Гарні, якісні
Добрий день, Ольга! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
Звук не плохой, но подсветка очень напрягает не зля выключить и когда выключаешь пк они дальше работает ну за такую цену это нормаль, но кнопку можно было сделать) ну а так если хотите шоб все было смотрите новую или дорогую модель
Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
За свою цену хорошие Колонки
Доброго дня, Рустам! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшла акустична система GamePro RGB (GS500). Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
З повагою, GamePro!
Хорошие колонки за свою цену, довольно громкие, пойдёт для просмотров кино. Для хорошего звучания музыки слабоваты конечно, подсветку выключать нельзя, но конкретно для меня это не проблема.
Добрий день! Вдячні вам за відгук. Ми раді, що ви задоволені якістю звука та гучністю акустичної системи GamePro RGB (GS500). Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
Працює супер
Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
Скажіть, колонки добре працюють після кількох місяців використання? Підсвітка працює?
Доброго дня, Серафим! Дякуємо за ваше питання. Бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!
Добре
Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!