- AI аналіз відгуків143 відгуки: Позитивні — 62%, нейтральні — 15%, негативні — 23%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Відмінний!-дякую!
Представник постачальникаСергію, дякуємо за Ваш відгук! Раді, що кабель Вам сподобався. Нехай працює надійно та служить довго!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
За ці гроші робочий кабель, можна брати.
- Переваги:
- Працює
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, Дмитре!
Раді, що кабель Grand-X USB Type-C виправдав ваші очікування та добре працює.
Ваш відгук допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.
Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Гарна якість.
Представник постачальникаДоброго дня, пане Сергію!
Щиро дякуємо Вам за відгук та за вибір Grand-X USB Type-C 3A 1 м White (PC-03W).
Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю кабелю. Ми прагнемо забезпечувати стабільну роботу, надійність та комфорт у щоденному використанні кожного виробу.
Бажаємо Вам швидкої та безперебійної зарядки
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
З повагою,
Команда Grand-X
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Реально прискорює зарядку, в порівнянні зі старими кабелями.
- Переваги:
- Зарядка іде швидше на 20%.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію!
Щиро дякуємо вам за відгук і за те, що обрали продукцію Grand-X. Нам дуже приємно чути, що кабель Grand-X USB Type-C 3A 1 м (PC-03W) дійсно допоміг прискорити зарядку ваших пристроїв та виправдав очікування.
Бажаємо вам приємного користування! Якщо виникнуть будь-які запитання — команда Grand-X завжди рада допомогти.
Гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Вистачило на місяць
- Переваги:
- Недоліки:
- Недовговічний
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що кабель прослужив недовго — розуміємо, наскільки це неприємно. Така ситуація не є нормою для цього товару.
Звертаємо увагу, що на кабель діє гарантія. Якщо немає механічних або фізичних пошкоджень (переломів, надривів, слідів втручання), товар підлягає перевірці та заміні у продавця або в сервісному центрі.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає покращувати якість та інформувати інших покупців.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Нормальний кабель для швидкого заряджання.
Заряджаю павербанк, з"єдную смартфон з ПК для пересилання фото та інш.
Кабель міцний, не тонкий - а навпаки, середньої гнучкості, солідного дизайну. Давно прийшла до висновку, що кабелі, які експлуатуються щодень і більше, потребують турботливого поводження, тоді вони служать довше.
Дякую Розетці за гарну роботу!- Переваги:
- Якість. Ціна. Відмінно організована доставка.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаВікторіє, щиро дякуємо за такий приємний і змістовний відгук!
Раді, що кабель добре підходить і для швидкого заряджання, і для передачі даних, а також сподобався за міцність та зовнішній вигляд. Приємно чути, що доставка теж залишила гарні враження.
Згодні з вами: дбайливе користування справді подовжує термін служби кабелів.
Користуйтеся із задоволенням — ми завжди поруч, якщо знадобиться допомога!
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Отлично
- ПтицяФВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Якісний, ще й дизайн приємний. Взяла цей і "братика" з тайпсі. Обидва супер.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не работает через неделю (
- Святослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Крутий кабель відмінно працює.
- Переваги:
- Гарний дизайн
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Нормально
- Недоліки:
- Поки немає
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший кабель за свою ціну,міцний, є швидка зарядка, брала по знижці.
- Переваги:
- Недорогий, якісний.
- Яна П***
Через 4 з лишнім місяці, кабель перестав нормально заряджати телефон, якщо прижати, то зярядка йде, а потім якщо покласти, то перестає заряджатися.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Супер дякую.
- Переваги:
- Швидка зарядка.
- Недоліки:
- Нет.
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не дорого
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Отличный кабель! быстро заряжает. хороший разъем.
Представник постачальникаСергей, дякуємо за Ваш відгук
Раді, що кабель Grand-X PC-03W виправдав очікування та швидко заряджає пристрої.
Нехай служить довго та надійно
- Горбатенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший кабель за свої гроші,давно купую товари цього виробника.
