Відгуки покупців про Акустична система Gemix TF-5 Black
- AI аналіз відгуків47 відгуків: позитивні — 32%, нейтральні — 34%, негативні — 34%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Норм
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Не сподобалося.
- Переваги:
- Не виявив.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Довольны покупкой
- Переваги:
- Качественный звук
- РусланПродавець: Rozetka. Колір: Black
Нашел эти колонки в шкафу. Кто, когда и где их покупал - неизвестно. Но. Подключил к компу (звуковая карта интегрированная, т. е. ни о каких аудиофильских приколах речь не идет) - работают! И оказалось, что звучат вполне достойно для такого размера. По крайней мере, ощутимо лучше, чем мои старые (15-летней давности) Edifier R18. Басы более выражены. Вероятно, из-за более объемных корпусов. Корпус не вскрывал, но похоже, что твиттеры декоративные, т. к. вибрации на них не ощущаю даже на максимальных громкостях. Думаю, что колонки однополосные. Но при этом звук вполне приемлемый. На максимальной громкости, конечно, ощущается недостаток баса, начинают доминировать средне-высокие частоты, до резонанса. Так что оптимальная громкость прослушивания для этих колонок - до 80%. При этом громкости вполне достаточно для комнаты площадью 20 квадратов, не знаю кому из покупателей показались они тихими.
Не знаю стал бы я их покупать за те деньги, что сейчас за них просят, ну а задаром - отличный вариант. Мои старые Edifier R18 отправляются в шкаф.- Переваги:
- Корпус МДФ, звучание
- Недоліки:
- Подключение входа на первичную колонку - "тюльпаны", из-за чего колонку не поставить вплотную к стене
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
положите телефон в ведро и включите на нем музыку, получится то как звучит эти колонки за 1378 грн.
на тихой громкости ничего не звучит на них бесит нереально фильм когда смотришь звук такой будто все говорят в стакан.- Недоліки:
- Звук ужасный
- Геннадий О***
Ви напевно не читаєте коми, попередні!
Я писав, що так...піде, але я слухаю з телефону з ЦАП, якісні треки, тому і писав..піде!
Загалом вмикаю на вулиці, коли вони поруч, не треба багато звука!
Для звичайних джерел Не піде!
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Одна колонка работает ок а вторая рипит постоянно дрибижание шоли
- Недоліки:
- вторая колонка рипіт
- ARAW A***
дрибижание чи рипіт?
- Подніжний В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук такий глухий, що просто неможливо слухати. Навіть не думав, що буває такий поганий звук.
- Переваги:
- Недоліки:
- Звук
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук не очень
- Stoev I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Brown
ожидал лучшего(
- Переваги:
- звук вполне нормальный
- Недоліки:
- на одной из колонок клея немерено на корпусе, либо качество сборки такое ужасное, либо ее продали после ремонта!!!
- Егор
Сомневаюсь, что после ремонта. Может, брак попался
- АндрійПродавець: Rozetka. Колір: Dark Brown
Колонки з 2011 року звук чудовий, це звичайно не 2.1 але якість набагато краща за будь які 2.1 які коштують зараз до 550 грн підключаються просто 2-х жильним шнуром між собою
- Переваги:
- Якість звуку
- Недоліки:
- Невиявив
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Много чего плохого хочется сказать,лучше не покупал их,если думаете о покупке этих колонок лучше не стоит,звук на 2 з 5 баллов
- Переваги:
- Цена,дизайн
- Недоліки:
- Звук,сборка,присутствует клей не отмытый.
- МаксПродавець: Rozetka. Колір: Cherry
Какой диапазон частот в этих колонках?
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Пока работают.
- Переваги:
- Цена + Качество
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Єгор
Чи гудять ці колонки в спокої?
- Александр В***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень хорошие колонки. Не знаю, может удачные попались, но они у меня работают уже 9 год. Я был в шоке, что эта модель до эти пор есть в наличии. Как для этой цены - звук и бас 3,5/5. Будто там всего лишь 6 Вт. Но эквалайзер все выправляет и бас реально чувствуется, играют на все 10 Вт!
- Переваги:
- Качество
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень сильно нагревается два болта на задней стенке активной колонки.
Рука не выдерживает долго держать эти болты.
Безопасен ли такой сильный нагрев ?- Переваги:
- Недоліки:
- Сильно нагревается два болта на задней стенке активной колонки
- Сергій
Я точно такой же отзыв хотел оставить
- ARAW A***
/Рука не выдерживает долго держать эти болты./
А, если не держать, они вьіпадут??
- Varvara K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Пришли с браком. Одна (активная) колонка работает в несколько раз тише соседки.
К кому обратиться, чтобы вернуть товар?- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Брак
- Назар
В сервис Розетки обратитесь посилання
- Александр В***
Попробуйте сильнее всунуть в разъём штекер
- Taras B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
ужастные маленкие колонки
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- звук
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
#мояраспаковка
Красивые, деревянные, классического дизайна, маленькие колонки, отлично вписались под цвет стола. Есть кнопка включить/выключить, что важно, так как все колонки шипят при выключенном компьютере, и эти тоже немного ширят (хотя не так громко, как мои старые), а кнопка удобно позволяет выключать колонки при выключении компьютера. Я не меломан, но звук мне понравился, подходят для работы, ютуба, игр.- Переваги:
- Цвет Cherry в живую гораздо красивее, чем на картинке
- Геннадий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Можу сказати... колонки виправдовують свою ціну. Басів як і скрізь з цієї категорії не має. В Gheryy версії два динаміки (один 8w інший 3w). Високих чітких зовсім не має (все розмазано). Не знаю чому верхній динамік (він середньо-частотний 3w) під'єднали як високий...через кондьор. Без кондьора...з'являється чітка середина, а саме голос...та вже не вистачає високих. Добавити окремо пищалку тоді буде три полоси...Шик! А так ... загалом піде!
