Відгуки покупців про Нюхальний інтерактивний килимок Funny Animals круглий 47 см (МС 160401-21)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-жовтий
Купила для мого цуцика цвергшнауцера. Чудовий інтерактивний килимок. Матеріал такий, що можна і на вулиці класти, повинен бути легким в догляді, але, на жаль, ковзає на плитці та деревʼяній підлозі, тому я підкладаю свій каремат для йоги
- Переваги:
- Матеріал, розмір
- Недоліки:
- Ковзає на підлозі
дякуємо за відгук. Подумаємо,як зробити його менш ковзаючим
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-жовтий
Супер коврик, собака зайнята, їй цікаво.
- Переваги:
- Нюхає, шукає, повільно їсть
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений
Подобається нашому песику, гарно працює для заспокоєння собачки
дякуємо за відгук
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-жовтий
Коврик понравился, яркий. При необходимости собирается и можно брать с собой. Но наш щенок пока не хочет искать лакомства, просто таскает его по комнате.
Доброго дня.
Дякую за Ваш відгук.
Ваш песик скоро зрозуміє, що в ньому ховають)) Трохи терпіння і любові і все в песика вийде.
- ВікторіяПродавець: Rozetka. Колір: Червоно-жовтий
Ховаєш смаколик, а песик по запаху шукає. Цікавий коврик і гарний на подарунок. Рекомендую.
- Переваги:
- Щось нове і цікаве для улюбленця.
Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
Ми раді, що нюхальний інтерактивний килимок Funny Animals сподобався Вам і Вашому улюбленцю. Це дійсно чудовий спосіб поєднати гру та розвиток природних інстинктів собаки.
Дякуємо за рекомендацію та теплі слова! Нехай килимок приносить Вашому песику ще більше радості та веселощів. Завжди раді допомогти знайти щось цікаве для Вашого хвостика!
- Савчин Т***Продавець: Rozetka. Колір: Червоно-жовтий
прикольно винюхує песик, йому подобається
- Переваги:
- можна надовго зайняти собаку
- Недоліки:
- не виявили
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що наш продукт допоміг Вашому улюбленцю розважатися та розвивати свої навички. Щиро дякуємо, що обираєте нас і довіряєте своїм домашнім улюбленцям