- Переваги:
- Якість за адекватну ціну.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДякуємо, Олександре, за Ваш відгук та довіру до бренду Grand-X
Раді чути, що кабель Grand-X USB Type-C 3A 1 м (PC-03B) повністю виправдав Ваші очікування.
Ми погоджуємося — це дійсно надійне рішення за свою ціну: якісна збірка, стабільна зарядка та довговічність без компромісів.
Ми цінуємо, що Ви обираєте продукцію Grand-X знову і знову.
Бажаємо приємного користування та з нетерпінням чекаємо на Ваші нові покупки.
- Алексей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Відмінний кабель.
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаПане Валерію, щиро дякуємо за довіру до нашої продукції
Раді, що кабель PC‑03B повністю вас задовольнив.
Нехай служить довго та надійно у щоденному користуванні. Якщо знадобиться допомога або порада — ми завжди на зв’язку
З найкращими побажаннями, Команда Grand‑X
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Чудовий кабель, беру другий, довгий термін служби, гарантія рік, працює значно довше. Раджу.
- Переваги:
- Гнучкий, якісний
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний кабель з функцією швидкої зарядки. Перший купили майже 1,5 роки тому. Тоді ще додатково до нього взяли з конектором MicroUSB. Працюють. Оце пару тижнів назад взяли ще дитині.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Немає. Головне не шарпати.
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Нормальна якість
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
...
- Адріан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Працює!
Представник постачальникаШановний Адріан, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Ростислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Норм
Представник постачальникаШановний Ростислав, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Представник постачальникаШановна Катерино, дякуємо Вам за покупку. Чи могли б Ви пояснити низьку оцінку, що саме не сподобалось у придбаному товарі?
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Чудовий кабель. Досить надійний. Це мій 3й такий кабель. 2 таки справно працюють з павербанками, вже 1.5-2 роки. Підтримують швидку зарядку. Але це сильно залежить від з/п і самого гаджету.
- Переваги:
- Якісний, не дорогий, швидка зарядка
Представник постачальникаШановний Максим, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Олекса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Змінюю свій попередній відгук, розібрався - шнур підтримує все таки швидку зарядку
- Переваги:
- Ціна та функції
- Недоліки:
- Не виявив
- Alex C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Свою функцію виконує.
Представник постачальникаШановний Олександр, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Прислали быстро, хороший кабель. Больше добавить нечего
- Переваги:
- Нормальный рабочий кабель
- Недоліки:
- Не заметил
Представник постачальникаШановний Андрій, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
На згибі лопнув через 9 місяців.
Представник постачальникаДоброго дня Тетяно. Дуже шкода що виникла така ситуація. На всі пристрої компанії Grand-X надається гарантія 12 місяців. Зверніться будь ласка для гарантійного обслуговування, і кабель буде замінений Вам на новий.
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Кабель не соответствует описанию,нет быстрой зарядки и тонкий провод. Не довольна, выброшены деньги. Для такого качества - дорого.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет быстрого заряда,тонкий провод. Качество плохое не стоит таких денег.
Представник постачальникаДоброго дня Антоніно. Дуже шкода що виникла така ситуація. Підкажіть будь ласка, з яким зарядним пристроєм використовуєте кабель. Адже можливість використання швидкої зарядки залежить від усіх учасників процесу. Тобто якщо Ваш смартфон чи зарядний пристрій не підтримують цю функцію, то швидкої зарядки не буде не залежно від того який кабель використовуєте.
- Антонина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Кабель тонкий,без быстрого заряда,я не в восторге.
- Переваги:
- Не нашла
- Недоліки:
- Нет быстрого заряда,тонкий
Представник постачальникаДоброго дня, Антоніно. Кабель підтримує швидку зарядку пристроїв.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Ок
Представник постачальникаШановний Олександр, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Пойдет
- Переваги:
- Не сгорел
- Недоліки:
Представник постачальникаШановний Ростислав, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Работает хорошо, мягкий.
Представник постачальникаШановний Ярослав, дякуємо Вам за покупку та відгук!