Топи продажів

Відгуки покупців про Снеки-гризунці Gerber з Бананом для дітей від 10 місяців 28 г (8445291497627)

Оцінка користувачів 4.56/5
на основі 104 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    7 відгуків:  позитивний: 85%, нейтральний: 0%, негативний: 15%
    Більшість батьків дуже позитивно оцінюють снеки для малюків Gerber, зазначаючи їхній хороший склад, смак та зручність для дитячих ручок, особливо під час прорізування зубчиків. Діти із задоволенням їдять ці снеки, навіть старші трирічні. Основною перевагою споживачі називають якість і смакові властивості. Однак були окремі відгуки щодо нейтрального або занадто легкого смаку продукції, який не всім здається привабливим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана Ч***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Спробували гризунці Gerber — і це справжня знахідка для нас!

Ідеальні для малюків, у яких тільки прорізаються зубки — дитина гризе із задоволенням, і ясна масажуються м’яко
    Зручно тримати маленькими ручками — тренує моторику
    Розчиняються в роті — безпечно навіть для найменших
    Склад натуральний, без зайвих добавок

Донька бере гризинець у ручку, сіла — і на кілька хвилин тиша
    А для мами це теж щастя!

Однозначно будемо купувати ще. Гарний перекус, коли в дорозі, на прогулянці або вдома після ігор.

• Вікторія К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Сину дуже сподобалися нові смаколики. Їх зручно тримати в ручках, вони досить тверденькі, не кришаться у руці. Приємний смак банану, через це досить солоденькі. Рекомендую для діток, які вже вміють добре жувати.

Переваги:
    Зручно брати в дорогу та на прогулянку
    Смачно
    Хороший склад
    Розвиває навички жування
  • Людмила З***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Нарешті я знайшла ідеальний перекус для дитини. Для мене важливим є склад, адже більшість снеків містять цукор хоч і на парковці написано 6+ міс . Ці снеки справжня знахідка. Склад ідеальний, не містять цукор. Приємно здивувала форма, трохи відрізняється ніж на малюнку, але думаю це їхня перевага, дитині цікаво, зручно тримати у ручках, а головне смачно. Бонусом ці снеки не кришаться тож не потрібно після кожного разу відмивати авто, коляску чи стілець.

Переваги:
    Органічний склад
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Чудові перші снеки для малюків, чудовий склад, дитині подобаються.

• Дар'я Л***

Супер , ребенку понравились , ел даже трех летний ребенок

• Владислава Н***

все супер

Переваги:
    склад
  • Людмила Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Спробували такі колечка перший раз. Дитині сподобалися. Зручно тримати у ручці та самостійно їсти. Чудові, щоб взяти з собою на перекус!

Переваги:
    Хрусткі та смачні
  • Марина Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Натуральні, без цукру, приємні на смак, зручно тримати в руці дитині.

Переваги:
    Натуральні
  • Алина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Смачні снеки з гарним складом. Перший раз дитина пожувала і майже все виплюнула, на другий вже більшу частину з'їла. Зручно тримати в руках, розвиває навички жування та допомагає почесати ясна, полегшує прорізування. На смак приємно солодкі. Синочку сподобалися.
    В упаковці 6 штук.

Переваги:
    Приємні на смак,зручно тримати, дитині подобається гризти.
    Недоліки:
    Поки не побачила
  • Ирина С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Первое что хочу отметить это упаковка. Размер с ладонь взрослого человека. Цвет ярко зелёный с изображением самого продукта (снека) и основных ингредиентов. Внутри упаковка фольгированная для лучшего хранения продукта. На лицевой стороне есть важная информация: без добавления сахара, твердые и хрустящие. Вес 28 г. И с какого возраста можно давать ребенку это с 10 + месяцев. На обратной стороне упаковки указано что внутри 4 порции. Есть таблица энергетической ценности с расчетом на 100 г и на одну порцию 7 грамм. На 3-х языках указан состав. Жирным шрифтом выделены аллергены это глютен, арахис орехи. Таким же шрифтом написано что стоит употребить на протяжении 4-х дней после вскрытия упаковки. Можно ещё увидеть срок годности и партия /номер производства. Есть информация по применению. Красным цветом выделена информация что нужно кормить исключительно сидящего ребенка который привык жевать твердую еду под присмотром взрослого.
    Ожидание и реальность у меня немного не сошлись. Глядя на картинку на упаковке мне казалось снеки будут меньше по размеру и их будет больше. По факту их всего 6 шт в упаковк и они довольно крупные. Ширина 4.5 см толщина 1.5 см.
    Ребенку снеки понравились.
    Первую съел с удовольствием поэтому следующую начал тянуть в рот не успев прожевать предыдущую. Начал давиться. Но это наша проблема с которой мы пытаемся бороться. Поэтому обязательно следите за ребенком когда он ест.
    Цвет снека бледно жёлтый (натуральный) запах приятный. Текстура твердая и хрустящая. Без особого труда можно разломать на мелкие кусочки. Вкус банана присутствует.
    На мой взгляд есть всего лишь один минус это то, что вскрытую пачку невозможно плотно закрыть. Хотелось бы чтобы упаковка была с ЗИП застёжкой. Всем остальным я и мой ребенок остались довольны. Самое главное это состав и он радует. Всем своим знакомым я буду рекомендовать этот продукт быстрого перекуса для детей.

