Відгуки покупців про Охолоджуюча підставка для ноутбука GamePro CP980 Black
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прослугував 8 місяців. Купую заміну. За пару місяців користування один з менших вентиляторів почав без будь-яких причин дуже гучно гудіти і замідлятися. Стукнеш - якийсь час не гудить, потім знову. Довелося розбирати і відключати той вентилятор. За півроку користування (ноут стоїть на підставці постійно підключений до неї) почав відходити контакт на обох USB портах, як наслідок зупиняються вентилятори. Купив новий шнур USB-USB - нічого не змінилося: проблема саме в USB портах підставки.
- Переваги:
- Різнокольорова підсвітка: прикольно, але функціонального значення не має. Корпус не гнеться.
- Недоліки:
- Якість компонентів (вентилятори, USB)
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
приколбна штука, але потребує суттєвого допрацювання
- Переваги:
- досі світиться підсвітка і критяться кулери
- Недоліки:
- ноутбук звисає з підставки, тому кулер не охолоджує частину ноутбука де він найбільше гріється, через тиждень користування відломався тримач ноутбука, тож він постійно зіслизає, тримачі надто короткі тому при найменшому русі ноутбук злітає з підставки
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Даніїл К***Продавець: Rozetka
дуже гарний та дуже добре охолоджує
- Переваги:
- робить більший FPS в іграх томущо ноутбук сильно не нагрівається
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Даніїл! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Даніїл К***Продавець: Rozetka
після роспакування я протестив і був дуже щасливий за допомогою: підсвічування, регулювання куту нахилу, охолодження, кількість охолоджування, тримачі та ціну.
- Переваги:
- робить більший FPS в іграх томущо ноутбук сильно не нагрівається
- Даніїл К***Продавець: Rozetka
я дуже щасливий за допомогою цієї підставки підсвічування, регулювання, кількість охолоджування та тримачі.
- Переваги:
- робить більший FPS в іграх томущо ноутбук сильно не нагрівається
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка показала себе добре, мінуси я не знайшов
- Переваги:
- Шнур в облетів з тканини
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручна підставка під ноутбук.
- Переваги:
- Можливо налаштувати кут нахилу під сеебе.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ЯнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює, підсвітка і вентилятори. Колір підсвітки налаштовується і її можна вимкнути взагалі.
Кабель USB короткий, розрахунок на живлення від ноутбука... Немає в охолодженні контролера, який би збільшував оберти в залежності від роботи пк, тому у живленні від ноутбуку немає сенсу. Також, в комплекті немає блоку живлення. Підключив його до хабу живлення (при мін обертах 5V 0.8A, при мах 5V 1,56А показує).
"Охолодження" залежить від кімнатної температури. Чим прохолодніше повітря в кімнаті, тим більше охолодження. Влітку ганятиме тепле повітря з кімнати).
Може зменшити температуру процесора і відео на приблизно 10С.
Підставка ідеально підійшла для ноуту. Перед обиранням підставки, подивіться повітрозабірники ноутбука. Якщо вентилятори будуть навпроти них, охолодження буде більш ефективним.
Гучність шуму від підставки нижче середнього. Типу системного блоку.
Трохи збільшив би довжину підставки. Ноутбук трохи звисає позаду. Або переніс тримачі ноутбуку на самий край. Розмір ноуту : 255мм*364мм- Переваги:
- На градусів ~ 10 оголоджує / можна вимкнути підсвітку
- Недоліки:
- Короткий кабель USB-USB / немає блоку окремого живлення
Представник постачальникаДобрий день, Ян! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Илья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Провод плохой
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав цю підставку перед літом, бо ноут верещить від спеки. Добре охолоджує та вентелює, має файний дизайн та багато режимів (кутів) нахілу. Якщо під час роботи вимкнути підсвітку то кулери крутяться краще))
- Переваги:
- Якісно зроблено
- Недоліки:
- Трішки коротковат кабель для підключення
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар не відповідає дійсності. На фото написано що великі вентилятори (2 шт.) обертаються зі швидкістью 2600-3200, маленькі 1000-1200.
Привожу вам скріншот і фото, де на скріншоті мені відповідають, що все зазначено вірно, а на фотці де інструкція зовсім інше.
Доречі перевіряв зі старой і дешевшой підставкой, і стара показала в іграх та бенчмарках хоть і не багато, але на 1-2° меньше ніж нова.
Розчарований за втрачений час.- Переваги:
- Кут нахилу підставки, тримач для телефону.
