Відгуки покупців про Набір фруктових пюре Gerber для дітей із 6 місяців 90 г х 7 шт (8445291467804)
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Якісна продукція, швидка доставка
- Карина Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Як мама, я реально ціную речі, які полегшують життя — і продукція Nestlé для мене якраз із таких
Коли з’являється малюк, часу катастрофічно не вистачає, і не завжди є можливість готувати щось окремо. Тому для мене важливо, щоб було швидко, зручно і безпечно. І тут ці продукти дуже виручають — відкрив, дав, і спокійна, що дитина поїла щось нормальне
А от фруктово-овочеві пюре Gerber — це взагалі любов
Я часто беру їх на прогулянку або в дорогу — дуже зручно, що є паучі. Дитина їсть із задоволенням, не кривиться, не відмовляється — для мене це головний показник, що «зайшло»
Ще подобається, що смак реально натуральний (я, звісно, пробую перед тим, як дати ). І консистенція така ніжна, що ідеально підходить для малюків.
Так, можливо, не найдешевший варіант, але я обираю спокій і впевненість у тому, що даю дитині. І поки що це той варіант, до якого постійно повертаюсь- Переваги:
- приємний смак (навіть інколи сама пробую ), великий вибір комбінацій, хороші відгуки від інших батьків
- Недоліки:
- ціна трохи вища за деякі аналоги, не всі смаки є постійно в наявності
- Діана Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Найкраще пюре для початку прикорму чи для перекусу, смак чудовий, якість відмінна, дитина дуже любить, як фруктові пюре так і мʼясні чи овочеві! Моя щира порада для мам та мальків
- Переваги:
- Смак, якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Хороша і вигідна пропозиція
- Наталія Ш***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Дуже сподобалось це фруктове пюре
Ніжна консистенція, приємний натуральний смак — без зайвої кислинки чи солодкості. Дитина їсть із задоволенням, відкриває ротик і просить ще
Для мене важливо, що склад простий і без зайвих добавок. Однозначно будемо брати ще!- Переваги:
- Смачне, корисне, дитина обожнює
- Ганна Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
“Яблуко-персик” і “Яблуко-чорниця-банан” від Gerber — улюблені пюре нашого малюка!
Малюк смакує, як гурман, а мама радіє, що не треба мити міксер
Смачно, корисно! - Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Набір для дитячого харчування, те що треба в прогулянку
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Дуже сподобалося
- Богдана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Дитина смакує із задоволенням, найкращі пюре.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Дякую розетці за вибір смачного дітям
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Самые качественные пюре из всех, что я пробовала.
- Переваги:
- Вкусно
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7
Гарна упаковка на подарунок !
Загалом рекомендую- Переваги:
Гарна упаковка