Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Металошукач Garrett ACE 400i

Оцінка користувачів 4.2/5
  • AI аналіз відгуків
    30 відгуків:  65% позитивних, 20% нейтральних, 15% негативних
    Загалом, клієнти вважають металошукач Garrett ACE 400i хорошим вибором для початківців і досвідчених шукачів скарбів. Відгуки вказують на високу продуктивність, простоту у використанні й хорошу глибину виявлення. Однак деякі покупці зіткнулися з питаннями по гарантії, комплектації та роботою окремих кнопок чи деталей. Доставка і сервіс магазину оцінюються по-різному: є задоволені оперативністю, але й випадки затримок та невдоволення якістю обслуговування. AI-згенероване з текстів відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дивно себе веде Розетка. Замовив даний товар, заплатив за нього і за доставку ще 28.01.2022 р. Отримав тільки СМС: Дата відправлення заявки 73069154. Чекайте СМС ПРО ПРИБУТТЯ в ... Сьогодні сходив у офіс Meest, де повідомили, що така посилка не відправлялась.

• Ігор М***

Сьогодні товар прийшов, розпакував, все норм.

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неплохой металлоискатель, доволен покупкой!

Доброго дня Владислав! Дякуємо за вибір нашого бренду та відгук з високою оцінкою якості. Бажаємо успіхів, цікавих знахідок та легкої експлуатації на довгий час!

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Безпробленый прибор. Включил и пошёл, нет никаких отстроек от грунта и т д.

Переваги:
    Простота в использовании, нет ничего сложного.
    Недоліки:
    Слабенькая защита катушки, и штекер наушников
    • Олександр

Там є налаштування по грунту) катушка сама по собі водонепроникна, ще й пластиковий чохол на неї, щоб не було механічних пошкоджень, що ще потрібно?)

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Металоискатель забрали принесли домой начали проверять и обнаружили что нету зарядного устройства, что делать в этой ситуации, не думал что розетка может такое сделать... А в опщем металоискатель норм, не поломан ищит отлично, уже нашол 2 монетки за сутки, ток с минусов не полная комплектацыя а так всё!!!

Переваги:
    Металоискатель понравился
    Недоліки:
    Прыйшов без зарядного устройства и дополнительных аккумуляторов
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Александр! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Металошукач сподобався, правда через 7 місяців користування пропав звук сигналу. Відправляли в ремонт. Все полагодили.Працює добре.

• Алена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Недоліки:
    Дуже обурена,замовленням..замовила чоловіку подарунок у вигляді металошукача за 10 тисяч,отримала за 3,але заплатила 10!як таке можливо??коробка від того що замовляли,а всередині не той. Можна обмінят
      Эксперт Rozetka

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

Вітаю.
      Таке буває?
      Як вирішилось?

• Микола П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перша мдшка, покищо подобається, сезон вже відходив, щоб зрозуміти як ним користуватись, глибину бачить чудово, знайомий з gti2500 здивований на які глибині виймав миски, відтра, сокири і лопати))) (хороший сигнал був). З недоліків з першого дня погано працють кнопки управління. Регулювання чуйки при натисканні раз буває на 2-3 пункти проскакує, а вкл/викл і пінпоінтер взагалі через раз реагують(( хоча це можливо тільки в мене.. В цілому задоволений, відпочиваєш на копі)))

Переваги:
    для початківця всамий раз )
    Недоліки:
    кнопки погано реагують на тискання ((
    • Олег В***

Пока на гарантии, обратились бы в сервис Розетки, подправили бы. Мало ли, как дальше будут кнопки работать...

• василий

Купил,все отлично рекомендую

• Олексієнко М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень недовольный работой магазина. Металлоискатель покупался на подарок для отца, поэтому на почте не проверял. Когда проверил металлоискатель, оказалось не работает вход для наушников. Обратился в розетку, чтобы заменить товар, так как еще не прошло 14 дней и он не был в использовании. В итоге они его забрали, сказали нужно проверить не было ли поломки по моей причине. Проверка заняла более 20 дней, все это время я звонил и узнавал, когда получу свой товар, но в ответ слышал одни обещания. Уведомили, что они его ОТРЕМОНТИРОВАЛИ и отправили мне. Мне пришлось заплатить 160 грн за доставку. В итоге я получил отремонтированный товар за 10294 грн и плюс 160 грн за доставку. Не рекомендую покупать товар в данного магазина.

