- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дитині подобається
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Пюре гарне. Одне тільки не можу зрозуміти, чому всі паучі в пилюці, якщо вони упаковані в картонну коробку? Довелося всі паучі перемивати, перед тим як давати дитині. Перший раз з таким зустрічаюсь. Може довго десь на складах лежали ...
- Переваги:
- Гарне пюре
- Недоліки:
- Забруднені паучі
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже смачний, дитині дуже до вподоби
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачні пюре, завжди свіжі, ніколи не має сюрпризів при відкритті пауча.
- Переваги:
- Не викликає алергічних реакцій у дитини
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Смачне пюре з натуральних складових,без цукру,без зайвих домiшок.Використовую як перекус,так i приправляю домашнiй сирок i кашу.Зручне пакування,i малому цiкаво.
- Переваги:
- Натуральний склад
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачно , корисно і зручно. Використовую у якості перекусу.
- Переваги:
- Якість , смак
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Якісний товар, купуємо не вперше. Гарний склад, навідміну від конкурентів немає зайвих інгредієнтів, лише фруктове пюре. Дочка їсть із задоволенням. Якщо залишається коли підмішуємо у кашки, доїдаю сам, рекомендую) Окремо відзначу зручне пакування.
- Переваги:
- Склад, пакування
- Недоліки:
- Не знайшов
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Завжди купуємо продукцію Gerber.
Зі старшим завжди їли ваші пюре. Зараз теж з появою дитини віддаємо перевагу знову Gerber. Якість різновид смачно упаковка різного об'єму.
Хочу окремо подякувати також Розетка за швидкість навіть в даний не легкий час.- Переваги:
- Якість різновид смак об'єм
- Nina T***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Велика зручна упаковка #пюре_Gerber, малюк дуже полюбляє після прогулянка на свіжому повітрі , дякуємо компанії Nestle за можливість безкоштовної дегустації , новинка нам зайшла будемо купувати обов’язково .
- Переваги:
- Зручна упаковка , без консервантів,приємний не приторний смак
- Недоліки:
- Великий відсоток яблучного пюре ,хотілося б більший відсоток інших фруктів в складі
- Людмила Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Пюре Gerber наші улюблені, а тут ще й велика упаковка, якої вистачає для перекусу, дуже смачно, зручно та корисно.
- Александра П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Новый большой формат 150г #пюре_Gerber - просто супер! Ребёнок наедается, удобно брать с собой, голодным не останется Вкусное, сама бы такое ела))
Состав- Переваги:
- Большой формат, состав, вкусно
- Городнича І*** ПетрівнаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
пюре gerber це завжди смачно і корисно. А тепер за рахунок більшої упаковки це ще й бюджетно і зручно, адже на прогулянку 2 звичайних патчі було забагато, а одного мало️ а тепер в самий раз)
- Переваги:
- Збільшена упаковка, користь, смак
- Альона К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
пюре Gerber всегда про запас на прогулке и в дороге. Ребёнок ест с удовольствием, а мама уверена в качестве.
- Переваги:
- Идеальный состав. Супер удобный размер. Полезно и вкусно. То, что нужно на прогулке
- Ольга Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Очень удобный формат упаковки. Малышка кушает сама и с удовольствием. Хорошо, что после такого приема пищи ребенок остается чистенький и сытый. Главное, что ребенок сам может отрегулировать сколько ему нужно скушать и делает это не спеша.
- Переваги:
- Упаковка, вкусовые качества, без сахара
- Ксенія Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Ооочень любим пюре Gerber, берём с собой в дорогу, на прогулку, в гости. Незаменимая вещь в маминой сумке❤️
- Переваги:
- Вкус, удобная упаковка
- Ирина Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Попробовали новый вкус пюре Gerber Очень малышу понравился. Съел за раз всю упаковку и наелся. Я попробовала немножко Самат хочу отметить, что действительно пюре не приторное, что говорит гитом, что оно без сахара. Очень понравилась дозировка 150 г, благодаря которой можно не переживать, что съев ее ребёнок останется голодным. Однозначно рекомендуем продукт. Его нежный вкус обязательно понравиться вашему
- Переваги:
- Большая упаковка, натуральный продукт без сахара
- Екатерина Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Отличный вкус, удобная упаковка. #пюре_Gerber Должны быть в каждой коляске перед выходом на прогулку!)
- Переваги:
- Новый вкус, большая упаковка
- Дмитрий И***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Отличнейшего вкуса и качества #пюре_Gerber c яблоком и абрикосом очень понравилось моему ребёнку как, впрочем, и другие вкусы что предоставляет Gerber, размер упаковки порадовал, даже я наелся после тренировки.Можно смело покупать ящиком, поскольку уйдёт за считаные минуты. Вкусно.Полезно.Качественно.
- Переваги:
- Без добавок
- Ира И***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Безусловно это #пюре_Gerber яблоко и абрикос смело можна назвать одним из самых любимых вкусов моей дочки. С первой капли моя крошка, получила гастрономический восторг от сладости этого #пюре_Gerber, которое в своём составе имеет 100% соотношение фруктов, без добавления сахара. Так же стоит отметить большую упаковку, вместимостью которой ребёнок наелся с одного раза. Данное пюре можна использовать как самостоятельное блюдо и так же добавлять в #каши_Gerber.
- Переваги:
- без добавок
- Олександр С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Хорошее пюре постоянно покупаем ребёнку такое
- Переваги:
- Натуральное и без сахара