- Недоліки:
- Непотрібно велика швидкість маленьким вентиляторам, які просто обдувають корпус а не охолоджуючі трубки. Маленька швидкість великих вентиляторів. Невідповідність характеристик.
Представник постачальникаДоброго дня, Олекснадр! Вдячні за Ваш відгук. Коректна інформація про швидкість вентиляторів вказана на упаковці. На жаль, була допущена помилка у характеристиках на сайті. Завдяки Вам найближчим часом інформація буде актуалізована. Дякую, що обираєте GamePro і допомагаєте нам ставати кращими!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вентилятори дують.
Але заявлена характеристика «що підходить для ноутів 17ʼʼ - не відповідає дійсності.
Мій ноут діагоналлю 15,6ʼʼ не поміщається (з виставленими підпорками) - ніжки ноута провисають і він фактично опирається на корпус - що не ОК.
Також є невелике погойдування при наборі на клавіатурі.- Переваги:
- Регуляція потужності вентиляторів
- Недоліки:
- Не правдиві характеристики по підходящим діагоналям ноутбуків.
Представник постачальникаДоброго дня, Станіславе! Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зручна панель, охолоджує
- Переваги:
- охолоджує
- Недоліки:
- не виявив
- ПашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому нормально але щоб прям оходжувала то ні різниця під нагрузками може максимум 5 градусів
- Переваги:
- Перевага в регулюванні , всеж таки краще коли кран ноутбука на рівні очей і не так устає спина но з цим і люба підставка впорається
- Недоліки:
- Вночі підсвіттка дає дискомфорт дуже яскрава та завжди при у вімкненні підставки приходся вимикати її кадждний раз а це неудобно нема кнопки якаб її вимикала на завжди
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Ми дуже раді, що вам сподобалась можливість регулювання підставки GamePro CP980 Black. Ефективність охолодження може залежати від конструкційних особливостей самого ноутбука й розташуванням його решіток для вентиляції. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дитини просто бомба. Кольорове, яскраве :)
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вашій дитині сподобалась підставка для ноутбука GamePro CP980 Black. Бажаємо легкості та задоволення у користуванні.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично подошел на ноут 15.6" Очень быстро доставили. Рекомендую
- Переваги:
- не шумит, отлично охлаждает.
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви швидко отримали підставку GamePro CP980 Black та вона підійшла для вашого ноутбука. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна штука
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка GamePro CP980 Black. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Cергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка приїхала швидке ніж очікував, все ОК працює, дякую
- Переваги:
- Все норм
- Недоліки:
- не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви швидко отримали підставку для ноутбука GamePro CP980 Black та вона сподобалась вам. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка норм,підсвітка і вентилятори працюють,дуже багато режимів підсвічування підставки
- Переваги:
- Навіть на мінімальному вентилятори дуже добре охолоджують
- Недоліки:
- Недоліки поки не виявлені
Представник постачальникаДобрий день, Сергій!
Дякуємо за ваш відгук та вибір GamePro! Ми раді, що ви задоволені роботою вентиляторів та режимами підсвітки. Бажаємо вам приємного користування вашою новою підставкою!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Идеальная подставка, летом без этой штуки воообще никак
- Переваги:
- Подошла для 16,5
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка GamePro CP980. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так чекала, забрала на пункті видачі, принесла додому, підключаю - правий нижній кут не світиться
Ридаю...- Переваги:
- Ще не знаю
- Недоліки:
- не горить правий нижній кут підсвітки (((
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо за ваш відгук. Бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Впевненні надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні за допомогу у вирішенні питання.
- Влад С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал а не пришло верните деньги !!!
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Для вирішення вашого питання зверніться, будь ласка, до чат-бота магазину Розетка. Впевненні надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні за ваш відгук та допомогу у вирішенні питання.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На градусов 5-7 охлаждает, малой доволен!)
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка GamePro CP980 сподобалась вам та відповідає очікуванням. Впевненні ви отримаєте легкість та зручність у користуванні нашим товаром.
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Файно за такі гроші
- Переваги:
- Підставка, багато режимів, чудова швидкість вентелів
- Недоліки:
- Здається не дуже міцний пластик(Але ж ви не збираєтеся ним забивати цвяхи?))
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась підставка GamePro CP980 та її режими роботи. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Іван Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре але прийшло без підставки для телефона
- Переваги:
- Все добре продуває
- Недоліки:
- Прийшло без підставки для телефона
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість роботи підставки вам сподобалась. Щодо підставки для телефону зверніться, будь ласка, до чат-бота магазину Розетка для вирішення ситуації. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні вам за допомогу у вирішенні ситуації.
