Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Автотримач для телефона магнітний Global Hold M07SM Black (1283126473630)

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный автомобильный держатель. Качество материалов приятное. Присоска на стекле держится надежно. Три круглых пластины (золото, серебро и черный) можно клеить на телефон или подкладывать под чехол. С Samsung Galaxy S5 в бронечечле SPIGEN проблем нет, хотя телефон в чехле совсем не легкий. Не смотря на толстую резину бампера, кругляшок под ним отлично держит смартфон прилепленный к магниту держателя. Отличный доступ ко всем кнопкам и разъему для зарядки.

#мояраспаковка

Переваги:
    Качество, простота в использовании.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непоганий тримач. На склі тримається добре. Дуже компактний, займає мало місця. Конструкція зроблена так, що можна поставити досить низько на склі, щоб телефон/планшет на заважав огляду дороги.

Саме зручне в цьому тримачі те, що немає ніяких фіксаторів. Телефон кріпиться до тримача за допомогою магніта. На тримачі встановлено потужний магніт. А на телефон ставиться металева пластина, яка тримає телефон біля магніта. Пластину можна як приклеїти, так і просто вставити між телефоном і чохлом. В комплекті є 4 пластини (1 до планшета і 3 до телефона). Пластина не є магнітом, вона зроблена з якогось металу, який притягує магніт. Відповідно шкодити телефону не повинна.

#моєрозпакування

Переваги:
    Компактний, мінімалізм, зручно ставити і знімати телефон, добре тримається.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Топольницький О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я довго не міг найти собі практичне кріплення для телефону в авто. Всі "тримачкі" які я бачив в магазинах були схожі на підвально-кустарні трималки, а не якісну річ, яка буде чітко виконувати своє призначення і ГАРНО дивитись в салоні авто! І ось випадково я потрапив на такий тип кріплення, я такого ніколи не бачив до цього, і зразу зрозумів, що це саме те, що я хотів. Телефон тримає дійсно міцно, є доступ до всі клавіш, екрану, зарядки!!! Ще мені дуже сподобалось те, що телефон можна повертати на всі 360, це дуже зручно, коли треба користуєшся GPS-ом і треба поставити телефон в горизонтальне положення і, наприклад, підключити зразу кабель зарядки в "прикурювач". Гарно регулюються всі кути нахилу головки- магніту і фіксуються. В комплекті є декілька пластинок, які можна використати на різні телефони чи, навіть, окремо на телефон і невеликий планшет. Я повністю задоволений покупкою!!

Переваги:
    Зручно кріпиться на лобове скло, надійно тримає телефон, легкий та моментальний доступ до телефону, коли це потрібно.
    Недоліки:
    Не знайшов!!
    • Тарас В***

підкажіть , чи тримає на торпеді?

• Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный держатель, очень удобный, хорошее качество

Переваги:
    Супер удобный
  • Руслан

Доволен покупкой, рекомендую!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав перший магніт (є відеооглядв попередньому коментарі), проїздив 1500 км по нашим дорогам, використовую для телефону, придбав другий магніт для навігатора (який є моделлю 2010 року і тому має відчутну вагу). Навігатор на прямокутній пластині (яка є в комплекті у кількості 1 шт) тримається "намертво". Негативного впливу від магнітів немає.

Переваги:
    якісний, міцно тримається на склі, відмінно тримає як телефон так і навігатор (в авто вже 2 магніти)
    Недоліки:
    жодних, свої функції виконує на 100%
  • Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Получил, все как и ожидал, товаром доволен. Рекомендую.

Переваги:
    Всё.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

первый нормальный держатель из всех что были (было 3 - 2 с шестеренками внутри и один просто как прищепка с присоской)

Переваги:
    отличная присоска, прочная лапка прижимная, крепкий магнит, легко и быстро поменять положение смартфона
    Недоліки:
    пока не нашел
  • Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь пів року, прикріпив на лобове. Магніт тримає добре, пластинку на телефон не клеїв, а просто положив під чохол.

• Дарья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Даже на ямках по дороге на дачу телефон с этой штуки не падает. Так что ставлю 5 звезд

Переваги:
    Крепко держится телефон
  • Анатолий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошее приобретение , доволен!

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий тримач! Свої функції виконує, виглядає стильно.

• Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Самый удобный магнитный держатель из всех, что когда-либо видел.
    Беру уже не первый раз, на все семейные машины и на подарки друзьям.
    Mi10т pro в толстом чехле - держит хорошо, даже на ямах -не отваливается.
    Раньше он стоил почти вдвое дороже, а сейчас за эту цену- грех не взять

Переваги:
    Удобный.
    Хорошо держит.
    Разные размеры пластин в наборе.
    Быстрая доставка.
    Нормальная цена
  • Олексій Б***
  • Захаренко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ни разу не пожалел что купил именно этот держатель! За секунду прилипает и держит. Как подумаю что был вариант купить с зажимом.. Хорошо что решился на этот ))

Переваги:
    Держится на стекле и держит телефон
  • Вадим
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісний тримач. Міцно тримається на склі і міцно тримає телефон. За 2 місяці користування не було жодної проблеми. Рекомендую.

Переваги:
    якісний товар
    Недоліки:
    не знайшов
  • Илона Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Классный держатель, пользуюсь 3 месяца, проблем нет никаких)

Переваги:
    Цена - Качество
  • олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

планшет 7 дюймов держит отлично никаких лишних зажимов время на снятие минимальное , присоска тоже держит на стекле супер :) рад покупке

Переваги:
    магнит
  • Galina N***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Уже год в использовании, все просто отлично!

• Николай К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

качественный ,адекватная цена, удобный красивый дизайн..О.тлично держит телефон

Переваги:
    цена-качество
  • Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный держатель. На лобовом стекле держится отлично.

Переваги:
    Все отлично! Рекомендую
    Недоліки:
    Пока не обаружила
  • Петлица В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный крепеж, очень хороший магнит (отлично держит телефон с 6 диагональю) 3М-овский скоч хорошо клеится.
    4 магнита подойдет для любого цвета современного телефона.
    Покупкой очень доволен

Переваги:
    удобный, надежный, крепкий магнит и хорошая присоска.
  • Довгая М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая вещь. Муж оценил. После предыдущей прещепки просто кайф!

Переваги:
    Крепко держит, легко снимать/ставить телефон
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Честно не ожидал - так бодро (прилипает) к подставке , на первый взгляд хороший держатель , время покажет ))

Переваги:
    компактный
    Недоліки:
    пока не обнаружил
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Держит хорошо, на вид крепкий.

Переваги:
    Соотношение цена - качество
  • Анатолий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

мне очень понравилось. держиться достаточно хорошо, даже учитывая что я не приклеивал плстинку, а просто засунул под силиконовый чехол.
    не ожидал, думал попробовать, и если что, попытаться вставить прищепку от предыдущего поломанного держателя.
    даже свисающие провода и катание по брусчатке (не самой ровной) не могут сдвигают телефон.
    в общем доволен. очень. :)

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё работает правильно, гаджет держит отлично.

Переваги:
    Всё отлично
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Автотримач відмінний, магнит тримає дуже міцно, користуюсь 10 років, не разу не підвів. Хотів би встановити такий в машину жінці, але не можу знайти навіть подібного. НАЖАЛЬ знятий з виробництва.

Переваги:
    Міцний, потужній магнит. Присоска відмінної якості.
    Недоліки:
    За 10 років не виявлено

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо що поділилися своїм досвідом використання Автотримача! Гарного дня!

• Игорь В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Самий кращий з усіх, що в мене були.

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо, що високо оцінили наш товар. Бажаємо приємного користування!

• Олег Б***

Супер!

• Сміт М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За свої гроші топ варіант.

Переваги:
    Легко користуватись
  • Евгений Р***
    Продавець: Rozetka

Користуюсь кожен день за багато років не було так щоб телефон упав!

Переваги:
    Тримає дуже добре і магніт і присосок!
    Недоліки:
    За 6років не виявив
  • Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

НЕ плохой девайс за приемлемую цену.

Переваги:
    компактный
    Недоліки:
    Пока не выявлены....но расслабляться рано:)
  • Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тримач хороший, але пакування розетки тільки пакет, відповідно пакування помяте. Брав два, один на подарунок, але вигляд не естетичний.

• Володимир С***

Справді хороший автотримач.
    Я довго підбирав собі,увесь час оминав такі от з кріпленням на скло.
    При цьому місця на панелі або у повітрозабірниках(вони в мене круглі та повертаються) не знаходилось.
    І ось з четвертої спроби узяв цей і асолютно задоволений.
    Рекомендую.Але річ суб'єктивна - в кожного своя ергономіка.

Переваги:
    Фіксує надійно.