Переваги:
    Натуральный состав
    Недоліки:
    Упаковка без ЗИП застёжки
  • Іриина Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Снеки смачні, не солодкі але дитині сподобались. Тверді і достатньо великі, що дозволяє дитині з дегкістю їх тримати у ручці і гризти зубами. Склад гарний. На перекус саме те що треба. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Тверді і великі
  • Яніна Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Снеки нам дуже сподобалися як гризунець — вони досить тверді, тому дитина, в якої прорізаються зубки, може довго ними масажувати ясна, при цьому відчуваючи смак і зміну текстури снека. В упаковці 7 штук, діаметр десь 4–4.5 см, а товщина 1–1.5 см. Завдяки своїй формі й дірочкам їх зручно тримати пальчиками й обертати, поступово використовуючи нові частинки снека. Як перекус — для нас твердуваті, а от на заміну гризунцям саме те!

• Оксана Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Улюблений перекус синочка! Натуральний склад, приємний смак, зручна форма для маленьких рученят.

• Аліна Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Ці снеки стали справжнім порятунком у період прорізування зубів! Наша дитина дуже любить їх «гризти»: снеки мають тверду текстуру, що підходить для довгого жування - це допомагає зняти дискомфорт від ясен і водночас займає дитину на деякий час. Снек має зручну форму, дитина легко тримає його самостійно. Також маю відмітити, що гризунець тримається в роті малюка довго, не ламається одразу. Відмінний варіант для перекусу вдома або щоб взяти з собою на прогулянку.

• Світлана Н***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Малечі дуже сподобались снеки !
    Зручний перекус , в дитячій ручці добре тримається , не кришиться.
    Без сторонніх запахів, гарне пакування.

Переваги:
    Без добавок та сторонніх запахів
    Недоліки:
    Не має
  • Максим Щ***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дуже сподобались дитині , зручно тримати снек

Переваги:
    Смачні
    Недоліки:
    Мало в упаковці
  • Інна Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Наш улюблений перекус! Дуже зручна форма коліщаток для маленьких ручок.Сподобалося, що снеки доволі тверді, не кришаться, якщо дитина міцно тримає, товстенькі. Нам 1-2 штучок вистачає на 1 прийом. Приємний смак, легкий та не зімозний. Дитина розтягує задоволення хвилин на 5, тож можна в той час спокійно випити кави )

Переваги:
    Зручно тримати в маленькій ручці, гарний склад, смачні.
  • Ирина Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Гарний склад, без цукру, тверді. Ідеально в момент прорізування зубів, дитині сподобались, не могла відірватись від снеків. Вони не маленькі, за рахунок форми зручно тримати в руці. Якісна продукція, як мама я задоволена і дитина також.

Переваги:
    Гарний склад, без цукру
  • Федір К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

У доньки прорізаються одразу кілька зубів, снеки допомагають їй відволіктися від неприємного болю. Крім того для неї це ще й смачний перекус та цікава іграшка)

Переваги:
    Зручна форма, приємний запах, вистачає на довго, без цукру, дитині подобається
    Недоліки:
    Снек з часом сильно розмокає, і дитина може сильно забруднити все навколо
  • Христина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дитині дуже сподобалися ці снеки — з першого шматочка було видно, що смакує
    Якраз лізли зубки, і ці палички стали нашим порятунком: зручно тримати та жувати. Однозначно топ, будемо брати ще!

