Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Комп'ютерний стіл GamePro GMD215 регульований з органайзером Black

Оцінка користувачів 5/5
  • Валерій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60

Все прийшло, все підійшло, окрім пластикового тримача для стакану на дошку. Приїхав вже з зламаним крючком на який його треба вішати

Переваги:
    Просторий, виглядає якісно.
    Недоліки:
    Не вистачає більшої варіативності тримачі для стакану та навушників на сам стіл. LED стрічка з недуже клейкою воверхнею. Пластиковий тримач приїхав пошкоджений та непиидатний для використання.

Добрий день, Валерій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Егор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60

Стол хороший, крепкий и надёжный. Из-за больших ножек кажеться что весит много, на самом деле спокойно поднимаеться хлюпиком 65 кг. Главный минус подвсетка не встроена в сам стол, а являеться просто лентой. Из-за покрытия стола она очень плохо липнет, поэтому на второй день полностью отклеилась. Фикситься всё с помощью небольших кусочков скотча(все равно вам не будут залазить под стол)

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60

Гарний та практичний стіл. Зібрав самотужки за декілька годин - дуже задоволений!

Переваги:
    Якісний, відносно недорогий. Багато додатків для аксесуарів та підсвічування.
    Недоліки:
    Маркий - потрібен килимок (desk mat)

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався стіл GamePro GMD215 та ви з легкістю його зібрали. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Юрий Л***

Чудовий стіл

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що стіл GamePro GMD215 RGB відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60

Стіл дуже хороший, все якісне
    Та гарно виглядає

Переваги:
    Повністю відповідає опису та фото
    Недоліки:
    Залишаються відбитки

Доброго дня, Світлана! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість столу GamePro GMD215 сподобалась вам. Для зменшення відбитків для зони якою користуєтесь найактивніше рекомендуємо розглянути — ігрову поверхню GamePro MP345G Black. Бажаємо гарного досвіду й задоволення у користуванні.

• Данил Г***

На столе спереди есть выемка? Потому что на сайте на фото её нет, а у вас на фото выемка с 2ух сторон.

Доброго дня, Данило! Вдячні за ваше питання. Стіл GamePro GMD215 вигнуту передню панель, що забезпечує комфортне місце для встановлення кронштейнів. Бажаємо гарного досвіду та зручності з нашим товаром.