Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Простирадло на резинці Good-Dream Microfiber Violet 160х200 (GDMVSHEETF160200)

Оцінка користувачів 4.42/5
на основі 681 відгук
  • AI аналіз відгуків
    95 відгуків:  переважно позитивний: 71% позитивних, 18% нейтральних, 11% негативних
    Клієнти загалом позитивно відгукуються про простирадло Good Dream. Найбільше цінують співвідношення ціни та якості, приємну на дотик тканину, відповідність розміру та легкість догляду. Серед недоліків часто згадують синтетичність матеріалу, іноді – його тонкість, скочування під час сну та неідеальну якість резинки. Більшість покупців задоволені покупкою і готові рекомендувати товар, але якщо шукаєте натуральний матеріал або максимальну довговічність, варто звернути увагу на ці аспекти.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Повністю відповідає опису. Єдиний недолік - трохи завелике, хоча розмір відповідає.

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 190. Колір: Коричневий

Товар не рекомендую. Дуже швидко з'являються катиші на простирадлах, що свідчить про неякісний матеріал з синтетикою.

Недоліки:
    Швидко утворюються катиши
  • Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 120 x 190. Колір: Сірий

Хорошее качество. Покупкой довольна

Переваги:
    Качество хорошее
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Синій

Раніше я замовляла простирадла цієї марки такого ж розміру в кольорі шампань з витканими квітами. Ті мені сподобались набагато більше, якість шиття однакова, але приємніша, м'якіша і трохи товстіша тканина, служать біля року, добре витримують часте прання в теплій воді, катишки досі не утворились.

Переваги:
    Легко прати, швидко сохне, якісна резинка по всьому периметру
    Недоліки:
    Тонка тканина, відчуття "синтетики" на дотик
  • Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Пудровий

Якість - так собі. Не знаю, що таке мікрофібра, але на вигляд і дотик воно просто як синтетика, не бавовна.

Переваги:
    Швидка доставка в магазин Розетка
    Недоліки:
    Синтетичний матеріал
  • Валентин С***

Ок

• Костянтин Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Жовтий

Ок

• Царуков А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Хороша якість, ідеально підійшло. За свою ціну топище. Приємне. Рекомендую.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Почитав відгуки, і вирішив одразу замовити дві. Чуйка як завжди не підвела. Все супер

Переваги:
    Все топ
    Недоліки:
    Не виявив
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Сірий

Те,що хотів. Рекомендую. Щиро дякую.

• Годунок И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Рожевий

На жаль,по якості- погана,вже після двох прань,як заношена виглядає...

• Лілія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Жовтий

Пишу вже другий відгук, бо зробила повторне замовлення ще 2-х простирадл кольору шампань. Користуюсь із задоволенням ! Висока якість , приємний колір та іх м'якість , а ще і супер-простота у догляді за таку помірну ціну приємно дивують.

• Пащенко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Коричневий

За ці гроші повинно бути набагато краще

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 190. Колір: Жовтий

Чудове простирадло, купували в якості наматрасника

Переваги:
    Чудово виглядає, гарна якість
    Недоліки:
    Не виявили
  • Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Синій

Топ якість

Переваги:
    Не сповзає,приємне
  • Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Сірий

Швидка доставка. Висока якість.

• Галина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 200. Колір: Рожевий

Постійно треба поправляти, злазить. Тканина синтетична.

Недоліки:
    Колір змінився, як вицвів.
  • Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Жовтий

Гарна якість, чудово підходить на літо

Переваги:
    Якісь, ціна
  • Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Сірий

З прагненням не втрачає колір. Розмір повністю співпадає із заявленим.

Переваги:
    Ціна-якість.
    Недоліки:
    Резинку по периметру треба трохи жорсткішу (на мій погляд).
  • Лілія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Синій

Нажаль камера мого телефону не може передати красу кольору і високу якість простирадла ((( Але фото на сайті краще демонструє реальний колір - це не зовсім блакитний, а скоріше "джинсовий" , який є більш дружнім у поєднанні з іншими кольорами наволочок і підковдри. Тканина теж приємно здивувала ! Вона лагідна до тіла, м'яка і при цьому цупка. Покупкою задоволена на всі 100% , дякую !

