До Дня Конституції України! Великий розпродаж до -60%

Відгуки покупців про Упаковка овочево-м'ясного пюре Gerber Ніжні овочі з кроликом з 6 місяців 130 г х 6 шт (7613287166982)

Оцінка користувачів 4.52/5
на основі 173 відгуки
  • Наталья

Хороший продукт

Переваги:
    Все ок
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Свежий и качественный продукт, ребенку понравилось.

Переваги:
    Все ок
  • Інна Лаврова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Хороше п’юре. Гарний склад. Смачне. Якби ще в росії не продавали,претензій би не було

Переваги:
    Гарний склад. Смачне
    Недоліки:
    Продається на болотах
  • Наталия Ручковская
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Смакуємо не перший рік, чудове пюре

Переваги:
    зручно, смачно
    Недоліки:
    тільки маленький об"єм
  • Тамара Бєлоус

Дитині дуже подобається

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Ціна висока
  • Залина Мрикова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

З початку онуку не сподобалось, потім розпробував та їсть з задоволенням)

Переваги:
    Вкусненько)
  • Наталія Жданова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Онуку дуже сподобалося,обов'язково буду заказувати ще.

Переваги:
    Швидка доставка, висока якість товару.
  • Юлия Поткина

Едим с удовольствием!

• Ольга Карапетян
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Дитина їсть з великим задоволенням.

• Елена Котик

Дитині дуже подобається.

Переваги:
    Смачно
  • Екатерина Цымбалюк

Хорошие пюрешки. Сроки хорошие

• Маринка Федотова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Не їстівне. Запах і смак не схожі на їжу, консистенція густа, грудками. Жалкую що взяла 6 банок ..

Недоліки:
    Смак

Добрий день,Марино! Дякуємо за Ваше звернення.

Бажаємо гарного дня!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Синочок дуже полюбляє пюре ТМ Gerber. От вирішили спробувати і це. Все б добре, але занадто вже густа консистенція даного пюре. Маленька дитина не взмозі самостійно жувати занадто густу їжу, яка відокремлюється грудочками...

Переваги:
    Склад, смак
    Недоліки:
    Дуже густе

Добрий день, Олено! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Ольга Грицун
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Улюблена пюрешка донечки. Замовляємо вже втретє.

Переваги:
    Натуральні складники, невелика баночка
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Дитина із задоволенням їсть пюрешки цієї фірми, але,з кроликом не зайшла.

• София Колмогорова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Добрый день, всегда заказываю детское питание на розетке. Всегда были довольны и сроками и количеством и ценами. Но, 12 декабря оформила заказ на разные пюре и каши. В этом заказе было данное пюре, с овощами и кроликом. Срок годности приемлемый, но в день 17 декабря, когда забрали пюре и привезли домой (все пюре я ставлю в холодильник и это было не исключением) вечером дали ребенку буквально 2 ложки, после чего пол ночи ребенок плакал и болел живот. На утро сттуация ухудшилась. Обратились к педиатру, после чего она прописала лечение в длительность 10 дней, всего лишь из-за 2х ложечек пюре. И вместо 235 гривен, я трачу еще на лечение, а пюре просто прийдется выкинуть в мусор. Так как врач сказал, что оно не пригодно, по причине не правильного хранения на складе магазина.
    Отнеситесь к хранению продуктов ответственней, особенно детского питания. Так как эта партия не пригодна к продаже!!!

Недоліки:
    Не правильное хранение!!!
    • Аля

зверніться у підтримку розетки, чат бот

• Оксана Стегній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Дуже любимо цю пюрешку, даю коли кудись їдемо, і немає можливості приготувати. Склад хороший. Синочку подобається. Рекомендую

Переваги:
    Свіже, смачне
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Инна Мельниченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Користуюсь, коли немає можливості приготувати (на прогулянці, в машині). Зручно і корисно. Гарний склад - нічого зайвого. Дитині засмакувало. Вік 1 рік.

Переваги:
    Склад. Зручність.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Екатерина Лукьянчикова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Смачне пюре, їмо з задоволенням. Більше відчувається овочевий смак, бо процентаж м’яса складає 10%. Термін придатності в нормі.

