- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пів дня покористувався і один перестав працювати
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації з тригером, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучшие триггеры из тех, что у меня были. Купила уже 2 пары, первые прослужили около года, потом их уронил кот. Вторыми пользуюсь сейчас. Мягко и приятно нажимаются, при нажатии есть звук. Могут царапать телефон, поэтому лучше обклейте его скотчем
- Переваги:
- Удобно играть, мягко и точно нажимаются, можно удерживать на них палец без труда, не ерзают и не соскальзывают
Представник постачальникаДоброго дня, Діана! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався тригер GamePro Transparent (MG085). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Трігери якісні. Стають з чехлом без зажима. Ставити треба із вимкненим екраном. Приємний клік.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався тригер GamePro MG085. Бажаємо гарного досвіду та цікавих ігрових сесій у користуванні нашим товаром.
- Петр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь больше полугода. Работает отлично.
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Нужно снимать чехол с телефона что бы зафиксировать.
Представник постачальникаДобрий день, Петро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Так собі товар, спрацьовує навіть без нажаття, постійно, від моменту коли ти його вдягнув на телефон.
Потрібно змінати чохол із смартфону,щоб одягти.
Підходить тільки для тонких телефонів.- Переваги:
- Тактильні відчуття та приємний клік
- Недоліки:
- При натиску на екран спрацьовує і сам тригер! Потрібно змінати чохол із смартфону,щоб одягти
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нажимаются сами, потратил деньги
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляв 2 пари тригерів , собі та брату , в мене один тригер не працює майже зовсім а в другій парі була відсутня резинка тому з самого початку покупкою не задоволений. Можливо зв'язався б з підтримкою , якщо це було б можливо
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не працюючі кнопки , або працюють через раз
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав на poco x3 pro не підійшов. Телефон дуже товстий. Ставив на тонші телефони, працює.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Дуже шумні
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Триггера отличные.
- Переваги:
- Качественные
- Недоліки:
- Надо бампер снимать
- Юра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал 2 пари одна пара не работает
- Недоліки:
- Заказал 2 пари одна не работает
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недавно заказывали, пришло, через день забрали, сразу скажу, для толстых телефонов (более 8 мм) не берите. Надел триггеры, один работает, второй нет, мало того что второй не работает, так ещё и в попытках починить был сколот экран, совсем немного, но всё таки обидно, не рекомендую брать, возьми что то подороже и получше, думал хоть работать будет, а тут вот сюрприз. Спасибо за прочитанный отзыв
- Переваги:
- Отклик на нажатие приятный, для экрана удобное расположение, работоспособность одного триггера
- Недоліки:
- Не работает второй триггер, слишком громкий отклик, никакого дизайна(его за такую цену и не должно быть)
- Артём
Извиняюсь, сколол защитное стекло, не так обидно но всё равно грустно
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольные штуки,геймерам то что нужно.
- Переваги:
- Азарт в игре.
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина Кульбачевська!
Ми вдячні Вам за відгук та вибір продукції GamePro.
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказал 2 пары, поиграл неделю на одной паре уже не работает левый тригер, на второй паре залипает кнопка. Удобные, но качество...
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Сделаны не качественно
Представник постачальникаДоброго дня, Павло Гнусков!
Дякуємо, що обрали продукцію бренда GamePro.
Гарантія, на всі категорії товарів діє 12 місяців з моменту покупки.
Для заміни товару прохання звернутися в сервіс ROZETKA!
- Сергій Ф***Продавець: Rozetka
ужас качество
- Переваги:
- не советую
- Недоліки:
- не нажимаються
- Іван В***Продавець: Rozetka
1тригеры проработали 1 месец открыл 2 упаковку они были сломаны
- БогданПродавець: Rozetka
Не работает левый триггер
- Артем Д***Продавець: Rozetka
Подойдут на HUAWEI Y5 2019
- Yaroslav D***Продавець: Rozetka
Встанут на redmi note 9s?
Представитель бренда GameProПродавець: RozetkaОгляд на курковий тригер для смартфона MG085
- Владимир Б***Продавець: Rozetka
Купил не тут, но выбирал на Розетке. Понравилась компактность и коробочка для переноски, звук нажатия. Не понравилось - на толстый чехол вошёл впритык, но чехол действительно не тонкий.
- Переваги:
- Звук, удобство
Представитель бренда GameProДобрий день.
Дякуємо, що вибрали GamePro і залишили свій коментар.
Нам важливо, щоб Ви отримали максимальну користь і залишилися задоволені якістю нашої продукції.
Представитель бренда GameProПродавець: RozetkaРозпакування геймпада-тригера MG085