Переваги:
    Пока не знаю, в работе еще не был
    Недоліки:
    Не работает вход для наушников
  • Винокуров В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нікому не раджу купувати металошукачі даної фірми, гарантія прості ніяка. Апарат на трьох верхніх рівнях чутливості показує метали просто в повітрі. В сервісному центрі вважають що це нормальна робота пристрою. Тричі відправляв на гарантію, присилають назад з тим самим дефектом. Сам магазин Розетка нічим не може допомогти постійному клієнту....Дуже розчарований і роззлючений такою покупкою і відношенням.

Переваги:
    Недоліки:
    На верхніх рівнях чутливості бачить метали в повітрі
    • Олег

Так а в какой сервис вы обращались? Производителя?

• Винокуров В***

Металошукач був в офіційному сервісному центрі виробника 3 рази

• Сергій

А у вас саме цей апарат?

• Павло К***
  • АНДРІЙ В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для початківця - прилад класний.

• Валентин К***

А цена для начинаю. тоже нормальная!

• Юрий

Добрый день,катушку можно погружать в воду?

• Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный мд. Официальный ( на сайте GARRETT пробивал по серийному номеру). Доставили практически за сутки. Всё работает как надо. Молодцы.

Переваги:
    10кгц, ВДИ, DD катушка
    Недоліки:
    Очень громкий, нет возможности регулировать без наушников.
  • Павло К***

#мояраспаковка
    Розетка як завжди на висоті, швидка доставка і надійна упаковка.

Переваги:
    Ціна,якість
  • Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Норм вді харашо кріпляться закрутки на штанзі бо в ат про нема огранічітеля постіно ломляться надбожний хароший металошукач купуюш норм чохол і мона вдощ норм копати!

Переваги:
    Легкий в настройках і надьожний!
    Недоліки:
    Вроді як нема вітсутній баланс грунта!
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прибор отлично себя показал с дополнительной катушкой НЕЛ САНДЕР. Отличная глубина, Очень быстрый отклик. Еще один очень важный момент, чтобы добиться максимальной глубины обнаружения, нужно обязательно ходить в режиме ВСЕ МЕТАЛЛЫ, иначе, включая дискриминацию, глубина падает на 5-6 см!
    Отличный прибор для новичков и проффесионалов. Пользуюсь 2 месяца оооочень доволен! Даже с выбитых мест без монет не возвращался. После аськи 250 еще много чего находит. Покупайте, не пожалеете!

Переваги:
    Прибор СУПЕР!!!!!
    Недоліки:
    Нет!
  • Михайло П***

Ходжу уже 6 день пока находки радують

Переваги:
    Качественная сборка хорошо работаєт
    Недоліки:
    Невиявил
    • Виталий

Скажите, а где Вы обычно копаете и есть ли смысл тратить такие деньги на аппарат, окупится ли он???? Вот хочу купить металоискатель но не знаю где можно искать сокровища) В какой местности ?? На полях? В лесах? Или берегах?)

• роман

Нічогор не купуй.Все давно вже викопали))

• Сергей П***

#мояраспаковка
    Приехал ко мне Garrett 400i 21заказал 25доставили на почту. Впринципе все хорошо кроме двух нюансов, Защита не в какую не хотела крепиться на катушку, свиду она, а по факту на 3-4 миллиметра несходство, и акумуляторы не 2700 млА/ч а 2500 прислали. Вобщем защиту и акумуляторы отправил на замену, сказали что это они сделали неправильную комплектацию. Тест прошел нормально, ищет глубоко но все равно не может нормально отсечь мусор например пивные крышки даже с Iron Audio, все равно издает высокий звук и бросает в цветуху. но буду ещё разбираться. В сравнение с аськой 250 ищет глубже и точнее, наушники громкие конкретно +. кроме акумуляторов еще стоят батарейки дюрасель. Трубка телескоп классная, пласкик прочный и нет люфтов, цанги не советую сильно затягивать чтоб не сломать. звук динамика как всегда громкий, наверное громче чем у 250.. на пляже лучше искать без 2-3 делений чувствительности. Ну вобщем я доволен будим искать клад и разбираться с аппаратом.

