Дуже смачне пюре Gerber! Моєму сину Назару дуже подобається. Зручно брати з собою. Також виручає, коли немаю часу самостійно приготувати пюре. Можна використовувати як самостійну страву прикорму, так і додавати у безмолочну кашу.
Для нас - це ідеальний осінній перекус, який зручно брати з собою на прогулянку, а про те, з якою швидкістю він переміщається з пакетика до шлунку мого сина - і розповідати годі))) велика упаковка 150 г. і нічого зайвого у складі: лише сезонні овочі та фрукти, тож це безумовно наш фаворит серед пюрешок)
P.S. батькам до млинців це пюре також смакує, але то тільки коли дитина не бачить)
Наше улюблене пюре. Для дитини 1 року упаковка 150 г чудова для перекуса. Прекрасний склад без цукру, пальмової олії чи крохмалю. Ціна трохи кусається, але якщо брати упаковкою або по акції, то нормально
Моя донька із задоволенням їсть,хоча дуже часто відмовляється від їжі,так сказати Малоїжка,але не у цьому випадку ,постійно просить дати ще одну упаковку,формат дуже зручний ,легко брати у дорогу
Дуже зручна упаковка ,та формат,дитина їсть із задоволенням це пюре Gerber,якщо порівняти із іншими виробниками,то тепер це наш фаворит
Дуже смачно, корисно та не потрібно готувати! Ідеально підібраний збалансований склад овочів та фруктів + не містить доданого цукру) ідеально для маленької дитини, рекомендую #пюре_Gerber
З даним пюре дитина навчилася висмоктувати весь пауч до останньої краплі
Ну дууууууже смачний
Рекомендую
Отримали на тестування новинки фруктово-овочевого пюре Gerber у великій упаковці. Дитині дуже сподобалось, сама навіть їм,так як гарбуз ми обожнюємо. Дуже зручне пакування, можно навіть з собою в подорож брати та на прогулянку, зручно та корисно.
Ми дуже любимо продукцію Gerber! Ці пюре просто любов.
Дуже гарний склад 100% овочів та фруктів.Дитина в захваті.Її дуже сподобалось пюре у складі з гарбузом,її він ніколи не подобався,а цю пюрешку дуже смакувала.
Дуже зручна упаковка,приваблива для дитини,яскрава .Якщо харчуватися,то тільки з Gerber.
Дуже раді,що отримали на тестування це фруктово-овочеве пюре Gerber з яблук,моркви та гарбуза. Дитині дуже сподобався смак. Особливо радує,що у складі є морква та гарбуз,які дитина любить. Дуже зручно брати з собою під час прогулянки. Будемо надалі купувати саме такі пюре.
Ми дуже любимо продукцію Gerber і довіряємо тільки їй, тому що вона пройшла багато перевірок. Ці пюре просто любов.
Дуже гарний склад 100% овочів та фруктів.Дитина в захваті.
Дуже зручна упаковка,гарно брати з собою на прогулянку.Якщо харчуватися,то тільки з Gerber.
Класна новинка, дитина в захваті від цього смаку, і мама задоволена, велика упаковка, дуже зручно
Сину дуже подобаються ці пюре. А мені дуже подобається формат. Зручно взяти на прогулянку або в дорогу. І просто як перекус теж підходить
Малюку дуже смакує, оскільки дуже полюбляємо гарбуз. Чудово брати з собою у машину коли їдем у подорож, дуже зручно.
Сьогодні отримала пюре.Дитині дуже сподобалось.Велика перевага зручне пакування (не займає багато місця в сумці)зручно брати з собою на прогулянку та в гості.Також пюре містить вітамін С
Смачненьке пюре, малому дуже сподобалось, відразу пачечка пішла на ура, дякую за якість та турботу про наших діток) ❤️
Із задоволенням зʼїдає ваші пюрешки, дуже любимо фірму Gerber
Отримали на тестування новинки фруктово-овочевого пюре Gerber у великій упаковці. Дитині сподобалось, посмакувала) Часто купую на перекус такі пюрешки, дуже зручно на прогулянці, в дорозі. Великий формат радує, так як буває, що маленької упаковки замало, або можна розділити на два рази. Продукція Gerber подобається , так як є широкий асортимент та вибір смаків, гарний склад, у дитини алергію не викликає.
Малюку подобається з гарбузиком, чудовий перекус, додаємо в кашу.
Дуже смачні пюре. Малюк їх дуже полюбляє. Завдяки зручній упаковці завжди беремо такі пюре на прогулянку чи коли йдемо в гості.
Дуже практично брати з собою в подорож або на прогулянку. Чудовий перекус як для дітей різного віку, так і для дорослих
Велике дякую за таке смачне пюре, онук в захваті від нього.
Спасибо Gerber за вкусные и полезные пюрешки❤️
Рекомендую
Смачне пюре, яке дуже зручно брати з собою на прогулянку
пюре Gerber найкращі, ще ні разу не було алергії, дитина їх куштує краще ніж інші.
Буду брати ще, так як вони мають приємний не приторний смак.
Малюку подобається і це головне)
пюре Gerber
Малюку подобається і це головне)