Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Клавіатура механічна дротова GamePro MK105B Blue Switch 100% LED USB Black

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Blue Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Зручна механічна клавіатура, перемикачі типу "Blue" то ж видають приємне клацання.
    Підсвітка очі не ріже, єдине що при вимкненій підсвітці символів на клавішах видно не буде, бо вони мутно-прозорі, то ж працювати потрібно виключно з підсвіткою (або докупити інший комплект клавіш, заміняються вони без проблем).
    В цілому друкувати зручно, якихось недоліків не виявив, очікування повністю виправдала.

Переваги:
    Ціна, зручність.
    Недоліки:
    Не виявив.

Доброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура та ви отримуєте зручність у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Семен С***

Звук натискання божественний, хоча й доволі гучний, RGB працює як треба, 8 режимів, але зробити так як хочется тобі не вдасться :(
    мінуси:
    1.Вага близько 600 грам, такою можна боляче вдарити по голові якщо треба:)
    2.Доволі шумна, але для мене це не мінус

Переваги:
    Легко розібрати щоб почистити, яскрава RGB, той самий звук механічної клавіатури, USB штекер, довгий шнур
    Недоліки:
    Вашим близьким може не сподобатися доволі гучний звук клавіш, а ще вона доволі важка, тому вони можуть нею вдарити вас по голові щоб не шуміли :)

Добрий день, Семен! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Михаил

Главным выбором клавиатуры было Что бы была максимально шумная )) Специально для большого "дружного коллектива" на работе.. Не прогадал )) Тактильно приятная,набирать одно удовольствие.. Вопрос к производителю,а что тут за свичи? в случае выхода из строя, подойдёт ли что то,да поконкретнее если можно

Переваги:
    Качество сборки
    Недоліки:
    пока не нашел

Дорого дня, Михайло! Дякуємо за ваше питання. Ми дуже раді, що вам сподобалось користуватись клавіатурою GamePro Blue Switch LED USB (MK105B). Бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Клавіатура має стандартні клавіші та перемикачі - Blue Switches. Бажаємо гарного досвіду у користуванні.

• Ivan M***

---

Переваги:
    Идеальный звук клавиатура очень хорошоя, компактная
    Недоліки:
    Если вам нужна тихая клавиатура ищите дальше, клавиатура немного чежолая.

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура, її звучання та компактність. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Дуже гарна клавиатура.
    для ігор саме те.
    матеріал кнопок дуже приємний на дотик, червоні свічі дуже мякенькі.
    маю цю та RZTK MKB 500 Outemu Blue
    MK105R як для ігор краща та приємніша, RZTK для печаті однозначно краща.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура GamePro (MK105R). Бажаємо гарного досвіду та задоволення від користування нашим товаром.

• Клер Б***

Люди які беруть механіку, і жаліються на гучний звук –

Прекрасний звук за ці кошти, виконання на рівні, якість ще себе покаже.

Переваги:
    Недоліки:
    Немає за таку ціну

Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• АРТЕМ П***

клавіатура сподобалася своїм дизайно якістю матеріалів і компактісю.

Переваги:
    дизай
    Недоліки:
    не виявив

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр Г***

За майже півтора року використання, наявних проблем не виявив, все также працює добре як нова. Чистив клавіатуру двічі із зніманням світчів. Всі клавіши підсвічуються, немає такої яка не горить.
    Але всеж є маленькі мінуси, (хоч я їх за недолік і не рахую) режими підсвітки трошки нудні і згодом приїдаються, на кольори підсвітки мені було всеодно, поки не зрозумів на практиці, що підсвітка RGB мабуть більше радувала очі.

Переваги:
    Швидкість реагування на натискання, зручна
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олександр Г***

Прикол, кнопка D перестала нормально працювати, натискається через раз :)

Доброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Владислав Т***

Перша механiка, дуже приємний звук, але клавiшi трохи меншi за ту клавiатуру яка в мене була

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Николай Б***

Клавиатура хорошая, хотя вариантов подсветки можно было бы и побольше

Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Микола Г***

За свої гроші топ, моя перша механічна клавіатура і вона працю на всі гроші

Переваги:
    Ціна, та якість
    Недоліки:

Добрий день, Микола ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Данила К***

клавиатура супер за свои деньги,рекомендую

Переваги:
    удобная,приятние на ощуп клавиши,несколько режимов подсветки
    Недоліки:
    через месяц немного погасла подсветка клавиш (8 и у)

Доброго дня, Данило! Вдячні за Ваш відгук. Якщо ви помітили дефект пристрою, то для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Віталый Б***

Гарка клавіатура за свою ціну

Переваги:
    Швидка відправа, якість, низька ціна
    Недоліки:

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• В'ячеслав В***

Топ за свої гроші.

