- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60
Все прийшло, все підійшло, окрім пластикового тримача для стакану на дошку. Приїхав вже з зламаним крючком на який його треба вішати
- Переваги:
- Просторий, виглядає якісно.
- Недоліки:
- Не вистачає більшої варіативності тримачі для стакану та навушників на сам стіл. LED стрічка з недуже клейкою воверхнею. Пластиковий тримач приїхав пошкоджений та непиидатний для використання.
Представник постачальникаДобрий день, Валерій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Егор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60
Стол хороший, крепкий и надёжный. Из-за больших ножек кажеться что весит много, на самом деле спокойно поднимаеться хлюпиком 65 кг. Главный минус подвсетка не встроена в сам стол, а являеться просто лентой. Из-за покрытия стола она очень плохо липнет, поэтому на второй день полностью отклеилась. Фикситься всё с помощью небольших кусочков скотча(все равно вам не будут залазить под стол)
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60
Гарний та практичний стіл. Зібрав самотужки за декілька годин - дуже задоволений!
- Переваги:
- Якісний, відносно недорогий. Багато додатків для аксесуарів та підсвічування.
- Недоліки:
- Маркий - потрібен килимок (desk mat)
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався стіл GamePro GMD215 та ви з легкістю його зібрали. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60
Чудовий стіл
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що стіл GamePro GMD215 RGB відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, GamePro!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Глибина: 60
Стіл дуже хороший, все якісне
Та гарно виглядає- Переваги:
- Повністю відповідає опису та фото
- Недоліки:
- Залишаються відбитки
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість столу GamePro GMD215 сподобалась вам. Для зменшення відбитків для зони якою користуєтесь найактивніше рекомендуємо розглянути — ігрову поверхню GamePro MP345G Black. Бажаємо гарного досвіду й задоволення у користуванні.
З повагою, GamePro!- Данил Г***
На столе спереди есть выемка? Потому что на сайте на фото её нет, а у вас на фото выемка с 2ух сторон.
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Вдячні за ваше питання. Стіл GamePro GMD215 вигнуту передню панель, що забезпечує комфортне місце для встановлення кронштейнів. Бажаємо гарного досвіду та зручності з нашим товаром.