Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Іграшка для собак GiGwi Рог жувальний Wooden Antler M Коричневий (2342Collar)

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Михайло М***

Хороша річ.
    Купував для лабрадора, песик любить її гризти. Достатньо тверда.
    Не залишає слідів після того як песик погризе її. Думаю ще таку придбати.

Переваги:
    Подобається песику
    Недоліки:
    Не знайшов.

Добрий день, шановний Михайло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Песику дуже до вподоби. Дякую!

Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дуже міцна. Гризе,гризе її цуцик - і все норм. Інших іграшок вистачає на пару днів. Але дуже голосно тарабанить по плитці і ламінату, бо тверда і важка.

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Сама ходова з усіх іграшок. Собака одразу зрозуміла, що з нею робити, та гризе по довго. Для цуценят, у яких ріжуться зуби, обов'язкова річ. Для басенджи розмір підійшов чудово

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Денис

Нашому Улюбленцю сподобалось!

Переваги:
    Вистачає на довгий час!

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

У меня Джек рассел в начале купил маленькую но потом понял что надо брать большую за месяц собака её сточит. Эта у меня уже третья.

Переваги:
    Собака не сможет откусить большой кусок и проглотить

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Отменно , к игрушке никого не подпускает)) собака довольна .....

Переваги:
    Не теряет форму))
    Недоліки:
    Их просто нет ! Очень удачная игрушка!

Добрий день, шановний Артеме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Супер кістка, собака в захваті! До цього брав S, вирішив спробувати цю для Джек Рассела.

Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Светлана И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Іграшка собаці сподобалась.Гризе не часто,але завжди повертається до неї.Якісна,на довго вистачить.

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Наталия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Собаке нравится , до больше не грызет а играет

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Дана іграшка позиціонується як жувальна, проте, Ви також можете застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем, наприклад, для навчання собаки команді "апорт".

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дуже добра кістка, постійно її купуємо.

Переваги:
    Довге використання
    Недоліки:

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Йорчику сподобалось,подивитись на скільки вистачить,але щось мені здається,що не надовго

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

В нас стафф, цієї гризужки нам хватає на місяць легко

Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Злата
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Взяли палочку на замену уличным, т.к. обычные палки раздирали десна иногда :( Эту палку моя не сразу поняла, но потом дело пошло) она немного жестковата, но походу прослужит долго, в целом хорошая палка

Переваги:
    Долгоиграющая
    Недоліки:
    Жестковата

Добрий день, шановна Злато! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Ираида Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Незамінна іграшка коли лізуть зубки. Собака її обожнює

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Я дуже задоволена, що купила саме цю іграшку. Із 8-ми наявних у нас іграшок, ця - перша, яку собака гризе із задоволенням, інші можна повикидати! Тому з мене 5 зірочок

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Собака перестала грызть диван и шкаф! супер

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги тренувального снаряда PULLER та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Уже вторая такая косточка. Очень долго искала игрушку для бигля дольше чем на 10 минут, и это она!

Переваги:
    Нравится собаке, игрушка-долгожитель

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія С***

Доброго дня, підкажіть, який у вас розмір кістки?

• Роксолана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Палички не часто гриз але цю іграшку дуже полюбив і завзято гризе)

Переваги:
    Не сиплеться, дуже тверда, нема запаху
    Недоліки:

Добрий день, шановна Роксолано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Катя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Классная ветка. Беру уже третью. Сгрызается с удовольствием))

Переваги:
    Крепкая, наверное, вкусная)
    Недоліки:
    Нет вообще никаких

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Іграшка дуже сподобалась собаці. З першого дня майже постійно з нею носиться.

Переваги:
    Не велика ціна.
    Недоліки:
    Не знайшов

Добрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Гречко В***

Здравствуйте. На сколько хватает бульке этой игрушки ?

• Воробйов А***

Іграшка трохи більше місяця, а пошкодження не великі, враховуючи що собака носиться з нею майже весь день.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Іграшка дуже сподобалась собаці. З першого дня майже постійно з нею носиться.

Переваги:
    Не велика ціна.
    Недоліки:
    Не знайшов

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Класний гризунчик і хватає на довго.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!

• Панч
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Купив своему джек-расселу. Звичайні палички він грезе.
    На цю штуковину йому все одно =(

Переваги:
    Якість як на фото
    Недоліки:
    Псу немає до неї діла

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Кожна тваринка індивідуальна, зі своїм темпераментом і силою, тому по-різному поводиться з різними іграшками. Рекомендуємо Вам, звернути увагу на іграшки з пискавками всередині виробу.

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Набагато краще ніж ріг: не смердить, майже не кришиться, відсутній ризик травмуватися для собаки. Купував французькому бульдогу, судячи з усього вистачить на 3-5 місяців.

Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!

• Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ВС Retail. Колір: Коричневий

Собаці подобається.

• Продавець  ВС Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Ираида Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BaksPetBarsik

Собака обожнює ці палки :) в нас вже 5та

Переваги:
    Дуже подобається собаці. Собака нічого крім палички не гризе
    Недоліки:
    Не має