Переваги:
    Дуже тихі та приємні свічі
    Недоліки:
    Дуже чутлива до натиску, особисто для мене дивний набір режимів "світлодіскотеки"

Добрий день, В'ячеслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!

• Тарас Ч***

хороша якість, швидко.

Переваги:
    хороша якість
    Недоліки:
    не виявив
  • Денис Н***

Гарна клавіатура клавіші працюють добре.

Доброго дня, Денис! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась якість клавіатури GamePro Red Switch LED USB (MK105R). Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Сергій М***

Граю в шутери з 90-х. Це моя перша механічна клавіатура. Задоволений на всі 100!!!
    Навіть руки не напрягаються. Відгук на дотик шикарний. Всі необхідні додаткові функції на місті. Нічого зайвого. Дякую за якість!!

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Незнайшов

Добрий день, Сергій!
      Вдячні вам за коментар та вибір бренда GamePro! Ми раді, що ви задоволені якістю та функціоналом механічної клавіатури GamePro Red Switch LED USB (MK105R). Бажаємо вам тільки перемог!

• Іван К***

Нормально

Доброго дня, Іван! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура GamePro Red Switch LED USB (MK105R). Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Андрій

Дуже добра клавіатура в питанні ціна- якість.

Переваги:
    Тиха, якісне покриття.
    Недоліки:

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура GamePro та якість її матеріалів. Бажаємо гарного досвіду та легкості у користуванні нашим товаром.

• Егор С***

Рекомендую

Переваги:
    Гарна клавіатура доволі не погана підсвітка
    Недоліки:
    Трохи гучний пробіл

Доброго дня, Єгор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура GamePro MK105R та її підсвітка. Чудово, що ви можете її рекомендувати. Вдячні, що ділитесь власним досвідом у користуванні, ми постійно працюємо над покращенням якості товару. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Микита

Очень громкий проблем

Переваги:
    Звучание, кнопки, форма
    Недоліки:
    Громкий пробел, вес

Доброго дня, Микита! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались звучання та дизайн клавіатури GamePro Red Switch LED USB (MK105R). Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• нічь

Клавіатура гарна зручна є режими підсвітки та не дуже дорога.

Переваги:
    Зручна для ігор не дуже громка приємна на дотик та гарна підсвітка.
    Недоліки:
    дуже чутлива(чувствительная) іноді сложно попадати по буквам.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручно користуватись клавіатурою GamePro (MK105R). Чудово, що підсвітка відповідає вашим очікуванням. Ми постійно працюємо над покращенням якості товарів та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас. Користуйтесь з задоволенням.

• Оля

Їй трохи не вистачає до ідеалу бюджетної. Клавіатура виглядає дорожче за свою ціну БЕЗ ПІДСВІТКИ. Як тільки включається підсвітка весь її шарм зникає, бо написи всі різні і криві На промо фото продукту видно, що все по-різному, але вживу воно скаче ще більше Я розумію що клава бюджетна, але навіть на дешевших клавіатурах все рівнесенько.
    Ще одна відмінність від промо це зелений колір підсвітки, бо він більше колір зеленки.

Через декілька днів вирішу чи залишати, бо наразі я тільки і думаю шо про ці написи

Переваги:
    дуже гарна без підсвітки, нормально натискаються клавіші
    Недоліки:
    криві написи

Доброго дня, Ольга! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Оля

Це приємно, що виробник завжди на зв'язку і готовий вирішувати проблеми

В даному випадку обмін нічого не змінить, бо навіть на упаковці видно ф'южен із різних розмірів написів і шрифтів)

Віддала клавіатуру домашньому геймеру, йому подобається)

• Оля

В кінці кінців повернула, геймеру теж не підійшла, бо дуже легко натискаються клавіші, особливо пробіл

• Юрій С***

Якщо у кімнаті ви не один і потрібна клавіатура для роботи, то це точно не вона. Через півгодини роботи та набирання тексту звук клавіш починає просто дратувати. Гучно і звук неприємний. Ще мінус немає клавіши FN lock, не можна одразу користуватись мультімедійними клавишами, треба постійно натискати FN. Ніякої програмної підтримки, драйверів теж нема, щоб змінити та назначити клавіши. Підсвітка порадувала, все чітко і яскраво. Без підсвітки користуватись незручно, літері взагалі не читаються.
    Як на мене, то ціна на неї завишена. Не коштує своїх грошей.