Переваги:
    полный комплект, плюс монетка Garrett. в комплекте батарейки дюрасель плюс акумуляторы от розетки. Громкий. удобный и настройки проще некуда. ремень на подлокотнике. наушники.
    Недоліки:
    нет регулировки громкости, неправильная комплектация(защита на катушку не подходит и акумуляторы не 2700 а 2500) нехватает переносного рюкзака но это так..
    • Дима

Так в названии указано вроде бы аккумуляторы 2500mAh, приехали тоже 2500.

• Евгений

Она и не укажет что пивная крышка это черный метал, так же фальгу с пачки и многое другое, у вас опыта с МД ещё нет, поэтому вы и указываете в комментарии, прибор определяет сигнал и выдает что видет, например на аське 250 золото и фальга бьёт в 60 пункт так как у фальги и золота одна и та же почти частота отражения, но Ася 400 уже немного отлечит сигнал, она фальгу покажет 56-57 диапазон дискриминации а вот золото 58-59 и т.д. походите годик потом начнёте прибор слышать!!! А так, 2 раза выйти на огород и дать оценку это бред)))) Ася хороший прибор и находки зависят не от Аси а от комрада!!! Научитесь слышать и понимать свой прибор и тогда давайте оценку))))

• Олександр Г***

Жека твой комент меня успокоил))

• Рома Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У заголовку вказані 4 акумулятори , це ті що й в комплекції чи додаткові з зарядним?

• Петя

Додаткові

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В нем есть регулировка громкости? А Выход на наушники есть? Помоему он очень громко пищит.

• Алекс

регулировки нет, но как вариант - заклеить аккуратно скотчем или изолентой динамик - звук становится глуше.

• Пупкін В***

Заклейте динамік малярною стрічкою. Тільки кожні півроку міняйте латку, бо присохне.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкой доволен, ищет четко,нормально различает цели, из минусов взял на море пропали части цифр с экрана(

• Андрій

А потом

• Аркадий Б***

Я писал уже об этом это брак 300-4000 модели 40% возврата, но ремонт бесплатный .( так не много не приятно но ничего страшного)

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вчера привезли курьеры. Сегодня делал апробацию. Звенит как автомат калашникова. Один минус, лопатка фискарс не попала в подарок по акции. И еще один минус. по иструкции должно быть спец.рюкзак для МД, а его нет.

• Рома

1. наверно заказывали уже когда акция закончилась. 2. рюкзак на сайте не указан, а производители любят менять комплектацию без уведомления

• DoktorKhaus868
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкой остался очень доволен!!!

• Михаил И***
    Продавець: Rozetka

Хороший пристрій: легко в пошуках та результативно! Виникли проблеми з деякими кнопками керування але сервіс з обслуговування та ремонту Гаррет усунули дані недоліки дуже швидко та ефективно по гарантії!!! До Розетки як магазину та обслуговування Аськи 400і питань не має!

Переваги:
    Легко в роботі та результативно
    Недоліки:
    Через пів року почали погано працювати деякі кнопки, але сервісний центр Гаррет усунув їх по гарантії, після чого працює як новий!!! Сподобалося хороше відношення та швидкість вирішення питання!!!
  • Віталій Д***
    Продавець: Rozetka

народ питання що взяти для тата аську 250-300 чи цю?
    тато тільки починає коп.
    хочу на подарунок, порадьте хто знає толк в цьому

• Руслан Д***

400 - тий краще

• Эвгений П***
    Продавець: Rozetka

Під виплату можна купити металошукач

• Сергей П***

При оформлении заказа можете посмотреть доступные способы оплаты.

Вітаю.
    Коли знову з'явиться "оплата частинами"?
    Як тільки зібрався купити, ця опція зникла.