Переваги:
    Хороші якість тканини і колір ! Розміри відповідають заявленим .
    Недоліки:
    Не має !
  • Юрій Ж***

Отличная простынь
    Все в размер
    160х200
    Качество хорошее
    Доволен

Переваги:
    Качество
  • Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Не кашлатиться, швидко сохне. Користуюсь десь пів року. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Не з'явились катишки
    Недоліки:
    Не виявила
  • Яна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Фіолетовий

Взяла два, не кашлатяться, приємні на дотик, не парять.

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Сірий

Зовсім не той товар і не тих розмірів що замовлявся.

• Віктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Переваги:
    Все добре
  • Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Сірий

Сподобалось. Під ранок лишаюся спати на простирадлі а не на матраці. До речі в мене матрац заввишки 20 см. Якби був 25 см то думаю, що простирадла вистачило. Рекомендую

Переваги:
    Описав вище
    Недоліки:
    Не виявив
  • Людмила А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Рожевий

Дуже подобається.Велика,

Переваги:
    Практична , приемна,ніжна на дотик .
    Недоліки:
    Немає ніяких взагалі .
  • Поліна К***

Шикарне простирадло! Гарно підійшло на матрац, доволі зручно одягається, і нарешті у мене майже не зсувається простирадло під час сну! Раджу!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 100 x 200. Колір: Коричневий

Відмінна якість

Переваги:
    Гарний колір, тканина, пошив
    Недоліки:
    Немає для мене
  • Инга

Хорошо

• Інна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Покупкою задоволена. Тканина приємна на дотик, досить щільна, не просвічує. Брала розмір 160×200 то трохи вільно на матраці, але добре що не затісне. Загалом рекомендую, за свою ціну дуже хороше простирадло

Переваги:
    Щільна, приємна на дотик тканина
  • Ірина Р***

Дуже гарне простирадло

• Дмитро Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Фіолетовий

Нормально за свою ціну. Розмір прийшов такий як і замовляв, сіло ідеально, колір красивий, як на фото. Так, тонкий, але ж він на те і розрахований - як захист матрацу, а поверх уже можна стелити все що вам захочеться.

• Костянтин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Рожевий

Плохой товар, электризуется и липнет к нему сильно притягивает я шерсть, пыль и т.д

Переваги:
    Недоліки:
    Электризуется, притягивает пыль.
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Сірий

Купувала для сына в подарунок.Він задоволений.Попросив продублювати замовлення,що я з радістю і зробила.Тепер у нього таких два

Переваги:
    Надійно тримається на матраці,не сковзається.Приємне на дотик,підходить по кольору до купленого раніше комплекту
    Недоліки:
    У сина-нема,а мені б хотілось світлішого.

Пані, дякуємо, що поділилися таким теплим відгуком про простирадло на резинці Good-Dream Grey мікрофібра і обрали його як подарунок для сина. Дуже приємно чути, що він залишився задоволений настільки, що попросив продублювати замовлення, і тепер має вже два однакові простирадла.

Якщо захочете світліший варіант для себе, у лінійці Good-Dream є моделі в інших кольорах, зокрема у світлих тонах, які також добре тримаються завдяки резинці.

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 80 x 190. Колір: Синій

Боялась, що буде електризуватися, але якість тканини набагато краща очікувань. Тканина приємна на дотик. Дуже швидко сохне навіть в зимовий період. Розмір відповідає заявленому.

Пані Наталіє, щиро дякуємо за ваш детальний відгук про простирадло на резинці Good-Dream microfiber Blue. Дуже приємно, що якість мікрофібри виявилася значно кращою за ваші очікування: тканина приємна на дотик, не створює відчутного статичного ефекту й швидко сохне навіть у зимовий період — це одна з ключових переваг простирадл із мікрофібри.

Раді, що розмір повністю відповідає заявленому та простирадло на резинці зручно сідає на матрац, не зсуваючись у процесі використання. Ваш відгук стане корисним орієнтиром для покупців, які також хвилюються через можливу електризацію синтетичної тканини.