- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вкус ореха слабовыражен, терпкости тоже нет. Не рекомендую.
Дякуємо за відгук, Олексію.
Шкода, що смак не виправдав ваших очікувань. У нашій арахісовій пасті ми не використовуємо підсилювачі смаку чи ароматизатори, тому смак залежить від природних властивостей арахісу конкретної партії.
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не очень вкусная паста . Не насыщенный вкус
- Переваги:
- Минимум сахара и соли
- Недоліки:
- Сильно жирная
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук та щирість Арахісова паста Good Energy Кранч дійсно має мінімум цукру і солі, адже ми робимо акцент на натуральності та користі. Саме тому її смак може здаватися м’якшим у порівнянні з більш солодкими кремовими намазками.
Щодо відчуття жирності — це природна властивість якісного арахісу, адже паста виготовлена без штучних добавок чи загусників, тільки з обсмаженого горіха. Ми обов’язково врахуємо Ваші враження, адже для нас важливо, щоб кожен клієнт знаходив у нашій продукції саме той баланс смаку, який любить.
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Паста на смак сподобалась: густина, консистенція те що треба і не занадто солодка
- Переваги:
- Ціна/якість
Щиро дякуємо, Сергію, за такий приємний і конструктивний відгук!
Дуже раді, що арахісова паста Good Energy Кранч вас потішила — натуральна текстура з хрумкими шматочками арахісу, збалансований смак без зайвої солодкості — усе це й справді робить її ідеальною як для намазування, так і для кулінарних експериментів.
Ціна/якість — один із головних принципів бренду Good Energy: більше користі та смаку — без компромісів.
Якщо ви ще не пробували версію "Класична арахісова паста" або "Солона карамель" — обов’язково радимо! У кожної — свій настрій і застосування.
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусная натуральная паста, как и другие ореховые пасты этого производителя, лучшая, что есть в продаже. Из хорошего свежего арахиса, ароматная, приятная, плотная, сложно оторваться, когда ешь, сытная и полезная! Кранч очень мелкий, его немного, без него даже было бы лучше, так что хорошо, что мало. Цена отличная, удобные пластиковые банки, свежая по срокам годности. Будем брать еще, очень понравилась!
- Переваги:
- Свежая, из хорошего арахиса, плотная, густая, очень вкусная, в пластиковой банке.
- Недоліки:
- Лучше ее делать вообще без кранча, а так паста шикарная, самая вкусная, что есть в продаже.
Доброго дня, вкрай приємно)
Так, ми провели велику роботу, щоб наша якість відповідала високим вимогам наших споживачів. Адже здорове харчування може і повинно бути смачним.
Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.
Дякую за Ваш відгук. Гарного дня. - Представник постачальника
Доброго дня, вкрай приємно)
Якщо Вам не до смаку шматочки арахісу (кранчі) - спробуйте нашу класичну арахісову пасту, там тільки ніжна кремова структура.
Кранч - це різновид пасти, який більше полюбляють діти за її хрускіт.
Здорове харчування може і повинно бути смачним.
Ваш відгук окремо передам на виробництво, вони це дуже люблять, адже можна бути шанованим українським виробником, і це приємно) Дякую
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую. Мінімальна кількість кранчу. Паста на смак як ароматизоване вершкове масло. Зовсім не сподобалася.
Доброго дня, нам дуже прикро, що Вам не смакує наш товар, адже по складу та технології виготовлення наша паста повністю органічна і має склад за класичною американською технологією: арахіс (96%), соняшникова олія, цукор, морська сіль, з вмістом крупного помолу (кранчу) 60%.
Про вершкове масло нічого не можу повідомити, бо наш продукт не містить взагалі молочних продуктів. Ми дуже прагнемо до досконалості продукту і сподіваємося, що Вам будуть до смаку інші продукти нашої компанії. А для того, щоб Клієнти могли спробувати більше наших товарів ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка. Дякую за Ваш відгук. Гарного дня. - Евгения К***
Там вообще нет вкуса сливочного масла, нормальная арахисовая паста с натуральным вкусом умеренно жареного арахиса. Кранч мелкий, какая разница сколько его, если сама паста очень вкусная, лучше, чем у других производителей?
Так, згодні.
Дякуємо за Ваш коментар)