Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Овочево-м'ясне пюре Gerber Ніжні овочі з кроликом з 6 місяців 130 г (7613036011259)

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Юлія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Чудово

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Звичайне пюре, але без м'яса) його там 10%, тобто майже немає. Якщо вам потрібне саме м'ясо, то слід обирати м'ясні варіанти без овочів

Добрий день, Валерію! Дякуємо за ваш коментар. У цьому пюре поєднані овочі та м’ясо кролика, і частка м’яса становить 10% - саме така рецептура характерна для овочево‑м’ясних пюре, які рекомендують для першого знайомства малюка з м’ясними інгредієнтами. Структура пюре перетерта та однорідна, що відповідає віковим рекомендаціям і робить продукт зручним та безпечним для споживання малюками. Нам важлива думка кожного нашого споживача, тож щиро дякуємо за ваш відгук

• Марія В***

Хороше

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дитині дуже подобається пюре)

• Світлана В***

Рекомендую

• Валерія П***

Нам подобається!

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Товар може ок,а от сервіс розетки ні. Досі не повернули кошти. Ситуація: в поштоматі товару не виявила. Досі не отримала зворотній зв'язок. Повернули лише зв фруктові пюре.

• Наталья

Хороший продукт

Переваги:
    Все ок
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Свежий и качественный продукт, ребенку понравилось.

Переваги:
    Все ок
  • Інна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Хороше п’юре. Гарний склад. Смачне. Якби ще в росії не продавали,претензій би не було

Переваги:
    Гарний склад. Смачне
    Недоліки:
    Продається на болотах
  • Наталия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Смакуємо не перший рік, чудове пюре

Переваги:
    зручно, смачно
    Недоліки:
    тільки маленький об"єм
  • Тамара Б***

Дитині дуже подобається

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Ціна висока
  • Залина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

З початку онуку не сподобалось, потім розпробував та їсть з задоволенням)

Переваги:
    Вкусненько)
  • Наталія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Онуку дуже сподобалося,обов'язково буду заказувати ще.

Переваги:
    Швидка доставка, висока якість товару.
  • Юлия П***

Едим с удовольствием!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитина їсть з великим задоволенням.

• Елена К***

Дитині дуже подобається.

Переваги:
    Смачно
  • Екатерина Ц***

Хорошие пюрешки. Сроки хорошие

• Маринка Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Не їстівне. Запах і смак не схожі на їжу, консистенція густа, грудками. Жалкую що взяла 6 банок ..

Недоліки:
    Смак

Добрий день,Марино! Дякуємо за Ваше звернення.

Бажаємо гарного дня!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Синочок дуже полюбляє пюре ТМ Gerber. От вирішили спробувати і це. Все б добре, але занадто вже густа консистенція даного пюре. Маленька дитина не взмозі самостійно жувати занадто густу їжу, яка відокремлюється грудочками...

Переваги:
    Склад, смак
    Недоліки:
    Дуже густе

Добрий день, Олено! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Улюблена пюрешка донечки. Замовляємо вже втретє.

Переваги:
    Натуральні складники, невелика баночка
  • Виктория А***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Жахливе пюре! Дуже вонюче. Люблю цвітна капусту, але тут вона воняє, чи не капуста, але така гидота. Ми таке їсти не захотіли. Навіть собака наш отруївся цим пюре

Переваги:
    Немає!!!
    Недоліки:
    Жахлива вонь

Добрий день, Вікторіє! Нам прикро чути про ситуацію, яку Ви описали. Компанія Nestlé не тільки суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування, а й ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва продукція проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитина із задоволенням їсть пюрешки цієї фірми, але,з кроликом не зайшла.

• София К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Добрый день, всегда заказываю детское питание на розетке. Всегда были довольны и сроками и количеством и ценами. Но, 12 декабря оформила заказ на разные пюре и каши. В этом заказе было данное пюре, с овощами и кроликом. Срок годности приемлемый, но в день 17 декабря, когда забрали пюре и привезли домой (все пюре я ставлю в холодильник и это было не исключением) вечером дали ребенку буквально 2 ложки, после чего пол ночи ребенок плакал и болел живот. На утро сттуация ухудшилась. Обратились к педиатру, после чего она прописала лечение в длительность 10 дней, всего лишь из-за 2х ложечек пюре. И вместо 235 гривен, я трачу еще на лечение, а пюре просто прийдется выкинуть в мусор. Так как врач сказал, что оно не пригодно, по причине не правильного хранения на складе магазина.
    Отнеситесь к хранению продуктов ответственней, особенно детского питания. Так как эта партия не пригодна к продаже!!!

Недоліки:
    Не правильное хранение!!!
    • Аля

зверніться у підтримку розетки, чат бот

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дуже любимо цю пюрешку, даю коли кудись їдемо, і немає можливості приготувати. Склад хороший. Синочку подобається. Рекомендую

Переваги:
    Свіже, смачне
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Инна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Користуюсь, коли немає можливості приготувати (на прогулянці, в машині). Зручно і корисно. Гарний склад - нічого зайвого. Дитині засмакувало. Вік 1 рік.

Переваги:
    Склад. Зручність.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Екатерина Я***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дужє крутий смак.
    Малий їсть із задоволенням.
    Я купую,знаючи що це якісний виробник

Переваги:
    Смак
  • Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Смачне пюре, їмо з задоволенням. Більше відчувається овочевий смак, бо процентаж м’яса складає 10%. Термін придатності в нормі.

Переваги:
    Смачно
  • Виктория З***

Дуже смачна пюрешка!
    Дитинка їсть з задоволенням!

Переваги:
    Смак і ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Пюре однорідної консистенції. Має яскравий смак цвітної капусти. Малюку смакує, але хотілось би більшої кількості м‘яса у складі.

Переваги:
    Смачне
    Недоліки:
    Невелике кількість м‘яса у складі
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Пюре має однорідну консистенцію і чудовий склад без солі,малюку дуже смакує!Гербер-це любов)

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Покупали первый раз. Доставка быстрая за 2 дня. Срок годности в порядке, баночки герметично закрыты, товар рекомендую )

Переваги:
    Цена/качество/состав/масса
  • Анна Н***

Улюблене пюре. Їмо з задоволенням

• Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Найкраще з готового харчування,склад продуктів перевіряю, це те що купуємо упаковками.Дуже зручно.

• Алла А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Очень качественное питание для наших малышей... ОЦЕНКА НА ОТЛИЧНО... Кушает очень хорошо... СПАСИБО Производителю и конечно РОЗЕТКЕ ЗА ДОСТАВКУ И ОТЛИЧНУЮ ПРОДУКЦИЮ...!!!

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Спробували дану пюрешку. Дитині сподобалось, їсть з задоволенням. Дуже приємний мясний аромат. Товар гарно упакований, що дуже приємно, бо у замовленні було багато подібних баночок з дитячим харчуванням. Терміни свіжі, до 2024 року. Рекомендую

Переваги:
    Чудовий смак, дитині подобається
    Недоліки:
    Не знайшли