Переваги:
    Смачно
  • Виктория Зубкова

Дуже смачна пюрешка!
    Дитинка їсть з задоволенням!

Переваги:
    Смак і ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Пюре однорідної консистенції. Має яскравий смак цвітної капусти. Малюку смакує, але хотілось би більшої кількості м‘яса у складі.

Переваги:
    Смачне
    Недоліки:
    Невелике кількість м‘яса у складі
  • Лілія Кулинська
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Пюре має однорідну консистенцію і чудовий склад без солі,малюку дуже смакує!Гербер-це любов)

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Покупали первый раз. Доставка быстрая за 2 дня. Срок годности в порядке, баночки герметично закрыты, товар рекомендую )

Переваги:
    Цена/качество/состав/масса
  • Анна Недбалюк

Улюблене пюре. Їмо з задоволенням

• Юлія Яриш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Найкраще з готового харчування,склад продуктів перевіряю, це те що купуємо упаковками.Дуже зручно.

• Алла Амелян
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Очень качественное питание для наших малышей... ОЦЕНКА НА ОТЛИЧНО... Кушает очень хорошо... СПАСИБО Производителю и конечно РОЗЕТКЕ ЗА ДОСТАВКУ И ОТЛИЧНУЮ ПРОДУКЦИЮ...!!!

• Тетяна Гарбар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Спробували дану пюрешку. Дитині сподобалось, їсть з задоволенням. Дуже приємний мясний аромат. Товар гарно упакований, що дуже приємно, бо у замовленні було багато подібних баночок з дитячим харчуванням. Терміни свіжі, до 2024 року. Рекомендую

Переваги:
    Чудовий смак, дитині подобається
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Инна Пришвина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Мне кажется везде где присутствуют овощи, запах ужасный. Цыплёнок без никаких добавок этой же фирмы вкусный и без посторонних запахов, но кролик с овощами странный и на вкус и на запах, ребёнку не дала.

Переваги:
    Не нашла
    Недоліки:
    Запах, вкус

Добрий день, Інно! Дякуємо за те, що поділилися своїм відгуком.

Компанія Nestlé не тільки суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування, а й ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва продукція проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Додамо, що смак деякої продукції дитячого харчування може здаватися специфічним для дорослих, оскільки їх смакові особливості відрізняються від дитячих.

Якщо у Вас є зауваження щодо якості нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за номером Гарячої лінії: 0 800 50-06-04. Бажаємо спокійного дня.

• Анна Руденко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Воняет кроликом просто неимоверно. Почти привыкла к запаху где-то на 5 банке. Хорошо, что хоть ребенку нравится. В 6,5месяцев ввела.

Переваги:
    Состав, консистенция
    Недоліки:
    Запах

Добрий день, Анно!
      Дякуємо за те, що поділилися своїм відгуком. Думка наших споживачів є цінною для нас. Дійсно, смак деякої продукції дитячого харчування може здаватися специфічним для дорослих, оскільки їх смакові особливості відрізняються від дитячих. Хочемо зазначити, що компанія Nestle піклується про те, аби продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Проте якщо у Вас надалі виникатимуть питання щодо продукції, ми завжди будемо раді відповісти на них за телефоном безкоштовної гарячої лінії: 0 800 50-06-04.

• Каріна Кулієва
  • Александра Коротецкая
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Очень качественная по составу. Ребёнок кушает с большим удовольствием. Сытно и вкусно. Удобно в использовании. Нам 10 сьедает всю банку. Используем много продукта этой компании очень довольны. ( в особенности каши с йогуртом. Рекомендую.

Переваги:
    Качество. Состав. Разнообразие
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Игорь Борисов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Детское пюре которому доверяю не первый год. С рождением второго ребёнка в выборе Гербер не сомневалась. Малышка ест его с удовольствием

• Елена Алпатова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Натуральний склад і зручний формат. Син їсть із задоволенням. Консистенція однорідна. Не містить солі й шкідливих домішок.

Переваги:
    Смак, склад
  • Александра Коротецкая
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 6

Ребёнок с огромным удовольствием кушает, очень удобно в использовании.

Переваги:
    Состав
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Рябчикова Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 12

Хороша компанія Гербер. Ми задоволені.

• Екатерина Полищук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів, шт: 12