- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна маска , запах просто неймовірний
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классная маска для формирования локонов спасибо
Представник брендуЛариса, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що маска Garnier Fructis Curls Method для хвилястого та кучерявого волосся допомагає Вам формувати локони та дарує їм м’якість і живий вигляд. Ми щасливі, що Вам все сподобалось! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалось
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що маска Garnier Fructis Curls Method Вам сподобалась. Вона створена спеціально для хвилястого та кучерявого волосся, допомагає зволожувати локони, робить їх м’якими та еластичними. Ваші позитивні враження мотивують нас!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова маска.
Представник брендуМихайло, добридень! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що маска Garnier Fructis Curls Method змогла подарувати Вашому волоссю зволоження та догляд, якого воно потребує. Ця формула спеціально розроблена для хвилястого та кучерявого волосся: вона живить локони, допомагає зменшити пухнастість і підтримує природну еластичність та блиск. Рекомендуємо використовувати маску регулярно після миття волосся, залишаючи її на кілька хвилин для максимального ефекту, щоб Ваші локони були слухняними, м’якими та добре сформованими. Гарного настрою!
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска супер
Представник брендуАліна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що маска Garnier Fructis Curls Method Вам сподобалась. Цей продукт спеціально створений для інтенсивного зволоження та догляду за волоссям, допомагає відновлювати м’якість і пружність локонів, робить їх більш слухняними та блискучими. Рекомендуємо використовувати її разом із шампунем із цієї серії, щоб досягти максимальної ефективності. Гарного дня!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер для пористых!!!!
Представник брендуЄвгенія, доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді дізнатися, що зволожувальна маска Garnier Fructis Curls Method стала для Вас супер-засобом, особливо для пористого волосся. Ми прагнемо, щоб Ваші хвилі та кучері завжди були зволожені, слухняні та м'які на дотик! Бажаємо Вам чудового настрою!
- Котолуп Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова маска, приємний аромат, гарно підходить до хвилястого і кудрявого волосся. Волосся не сплутане, приємне на дотик. Як незмивний засіб не пробувала, завжди змиваю.
Представник брендуНаталия, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що маска Garnier Fructis Curls Method добре підійшла для Вашого волосся, зробила його м’яким і слухняним, а аромат приємним. Вона дійсно чудово працює як змивний засіб, а якщо захочеться спробувати як незмивний догляд, вона теж може додати додаткового зволоження та м’якості. Бажаємо Вам натхнення!
- яна м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з кращих масок для хвилястого волосся. Супер за співвідношенням ціна/якість
- Переваги:
- Гарно зволожує, має чудовий запах
Представник брендуЯна, добридень! Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що маска Garnier Fructis Curls Method стала однією з Ваших фаворитів! Її формула зі зволожувальними компонентами допомагає підкреслити природну красу хвилястого та кучерявого волосся, залишаючи його м’яким, еластичним і сяючим. Раді, що Вам сподобався і аромат! Чудового дня!
- Уляна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова маска
Представник брендуУляна, добридень! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що маска Garnier Fructis Curls Method Вам сподобалась. Вона створена спеціально для хвилястого та кучерявого волосся, щоб м’яко зволожувати, живити та допомагати формувати пружні, природні локони без обтяження. Нам неймовірно приємно, що продукт виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам всього найкращого!
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова маска. Волосся сяє.
- Переваги:
- Ціна, аромат
- Недоліки:
- Поки не має
Представник брендуАльона, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що маска Garnier Fructis Curls Method Вам сподобалась і дарує волоссю сяйво та доглянутий вигляд. Щасливі, що Ви оцінили її аромат і доступну ціну. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер вся лінійка а особливо маска
- Переваги:
- Ідеально для догляду після хімічної завивки
Представник брендуІрина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що маска Garnier Fructis Curls Method стала Вашим улюбленим продуктом із лінійки і чудово підходить для догляду після хімічної завивки. Раді, що вся серія для хвилястого та кучерявого волосся виправдовує Ваші очікування, забезпечуючи зволоження, м’якість і доглянутий вигляд волосся щодня. Гарного дня!
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска бомбезна!!!
Представник брендуТетяна, доброго дня! Дякуємо за такий емоційний відгук! Нам дуже приємно, що маска Garnier Fructis Curls Method перевершила Ваші очікування. Вона спеціально створена, щоб зволожувати, підкреслювати красу хвилястого та кучерявого волосся і дарувати йому м’якість та еластичність. Нехай Ваші локони завжди виглядають розкішно та здорово разом із Garnier!
- Снежана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Соответствует описанию пользовалась пока только раз дальше будет видно
- Переваги:
- Увлажняет тоже очень хорошо
Представник брендуСнежана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук, що поділилися своїми враженнями! Раді чути, що маска Garnier Fructis Curls Method добре зволожує Ваше волосся вже після першого використання. Сподіваємося, що й надалі вона даруватиме Вашим локонам м’якість, еластичність і сяйво! Чудового дня!
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалась маска, замовляю вдруге.
Добре зволожує і розплутує волосся. Підкреслює хвильки.- Переваги:
- Все добре.
Представник брендуОльга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що маска Garnier Fructis Curls Method добре зволожує, розплутує волосся та підкреслює хвильки. Приємно знати, що Ви залишаєтеся задоволені продуктом і замовляєте його повторно. Ваш позитивний досвід надихає нас! Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!