Переваги:
    Підсвітка, механічні клавіши
    Недоліки:
    Гучна

Доброго дня, Юрій! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобались клавіші та підсвітка клавіатури GamePro MK105B. У випадку критичної ситуації з гучністю при наборі, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Влад

За свою ціну, добра клавіатура але є бісячи нюанси. Не знаю, брак це чи ні, але іноді деякі клавіші просто не працюють. Особливо це спостерігається під час зажиму клавіш, наприклад треба поставити знак питання, тиснеш шифт і 7, а друкується 7, бо шифт на клаві перестав працювати. Вирішується класично для дешевих механічних клав, де сам світч не розбірний - пару крапель технічного спирту. Можливо це тільки в мене, користуюсь рідко тому не став повертати і чекати заміну. У цілому за свою ціну нормально, але, як то кажуть, з нюансом)

Переваги:
    Ціна, компактна, гарно виглядає
    Недоліки:
    Тимчасові рандомно не працюючі клавіші

Доброго дня, Влад! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Дмитро Ш***

Нормальная клавиатура

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Євгенія Б***

В цілому - непогана. Рік прослужила добре. Але через 2 тижня після закінчення гарантії почали виходити з ладу клавіші. Таб, Еск, Шіфт...

Переваги:
    Яскрава, швидке реагування на нажим
    Недоліки:
    через рік почала ламатись

Доброго дня, Євгеній! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Олег С***

Спробуйте почистити, а як не допоможе замініть свічі, це ж механічна клавіатура, там все знімається та розбирається.

• Владислав С***

Перед тим як купувати цю клавіатуру я дивився відео огляди там було сказано що будуть червоні (не знаю як називається ці штуки) а приїхали сині це що?! Чи я не розумію може сині та червоні нічим не відрізняються

Переваги:
    Досить зручна для ігор
    Недоліки:
    Гучна.

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваше питання. Клавіатура GamePro Blue Switch LED USB (MK105B) має сині свічі, а модель GamePro Red Switch LED USB (MK105R) відповідно червоні. Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів, та замовити нашу іншу модель. Сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Шессио .***

Там на вибір,чи сині чи червоні,ви з синіми взяли...

• Павло

Клавіші починають не нажиматься або нажиматься з затримкой або ще щось
    Краще піднакопити і купити щось набагато краще наприклад від Hator або Aula

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко виходить з ладу

Доброго дня, Павло! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Святослав Л***

вже давно користуюсь, але чесно кажучи клавіатура не сок, ніколи не беріть сині світчі, це помилка, вони дуже гучні, шумки тут не має, будете постійно чути неприємний металічний звук, короче краще взяти іншу клавіатуру, за такі гроші можна навіть і по краще взяти

Переваги:
    механіка
    Недоліки:
    гучна, металічний звук

Добрий день, Святослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Богдан

Перестали працювати деякі клавіші... Шкодую що її придбав!

Недоліки:
    Не працює належним чином... Шумна..

Доброго дня, Богдан! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Володимир Ж***

В клавіатурі заявлено 26 одночасних натескань, але пофакту вона справляється максимум з 4 .... І як мені на ній в ОСУ грати ????

Переваги:
    Недоліки:
    4 одночасних натискання ...
    • Женя Б***

повернули?

Доброго дня, Володимир ! Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" Ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.

• Николай Б***

Пройшов рік з покупки, нажаль це друга найгірша покупка на розетці бо попри ціну краще б я купив 5 дешевих мембран замість ось цього непотребу. Тому що мембрана пропрацювала 2роки та лопнула резина а у цьої вже в січні почали не спрацьовувати клавіші.

Переваги:
    Тиха

Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви отримали неприємний досвід від користування нашим продуктом.

• Георгий З***

жахлива клавіатура навіть за такі гроші , через 4 місяці використання клавіші почали натискатися через раз а декілька взагалі не працюють якщо не тиснути на них зі всієї сили. Нікому не раджу

Доброго дня, Георгій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Андрей М***

После пуша темы " Поддерживай украинское". Получать такой товар отвратного качества! Обижайтесь сколько угодно, если вы хотите лояльность клиентов к своей продукции, делайте качественный товар!

Переваги:
    Недоліки:
    Некоторые клавиши не прожимаются.

Доброго дня, Андрій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!