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго вечора я заказав охолоджувальну систему все було чудово але через тиждень два почались збої з USB воно почало нагріватись швидко та сильно потім кулери на максимальній та мінімальній швидкості перестали чудово працювати навіть переставали крутитись лампочки на кулераїх потухали зараз я кинув на пряму нібито все добре але всеж таки хотілось за такі гроші довготривалі охолоджувальні системи ( ще я заказав для свої дівчини такий самий ще до того як побачив у себе проблеми в неї ті самі проблеми що і у мене мені здається що це брак фірми я прошу або замінити мені та дівчині на нові охолоджувальні системи або повернути кошти в кращому випатку замінити
- Переваги:
- добре охолоджує
- Недоліки:
- нагрівається USB порт та гніздо
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Нам дуже прикро, що трапилась така ситуація. Для вирішення зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні наші менеджери у найкоротші терміни замінять підставки на нові, відповідно до експертного рішення центру. Сподіваємось надалі ви отримаєте виключно гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- М. Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка супер. Під ноут 17 підходить, впритик, але підходить. Зручна, стійка. Купили вже дві під два ноута.
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла підставка для ноутбука GamePro CP980. Чудово, що стійкість та зручність підставки відповідають вашим очікуванням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подставка в описании до 17 дюймов ... Но ноутбук с диагональю 15.6 влазит не очень компактно... Описание не соответствует ....
- Переваги:
- Нету...
- Недоліки:
- При подключении мышки через подставку работает через раз.При регулировании скорости вентиляторов- до максимума она начинает трещать.На ножках под ноут нету накладок-(пластик)....За такую то цену ...
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук. У підставці для ноутбука GamePro CP980 Black заявлена максимальна рекомендована діагональ ноутбука, також це може залежати від формфактора самого ноутбука та способу використання, для прикладу, як підставки для охолодження та роботи з окремої клавіатури. У випадку, якщо підключення миші відбувається некоректно зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни замінять підставку на нову, відповідно до експертного рішення. У випадку якщо ситуація з розміром критична для вашого користування нагадуємо, що згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Сподіваємось надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як на мене для 17 ця підставка замала, хоча якщо використовувати без нахилу то якраз. При нахилі задня частина ноутбуку не влазить на підставку так як фіксатор розміщений не на краю підставки. А без фіксатора ноутбук сповзає. Хотілось би щоб були менші кути нахилу. Відключення підсвітки ззаді ще той квест чому не збоку? Вентилятори працють тихо і свої 2-5° крадуть що і хотілось від цієї підставки.
- Переваги:
- Тихо працює, охолоджує.
- Недоліки:
- Для 17 мала під нахилом, незручність відлючення підсвідки
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір GamePro. Ми завжди працюємо над вдосконаленням наших товарів та врахуємо ваш відгук. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать їх. З повагою, GamePro!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша підставка. Для мого HP на 16 дюймів підійшов ідеально. У інструкції до експлуатації написано що використовувати напругу лише 5 вольт. А от про силу струму нічого не сказано. Наскільки мені відомо, у USB ноутбука 0,5 ампер, а в моїй телефонній зарядці 2 ампери. Так от, від зарядного пристрою вентилятори крутятся швидше. Бачив в інтернеті зарядні пристрої які видають 3 ампери, але не знаю, чи можна такий струм давати цій підставці. Можливо хтось знає? По охолодженню помітно, що з підставкою на декілька градусів температура все таки падає. Побачу як воно буде надалі.
- Переваги:
- При живленні від зарядного пристрою смартфона, вентилятори крутяться швидше.
- Недоліки:
- Про напругу сказано 5 вольт. А яку максимальну силу струму їй можна давати? Не відомо.
Представник постачальникаДоброго дня,Олександр! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Охолоджувальна підставка для ноутбука GamePro CP980 Black позиціонується для роботи із ноутбуками. Тому передбачена сила струму для цього пристрою не більше 1.3А. Такий номінал забезпечує стабільну роботу при підключенні через порт USB формату 2.0 - 3.0. Щодо Вашого питання про адаптер із силою струму в 2А,його використовувати не бажано,так як підставка загалом не передбачає споживання потужності більше 6.5Вт. Якщо у вас залишились питання щодо товару, зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні.З повагою, GamePro!