухлой видеокартой, придется колхозить удлиннитель.
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
если материнка 775 сокет со вздувшимися конденсаторами, лучше купить новую и не морочиться с апгрейдами.
- Переваги:
- доступная цена, чип поддерживается win10
- Недоліки:
- на очень старой материнской плате может давать ошибки
Представник брендуна очень старой материнской плате может давать ошибки - может ли это быть связано со вздувшимися конденсаторами? )) К нам обращений в сервис не было по данной позиции, потому, следует предположить, что ошибки могут быть вызваны не работой самой платы. В любом случае, благодарим за отзыв и желаем безпроблемной работы Вашей технике ;)
- Роман Ф***
Ваша плата совершенно исправна и совместима с windows (проверено с win-10). С моей старой платой не заработала скорее всего из-за очень старого BIOS.
Представник брендуБлагодарим за отзыв и доверие к ТМ!
- Константин Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший вариант за свои деньги
- Переваги:
- Покупал для подключения хардов, работает месяц. Первое время второй разъем часто отпадал, после обновления драйверов проблема пропала.
- Недоліки:
- Пока не заметил