- Переваги:
- Якісний та товстий корпус в порівнянні з іншими (не заміряв близько 1см, динаміки можна покласти ішні, потужніші). Громкості вистачає.
- Недоліки:
- Як таких...не має! Більше позитиву!
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
сначала колонки пришли без соединительных кабелей. по заявке отправила в сервисный центр - заменили на новые и полностью укомплектованные. все это заняло пару недель. при подключении немного скрипели, но после небольших манипуляций по советам из ютуба все нормализовалось. теперь довольна
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beech
Нормальні калонки як для такої ціни.....
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- незнайшов
- ИванПродавець: Rozetka. Колір: Dark Brown
В этих колонках на сколько выдерживает Ватт усилитель, кто нибуть знает???
- ЮраПродавець: Rozetka. Колір: Dark Brown
Я хочу до цих колонок підключити ще одну колонку на 40Вт виходить що буде 3 колонки (2-дві по 5Вт і ще одна 40Вт) колонка з музичного центра нормальні типу под сабвуфер піде, хочу спитати, я підключу це все разом підсилювач не згорить виходить повністю 50Вт, як думаєте???
- Переваги:
- Колонки нормас)
- Недоліки:
- Басів нема(((
- Саша
Сгорит, конечно... Он на свои 10 Вт рассчитан..
- Іван
У мене до основної з комплекту підключено 2 по 30 і все нормально
- ЮраПродавець: Rozetka. Колір: Dark Brown
Хочу спитати колонки нормальні уже як 5 років ними користуюсь але деякий час стало не хватати басів, у мене є колонки від музикального центра lg нормальні 40Вт і хочу підключити одну колонку типу замість сабвуфера, щоб було там 2 колонки по 5 Вт і ще + 1 колонка 40Вт виходить 3 колонки як що так підключити, підсилювач не згорить???
- Недоліки:
- Чудові але басів нуль(
- ВикторПродавець: Rozetka. Колір: Cherry
хрипят колонки когда звук тихий , например на грокости 6-20
- Переваги:
- голосно играют
- Недоліки:
- когда низкая громкость хрипят?
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Ок.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
За эти деньги очень достойные. Ожидать баса на них не нужно. Для настольной компьютерной акустики - самое оно. Звук чистый. Без хрипов. За эти деньги лучший выбор, как мне какжется
- Переваги:
- Дизайн, звучание.
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Спасибо за товар. Очень доволен покупкою. Мои ожидания оправданы.
- Переваги:
- За свои деньги хороший товар.
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Товар доставлен вовремя, обслуживание на высоте. Покупкой доволен на 100%.
- Переваги:
- качество соответствует цене
- Недоліки:
- пока не заметил
- The M***Продавець: Rozetka. Колір: Cherry
Начну сразу с плюсов.Колонки хорошо звучат,компактные,мало весят.Минусы. Фанят при малейшем прикосновении пальцев к регулятору звука, немного рипят при включении но если слушать музыку или смотреть фильм на средний громкости будет не слышно,если на минимальной, то слышно прекрасно.Вывод:колонки не плохие минусов получилось больше но есть значительный плюс-это звучание, он на достаточном уровне.Стоит ли покупать эти колонки.Стоит но лучше немного накопить и купить что-то получше.
- Переваги:
- Отличный звук,малый размер,небольшой вес.
- Недоліки:
- Фанят если регулировать громкость с задней панели колонки,сборка неплохая.
- Ярослав Ц***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брав на офіс для повсякденного використання, як для офісу ідеальний варіант послухати в фоні музику, у вільний час щось з YouTube. Меломанам - проходьте повз ці колонки - АЧХ середні, бракує басів, на середніх частотах ведуться відносно нормально, але відчуття, що бракує сочності звуку, потужності хватить з головою на приміщення у 20-30 кв.м., а ось якості... Домашня акустика у мене Edifier R-1600TIII, але це зовсім інший ціновий діапазон і якість виконання.
- Переваги:
- Ціна-якість. Невеликі габарити. Доволі довгі шнури. Не фонять. Приємний дизайн.
- Недоліки:
- Немає регулювання низьких-високих частот на самих колонках, регулятор гучності розміщений ззаді.
- Вадим П***Продавець: Rozetka. Колір: Beech
какой у них диапазон частот?
- Вадим Н***Продавець: Rozetka. Колір: Beech
Подскажите, пожалуйста! Хочу в кухне установить, какова длина соединительных шнуров между собой?
- АннаПродавець: Rozetka. Колір: Black
а на них есть разъем под наушники?
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В принципе колонки неплохие,только они фонят на большой громкости и еще нету кнопки регулировки басов.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Кнопка регулировки басов отсутствует.
- Егор С***
А можно было не шаманить и заменить через сервисный центр как некачественный товар. Гляди , в другом экземпляре и басы были бы получше :)
- роза м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
легко подключается,громкость отличная даже не ожыдала ,красивая модель и цвет.компактные.даже подходят пот телевизор.!!!!!!!
- Переваги:
- очень довольна покупкой.советую.