Відгуки покупців про Охолоджуюча підставка для ноутбука GamePro CP627 Black
- Іван Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже Гарно працював( Але в моменті зламались вентилятори без можливості ремонту
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює доволі тихо, охолоджує достатньо
- Переваги:
- Кут нахилу, швидкість обертання
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав, все працює, дякую за гарний сервіс.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасно работает, нареканий не выявлено
- Переваги:
- Бесшумная, красивая, довольно прочная
- Недоліки:
- Пока не выявил
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Тимченко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не купуйте цей непотріб!!!
Через кілька місяців почали відходити контакти в usb кабелі, ще через кілька місяців відходили вже самі usb роз'єми
Зрештою пройшов рік - працює тільки в певному положенні.
Дешевий пластик - опорна складова зламалась при переносі підставки з ноутом (вага ноута 1.5-2кг від сили) з одного місця на інше. За межі квартири не виносилась- Переваги:
- Недоліки:
- Згодом довелось докупляти додатковий usb кабель та клеяти саму підставку
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки працює. Шумнувата на макс обертах. Зручна з додатковою клавіатурою. Поки ок, але літо покаже
Представник постачальникаДобрий день, Станіслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- МартініВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка непогана, але дуже швидко вийде з ладу якщо її ставити собі на живіт і регулювати висоту, нижня плана просто трісне навпіл, купив таких 2 і вони тріснули протягом тижня, а так виконує свою функцію.
Представник постачальникаДоброго дня, Мартіні! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришло на следующий день после заказа. Всё работает хорошо, шумит не сильно. Есть регулятор скорости вентиляторов. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова підставка, якраз під отвори вентиляції ноутбука)
Думав буде шуміти, але працює тихо. Підсвітка гарна.- Переваги:
- Тиха, конструкція, підставка для телефону, регулювання висоти
- Недоліки:
- Запах пластику (думаю згодом пропаде)
Представник постачальникаДобрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Бреславская Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер зручний, легко регулюється висота, тихий
Представник постачальникаДобрий день, Надія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісна і гарно. Підійшла за розмірами
- Переваги:
- Раджу
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- АРТЕМ Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Що я можу сказати про цю підставку:
1.Мені дуже подобається її дизайн і як вона виглядає, коли на ній стоїть ноутбук.
2.Вентилятори виконують свою роботу на всі 100%, вентилятори працюють не гучно
3. Під мій ноутбук-15.6 підійшло чітко- Переваги:
- Перечислив у повідомленні
- Недоліки:
- Один недостаток,як на мене,це пластмасові рівні, які тримають підставку і до них є трохи сумніви
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кул
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший прибор
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Дубров М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний дизайн, чудово виконує свою функцію, добре охолоджує ноутбук. Дуже зручно носити з собою, компактна та зручна! Є декілька режимів наклону Використовую завжди, дуже зручно. Вмикаю охолоджувану систему коли граю в ігри та монтую відео, чудово справляється зі своєю функцією!Рекомендую!
- Переваги:
- Швидка доставка,ціна, якість, комфорт, гарний дизайн, чудово виконує свою функцію
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався дизайн підставки для ноутбука GamePro CP627. Чудово, що ви відчули якість та комфорт у користуванні. Користуйтесь з задоволенням.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не рекомдую шумить капец
- Переваги:
- добре охолоджує
- Недоліки:
- некачествений метал коли ставити ноутбук то тоді вентилятори бються об желізякі і створюється неприємнийй шум
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука GamePro CP627 гарно охолоджує ваш ноутбук. Нагадуємо, що згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- Дмитро Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова підставочка, досить тихо працює, добре охолоджує ноутбук
- Переваги:
- Відмінно виконує свою функцію
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась підставка GamePro CP627 та її ефективність. Користуйтесь з легкістю та отримуйте задоволення.
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре робе охолоджує .Щоб сильно шуміла не скажу .
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка для ноутбука GamePro CP627 допомагає охолоджувати ваш пристрій. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
- Кирило П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Було написано самовивіз 3.01. а зараз пише 04.01. Як так? Оплата при отриманні було вказано а не інтернетом. В чому прикол?
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо за ваше питання. З питанням терміну отримання товарів звертайтесь, будь ласка, до телеграм бота магазину Розетка. Сподіваємось, що ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая подставка, тихая в работе, удобная, есть подставка для телефона.
- Переваги:
- Перечислены
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Дар'я! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка GamePro CP627 сподобалась вам та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка хороша,все добре працює
- Переваги:
- Хорошо охолоджує
- Недоліки:
- На максимальних оборотах гучна
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук! Чудово, що вам сподобалась підставка GamePro CP627. Ми дуже раді, що ваш пристрій гарно охолоджується. Через високу частоту обертів в максимальному режимі дійсно може відучуватися шум. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Помогает скинуть ~10C на моем ноуте.
- Переваги:
- охлаждает ноут, недорогая
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка та ваш ноутбук гарно охолоджується. Користуйтесь з легкістю та задоволенням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классная но на максимальной высоте подставки кулера шумят, на предпоследней все ок.
- Переваги:
- Удобное, отдельно выделю подставку для телефона, просто кайф.
- Недоліки:
- Шум на максимальной высоте подставки.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам зручно користуватись підставкою для ноутбука та смартфону. Дійсно може виникати шум при максимальних обертах, зауважимо що головною метою є зменшення температура вашого ноутбука при високому навантаженні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зовсім непотрібна річ. Не охолоджує ноутбук зовсім. Однозначно повернення.
- Переваги:
- Гарна на вигляд. Тиха.
- Недоліки:
- Не виконує свою функцію.
Представник постачальникаДобрий день,Олег! Дякуємо за відгук та звернення.Згідно до Закону України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать всі ваші питання. З повагою, GamePro!
- АлінаПродавець: Rozetka
Класна річ. Перша моя охолоджуюча підставка. Дійсно ноутбук перестав так нагріватись та працювати стало зручніше
- Переваги:
- Зручність,ціна
Представник постачальникаДобрий день, Аліна! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олесь П***Продавець: Rozetka
Топова підставка. Нормально охолоджує ноут та працює майже без звука
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаДобрий день, Олесь! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!