- Переваги:
- Добре зволожує
- Недоліки:
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Ми щиро Вам вдячні за такий приємний та лаконічний відгук про маску Garnier Fructis Curls Method. Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили її ефективність і відзначили, що вона чудово зволожує Ваше волосся. Ваша думка дуже важлива для нас, і ми раді, що наш продукт дарує Вам такі позитивні емоції. Для повноцінного догляду за хвилястим та кучерявим волоссям рекомендуємо спробувати також шампунь Garnier Fructis Curls Method. Він ідеально доповнить дію маски, забезпечивши очищення та глибоке зволоження і допоможе сформувати красиві, пружні локони. Бажаємо Вам гарного настрою та приємного використання нашої косметики!
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре справляється зі своєю задачею. Чого надзвичайного не помітила. По текстурі трохи рідше ніж інші маски superfood. Приємний запах.
- Переваги:
- Виконує свою задачу. Вигідна ціна зі знижкою
Представник брендуЮліє, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що маска Garnier Fructis Curls Method Зволожувальна добре справляється зі своєю задачею, а її приємний запах та зручна текстура Вам сподобались. Для ще більшого ефекту хвилястого та зволоженого волосся рекомендуємо поєднувати її з шампунем Garnier Fructis Curls Method та незмивним кремом із цієї лінії – це допоможе надовго зберегти м’якість і пружність локонів. Бажаємо Вам завжди доглянутого та красивого волосся!
- ТарьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маска добре зволожує, волосся після неї мʼякеньке, у мене кудряве волосся але після маски нічого не змінилося, що з нею що без неї, можливо після довгого використання буде якийсь ефект, ну а після першого разу нічого не змінилося)
- Недоліки:
Представник брендуТарьяна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що маска добре зволожує і робить волосся м’яким. Для кучерявого волосся дійсно важливо регулярно використовувати спеціальні засоби, і ефект часто помітний після тривалого застосування. Радимо продовжувати догляд за волоссям з нашою маскою Garnier Fructis Curls Method — вона створена саме для підтримки краси та здоров’я кучерявого та хвилястого волосся!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарне! Дуже зволожує волосся
- Переваги:
- Дешево
- Недоліки:
Представник брендуВікторія, раді вітати! Дякуємо за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що маска Garnier Fructis Curls Method ідеально зволожує волосся та відповідає Вашим очікуванням. Ми створили цю формулу спеціально для хвилястого та кучерявого волосся, щоб забезпечити м’якість, еластичність і природну красу локонів. Раді, що Вам підходить!
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник брендуСофія, добридень! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Нам дуже приємно, що зволожувальна маска Garnier Fructis Curls Method для хвилястого та кучерявого волосся виправдала Ваші очікування. Цей продукт створений, щоб живити та розкривати природну красу Ваших локонів, даруючи їм м’якість і догляд. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Діана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша маска нічого надзвичайного не робить але гарно зволожує і гарно пахне
- Недоліки:
Представник брендуДіана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що маска Garnier Fructis Curls Method приємно зволожує волосся та має аромат, який Вам до вподоби. Вона створена для догляду, щоб підтримувати красу та еластичність хвилястих і кучерявих локонів. Будемо раді бачити Вас знову!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний запах. Як один з засобів догляду за моїм хвилястим волоссям.
Представник брендуТетяна, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання маски. Ми раді, що зволожувальна маска для хвилястого та кучерявого волосся - Garnier Fructis Curls Method Mask Вам підійшла. Користуйтеся із задоволенням. Якщо хочете додати ще більше догляду, спробуйте інші продукти цієї лінійки для ще більшого ефекту! Бажаємо чудового дня!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайна маска, нічого особливого. Маска цієї ж продукції з Папая нічим не гірше. Повелась на назву, що для хвилястого волосся))
Представник брендуОлена, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про маску Garnier Fructis Curls Method. Нам шкода, що продукт не виправдав Ваші очікування. Маска спеціально розроблена для хвилястого та кучерявого волосся, щоб забезпечити зволоження та підкреслити природну текстуру. Однак ми розуміємо, що кожне волосся має свої індивідуальні потреби, і, можливо, інші варіанти нашої продукції можуть більше підходити для Вашого типу волосся. Дякуємо за Вашу відкритість, ми цінуємо кожен відгук, адже вони допомагають нам вдосконалювати наші продукти!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна маска за свої гроші
- Переваги:
- Добре зволожує
Приємний запах
Об'єм - Недоліки:
- Немає, гарно змивається
Представник брендуЯна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що маска Garnier Fructis Curls Method Зволожувальна для хвилястого та кучерявого волосся Вам сподобалася. Сподіваємось, що й надалі Ви будете задоволені результатами!
- Світлана Т***Продавець: Rozetka
Маска 100/10 У мене не кучеряве волосся а пряме, маска ідеально розгладжує волосся хоча вона без силікону, мені силіконові засоби так не розгладжували волосся як ця маска,тепер вона мій фаворит
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- Нема недоліків
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що маска Garnier Fructis Curls Method так добре впоралася з Вашим волоссям, навіть якщо воно пряме. Ми раді, що Ви знайшли свою нову улюблену маску! Сподіваємось, що вона і надалі буде дарувати Вам такий чудовий ефект!