Відгуки покупців про Контролер GameSir Super Nova Multiplatform Game Wireless Blue (6936685221994)
Є в наявності
- Влад К***Відгук від покупця. Продавець: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Колір: Чорний
В руках лежить як треба, нічого не люфтить,пластик приємний на дотик
- Продавець ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Anix retail
Краще ніж pro controller 2 від Nintendo
- Переваги:
- Можливість змінити layout свіч/іксбокс, hall стіки, 1000 гц по донглу, підключається до switch по bluetooth/донглу, тихі мембрані клавіші
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: YouSafe. Колір: Чорний
Користуюсь пару місяців. В цілому зручний геймпад, повністю виконує свої функції, велика гнучкість по налаштуванням.
Тільки не забуваємо що це виробник Китай, то можливі бути нюанси. У мене наприклад на боковій кнопці часто злітає запобіжник , який утримую глибину натискання кнопки, що буває не дуже зручно під час гри.- Недоліки:
- Невеличкий брак, який не значний, але не дуже приємний.
- МирославВідгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Синій
Хороший геймпад. В руках не чувствуется как "игрушка". Есть вес.
Классно, что можно менять кнопки местами. Мелочи конечно, но, я уверен, что умельцы на принтерах смогут делать кастомные кнопки, например под Dual Shok и фронт панели.
Из минусов , по личным ощущениям : слишком высокие джойстики. Возможно, для любителей шутеров норм, но не привычно чуть. ( Тоже простор для кастома). Второе, я бы сменил местами ряд с "селект" и "старт" с рядом функциональными "хоум" и "запись". Как то не очень удобно тянутся к ним.
Спасибо продавцу за Sweet TV. Три месяца — щедро.- Переваги:
- Материал, возможности подключения, док станция, rgb, комплектация, съёмная панель, адекватное приложение.
- Недоліки:
- Батарея
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Anix retail
Гарний геймпад за свою ціну
Сподобалось:
- Можливість підключити 2.4 Гц затичку до зарядного доку, а сам док до пк
- Наявність додаткових кнопок, які можна налаштувати під свої потреби
- Стіки й тригери з ефектом Холла
- Мембранні кнопки доволі тихі, помітно тихіші за, наприклад, кнопки геймпаду xbox, що для мене плюс
- Загальна якість збірки, прогумоване покриття рукояток
- Офіційний софт GameSir Connect для детального налаштування всіх аспектів
Не дуже сподобалось:
- Я, як людина, що звикла до геймпаду від xbox, періодично натискаю на кнопки скріншот і home, бо вони знаходяться там, де зазвичай select і start, треба звикати (або в крайньому випадку можна програмно поміняти їх місцями)
- "З коробки" при повному затисканні лівого тригера показувало лише 89% натиску, пофіксилось перекалібровкою - Арсеній Є***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Синій
На перше враження дуже непоганий геймпад.
З того, що можна відмітити:
- приємні асиметричні вібромотори
- рукоятки з гумовим покриттям
- зручні інтерфейси підключення (сам донгл можна підключати в док-станцію, яка в свою чергу підключається до пк)
- додаткові кнопки на нижній частині для маппінгу
Зі спірних моментів, це обмежувачі триггерів (геймпад трохи думає після перемикання) і мембранні кнопки (цей момент буде більш негативних для тих, кому більше подобаються механічні). Також не дуже якісно виконаний перехід в підсвічуванні з док-станції на геймпад під час заряджання) Він є, але не рівномірний (на стику не достатньо яскравості і наче переривається), тому не знаю чи є в ньому сенс взагалі.
Також з приємного разом із геймпадом отримав додатково сертифікат на sweet tv. Дрібниця, але приємно, з урахування того, що в описі цього не знайшов - Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Anix retail
Дуже гарний геймпад! Дякую магазину за товар та за досить оперативну доставку. Все працює добре. Одразу пройшов тестування в різних іграх, політ нормальний! Єдиний дискомфорт може викликати очікування реально гумового покриття рукояток. Вони скоріше більше нагадують специфічний перфарований пластик, який тактильно може нагадувати гуму.
- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн, підставка, 3 види підключення
- Недоліки:
- Рукоятки не прорезинені як всюди говорять в оглядах. Перфорований пластик а не гума.