• Ольга С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Гарний перекус, зручно взяти із собою на прогулянку, особливо якщо вона затягнулася і треба «виграти час». Даю снеки дитині, коли треба випити каву, і маю 5 хвилин тиші. Взагалі гарна річ при прорізуванні зубів.

Переваги:
    Некрихкі, зручно тримати у руці дитині
  • Вікторія Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Сьогодні хочу поділитись нашою знахідкою снеки-гризунці Gerber з бананом
    Моїй доні 11 місяців, і вона просто обожнює їх!
    Зручні для маленьких ручок - вона сама тримає, гризе й досліджує нову текстуру
    Повільно розчиняються, тому не боюся, що подавиться
    Без доданого цукру, тільки знайомі інгредієнти - пшениця, кукурудза й банан.
    А головне це справжній рятівний перекус в дорозі, на прогулянці чи коли мама хоче на хвилинку видихнути

Переваги:
    Смачно, зручно, не шкідливо
    Недоліки:
    Є тільки один смак
  • Мар'яна П***

Хороший склад.
    Синові 11 міс, дуже зручно тримати в руці і йому сподобалося.
    Подобається те,що в пачці не є дуже багато, адже не сиріє.

Переваги:
    Склад і форма.
  • Іван
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дуже смачно, корисно,а головне - дитині подобається. Завдяки тому що снек великий дитина може самостійно тримати і куштувати його довгенько, що дає можливість хоч трохи побути у тиші

Переваги:
    Розмір виробу та смак
  • Олена Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Смачні снеки з хорошим складом. Моя дитина дуже полюбляє їх. Це хороший помічник при прорізуванні зубчиків.

Переваги:
    Розмір снеку ідеально підходить для дитячої руки
  • Аліна М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Смачні та зручні снеки, діткам дуже сподобались. Досить великі, їх легко тримати маленькими пальчиками. Добре хрумтять, але в роті швидко тануть — безпечно навіть без зубів. Підходять для розвитку навичок самостійного харчування і в період прорізування зубів. Склад натуральний, без цукру, з легким банановим смаком. Ідеальні для перекусу вдома або на прогулянці. Загалом — рекомендую.

• Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дуже класні снеки! Малюк у захваті — хрумтить із задоволенням і просить ще Зручно брати з собою на прогулянку, склад безпечний і натуральний, смак банану . Текстура ідеальна — не розсипаються і не липнуть до ручок. Рекомендую всім мамам!

Переваги:
    смак, розмір
  • Олеся С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Очень вкусные снеки нашему малышу очень нравится легко берётся в руки

Недоліки:
    Нету
  • Альона П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Смачний та корисний перекус для мого синочкаА також між найкращий помічник на прогулянці почувати зубки які ріжуться

• Альона Є***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дуже круті снеки,моя доня зацінила,самі найкращі та смачні

Переваги:
    Смачні,для дитини те що треба
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Янович Ю***

Класні, дитині подобаються!

Переваги:
    Смачні
  • Вікторія К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

В період прорізання зубів ці гризунці ідеально підходять для дитини. І смачно, і допомога батькам.

Переваги:
    Легко тримати дитині в руці
    Недоліки:
    Ціна. Без акції - дуже дороге задоволення.
  • Анастасія Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Супер смачні снеки від Гербер. Цю новинку малий вподобав найбільше із всіх снеків від цієї марки. Зараз сину 1,1 рік, то лізуть моляри, а ці снеки дуже допомагають у прорізуванні зубчиків. Вистачає на довгий час, має велику форму-що дуже комфортно тримати дитині в ручці. Із мінусів це не комфортне пакування. Якщо відкрити упаковку, то обовʼязково треба її потім завʼязувати, або пересипати у баночку від інших снеків цієї фірми-бо якщо це не зробити, вони відсиріють.

• Елизавета Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

дуже зайшли ці гризлики малому, на довго вистачає, можна доїхати куди треба поки їсть

Переваги:
    смак, універсальна форма
    Недоліки:
    відсутні
  • Катерина М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Чудовий снек для малюка! Пшенично-кукурудзяні снеки Gerber Organic з бананом стали улюбленими під час прорізування зубів. Зручна форма, легко тримати, без цукру — дуже задоволені!

• Анастасія Л***