Переваги:
    Хороший прибор.
    Недоліки:
    Немає "оплата частинами".
    • Михайло

Відслідковуйте.
      Це простіше робити, додавши металошукач у список бажань.

• Nazar K***

Я
      вже на неї 2 місяці чекаю

• Сергій

Я додав у список бажань..
      Це треба писати адміністрації сайту, якщо нас так багато.

• Віталій П***
    Продавець: Rozetka

1)під значенням (Акумулятор R-06 2500mAh X-Digital) звичайні батарейки (Батарейка X-Digital R 06 AA), а акб (Аккумулятор тип AA X-Digital HR06 Ni-MH 2500mAh), у вас під написом акумулятор- звичайна батарейка? 2)чому не встановити Li-ion чи Li-Pol?

• mishkanadver
    Продавець: Rozetka

Чи варто купляти металошукач в загальному, чи не змінять закони, хочу взяти свій перший, garret ace 400i чи Fisher f44?

• Андрей

Краще брати Фішер 44. А ще краще взагалі не купувати металошукач - марна трата часу сил і грошей.

• Nazar K***
    Продавець: Rozetka

Коли зявиться оплата частинами на цей товар?

• Олексій

Навряд чи хтось знає відповідь на це питання)
      Спробуйте підписатись на сповіщення від Розетки, вони іноді надсилають інфо про Оплату частинами та інші цікаві речі. Ну або додати даний товар до списку бажаних і слідкувати за ним.

• Влад Р***
    Продавець: Rozetka

А на какую глубину ловит?

• Олег К***

70см.

• Назар К***
    Продавець: Rozetka

Скажіть коли будуть в наявності?

• Микола В***

Підпишись на розсилку "Повідомте, коли з'явиться". Отримаєш повідомлення, коли буде в наявності.

• Олександр Г***
    Продавець: Rozetka

Доброго дня,сьогодні ходив тестувать до лісу реагував на все в любому режимі(фольга пробки чермет баче на одному рівні)я користуюсь ним 1 раз надіюсь це просто в мене мало опиту.Якщо ні, підскажіть як це виправить ,буду дуже вдячний.

• Саша

Вистав режим любий крім першого( наприклад Coin) і чутливість на одну менше від максималки. Коли маєш сигнал від 40 до 99 - включаєш функцію Айрон аудіо( натиснувши кнопку ввімкнення) і проводиш детектором ще раз, якщо там кольоровий метал- звук буде дзвінкий, а якщо чормет, то буде дзвінкий + рипітиме. Суть в тому що у великих шматків чормета гарна провідність, і тому аська показує наче це кольоровий. А ще треба звикати до звуків, наприклад на 83 завжди практично кришечки ( але може бути й монета) то можна в режимі ручної настройки зробити щоб на даному сегменті аська не реагувала. Взагалі багато нюансів, походиш зрозумієш)

• Богдан К***
    Продавець: Rozetka

А на сколько хватает батареи?

• Каськун О***

Я купил к ней аккумуляторы 4шт по 2750мач с 8 утра до 6 вечера хватает с головой.
      Но при 2 делениях батареи мд начинает "находить то, чего нету"
      Дюраселовских батареек типа ааа хватило на 3 копа по пол дня.
      Хожу на всех металлах и полной чуйке, уже различаю сигналы.
      Мой совет тем кто купит данный мд: четкий сигнал - четкая цель.
      Хотя 5 рублей Николая видел как 20 коп билон по

• Вячеслав
    Продавець: Rozetka

Покупка отличная, первое впечатление приятное, дальше будем тестировать при открытии сезона)

Переваги:
    Поставляется с аккумуляторами, в комплекте с наушниками и пинпоинтером
    Недоліки:
    Пока не выявил
    • Ольга Г***

сюди цілевказівник в комплект невходить

• Евгений С***
    Продавець: Rozetka

Скажите пожалуйста есть ли возможность купить данный м/д в россрочку

• Алексей

Есть только возможность покупки в кредит. Под ценой есть соответствующая надпись, вся информация там.