- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Зелений
Піжама сподобалася, гарно виглядає, не дивлячись на те, що трохи завелика. Це скоріше розмір M-L, ніж М.
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- Невідповідність розміру
Завелике
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Насичений бузковий рожевий
Мне подошёл. Качество ткани, пошив, цвет
- Покупець П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Червоний
#МойЛук
Рост 160 вес 55. Размер Л, так как люблю вещи оверсайз.
Это не первый мой костюм, в бордовом цвете ткань была плотнее и бархатистее, приятнее к телу, теплее, а этот красный намного тоньше, на свет он прозрачный. Но красный намного ярче выглядит. В целом покупкой я довольна.
Первые дни скатываются катышки с внутренней стороны. Когда снять костюм сыпятся колтуны из ниточек бархата, после первой стирки все ок. При стирке ткань не линяет, это самое важное. Цвет на белье тоже не остается.- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Очень тонкий.
Відповідає
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
Маломерит! Неудобный! Красивый цвет!
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Я при своём размере Л, взяла ХЛ, чтобы был посвободнее костюм, маленький, тянет!
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
Хорошая пижама
- Переваги:
- Быстрая доставка
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бордовий
Брала размер s, кофта - скорее xs. Я очень миниатюрная и даже мне тесновато, хотя и терпимо. Брюки сели нормально, на рост 158 длина закрывает щиколотку, по полу не волочится. Пошив качественный. Цвет у меня ярко-вишневый, не блеклый, как писали ниже.
- Переваги:
- Приятный нарядный костюм
- Недоліки:
- Кофта маломерит
Замале
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
А мне не очень пижама((( В составе есть вискоза, которая похоже холодит тело. В ней холодно в холодное время года. А свиду кажется что должна греть. И внутри она по ощущениям противно резиновая не приятная к телу... Это мои ощущения. Я разочарована. Из плюсов качественный пошив и хорошо села по размеру. L подходит на М. Придется кому-то отдать, подарить. Сама носить не буду(
- Недоліки:
- Описала выше
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Была довольна покупкой, цвет как на фото, и материал приятный, но после первой носки просто пух или катушки с пижамы выпадают, НЕ советую
- Переваги:
- цвет и мягенький материал
- Недоліки:
- ОЧЕНЬ сильно линяет просто сыпется плюшевый мех, не советую
Відповідає
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий
Піжама красива, розмір підійшов, але штани прийшли з жовтими плямами, так як не хотіла займатись поверненням вирішила випрати, після кількох спроб замочування різними засобами плями залишились. Розчарована️.
- Алина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Ткань легкая, тоненькая и приятная на ощупь. По размеру все подошло. Спасибо
- Переваги:
- Хороший пошив и приятная ткань
- Недоліки:
- У меня нет
- Постійний П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бордовий
#МойЛук
Мой рост 160, размер заказала ХЛ, сел в самый раз. Мягкая, не кусается ткань, только цвет совсем не такой как на фото, а очень бледный, будто выцвел. За это сняла одну звезду. А так товаром осталась довольна, заказала еще один такой костюм только синий, успела по акции. Цена вообще замечательная, даже без акции. Кстати, штаны с карманами, очень удобно. Я довольна заказом.- Переваги:
- Цена, соо ветсвие размерной сетке
- Недоліки:
- Цвет не такой как на фото, бледный.
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Гарна піжама! Якість тканини, шви рівні. По розмірах орієнтуватися можна, підійшло.
- Переваги:
- Гарна піжама! Сервіс як завжди на висоті)
- Гула Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бордовий
Костюмчик хороший, но маломерит.
- Переваги:
- Хороший крой
- Недоліки:
- Маломерит
- Віта Л***Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
На жаль товар не відповідає ціна(
Прийшла щоб отримати довгоочікувану піжаму, розчарувалась якістю тканини(
Синтетика не приємна до тіла(
Поміряла і відмовилась від товару.