- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла тату він мега задоволений! Шампури гострі, сталь якісна, ні ржавчини нічого не з'явилося після миття і тд, пригорівше відчищається без проблем і вони як нові. Окремо зацінив флягу!
- Переваги:
- Суперовий набір
- Недоліки:
- Мінусів нема
- Єгор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір порадував комплектацією, продумане наповнення, виглядає дорого, дуже приємно ним користуватись – відразу + декілька балів до елітарності))
- Переваги:
- Якість, комплектація
- Недоліки:
- Ніяких
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Солідний подарунковий набір, виготовлений якісно, від фурнітури на кейсі до самих приборів, 100% рекомендую
- Недоліки:
- Не виявив
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір топ, футляр з дерева на замочках і є ручка, всередині все фіксується, нержавійка якісна міцна, товщина шампурів хороша, ручка зручна, фляга і стопки з сталі. Все прийшло в повній комплектації.
- Недоліки:
- не вистачає ще ножа
- Анатолій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набором був задоволений навіть не встиг відкрити футляр, а вже сподобався, якість преміальна, поєднання матеріалів це і дерево шкіра і сталь супер, комплектація те що треба, все має своє місце, користуватись один кайф.
- Володя Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені подобається цей набір. Видно, що зроблений для людей і не з палок. Нержавійка якісна, добре відшліфована, не з бюджетного сегменту. 10 з 10, як то принято казати
- Переваги:
- Якість, матеріали
- Іра Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто найкращий подарунок для мого чоловіка. Тут є все, що може тільки знадобитись. Матеріал супер, кейс взагалі пушка. Нарешті все на своєму одному місці, а не розкидано.
- Переваги:
- Рекомендую