Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Парфумована вода для жінок Givenchy Organza 50 мл (3274872456679)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця RozetkaEU
  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: Тестер 50 мл з EU

Оригинал. Всё в порядке. Аромат такой, каким и должен быть.

Переваги:
    Стойкость,шлейф,цена
  • Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU

Дуже задоволена. Парфум шикарний. Не довго чекала з Європи.

Переваги:
    Все як має бути. Недорого.
    Недоліки:
    Жодних.
  • Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU

Мене вражають люди,які не розбираються в де яких речах,але з нахабством стверджують, за принципом: аби втюхати!. Це -не оригінал, а звичайний арабський аналог!Однозначно-повернення!

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Светлана

А мене вражають люди, які розставляють пальці .... веером.... але не знають, що цю воду зняли з виробництва.... тому все, що продають.... апріорі.... підробка.

• Ольга
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл

Красивый, очень женственный, орехово-цветочно-ванильный" аромат. Мускатный орех, тубероза, жасмин и пряности - звучит дорого! Отличный вариант для красивой самоуверенной женщины. Стойкость хорошая, примерно 8 часов.

• София
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Интенсивней всего звучит жасмин. Может кому-то парфюм покажется старомодным, элегантен,выдержан и долгоиграющий. Думаю, что подойдет для любого времени года, он универсален.

• Roman H***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 50 мл

Мною було замовлено дану парфумовану воду . А отримано тестер в неоригінальній упаковці що на фотографії, коробка не була навіть запакована в плівку. Довіряючи вашому магазину я ніколи не розпаковую при отриманні товару. Та тепер бачу що помилявся що ви дорожите своїми клієнтами. Відправивши запит на ел пошту відповіді з поясненням я так і не отримав.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Роман! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом.

• Helene

Не расстраивайтесь. Тестер не хуже, должен соответствовать. Главное что франция а не эмираты и не турция. И обратите внимание оригинальный тестер должен быть в мах объеме т.е. 75мл а не 50 как указано в объявлении! Это важно! Иначе вам влепили подделку... и если брали на подарок это конечно обидно.

• Samuel J***

Это не тестер.