- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Для чого ви висилаєте цей непотріб???...як його замінити????
- Недоліки:
- привезли з датою ввиробництва 24.12.2021..Шкода що довіряв розеткі і побачив це дома
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Все ок,працює
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Купував цей акумулятор для резервного живлення разом з інвертором. Використовую для газового котла під час відключень світла.
Працює стабільно, котел запускається без проблем. При навантаженні приблизно 80–100 Вт система працює кілька годин без проблем.
Акумулятор герметичний (AGM), тому не потрібно нічого доливати або обслуговувати. Для домашнього використання це зручно.
Також перевіряв напругу під час заряджання — все в межах норми.
Загалом покупкою задоволений. Для резервного живлення будинку або котла — хороший варіант за свої гроші.
Зняв невеликий огляд і тест роботи — можливо комусь буде корисно.- Переваги:
- хороша ємність 100Ah, стабільно працює з ДБЖ, не потребує обслуговування, тихий, не гріється підходить для резервного живлення котла
- Недоліки:
- досить важкий, повністю заряджається не дуже швидко
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Чекав більше чим було вказано.А так по роботі все ок.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Дуже розчарований покупкою
- Недоліки:
- Дуже скоро просідає,не задоволений вкрай
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Все працює
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Все чудово
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Приїхало доволі швидко, без зайвих дзвінків та нервів. Одразу зважив, 27,4 кг. Заряджений, працює. Все чудово, зима зі світлом)
- Переваги:
- Швидко, зручно, гарна ціна
- Костянтин О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Після декількох місяців використання почала стрімко падати напруга після 1-2 годин експуатації, відображає на ДБЖ повний заряд, а після 1-2 годин експлуатації падає напруга до 10,8 / 10,5. Заряджалася 10А зарядкою, експлуатація домашня. Буду думати як повернути / обміняти.
- Переваги:
- Працювала нормально 3-4 місяці
- Недоліки:
- Працювала нормально тільки 3-4 місяці
- Олексій Т***
Може розряджали сильно і заряджали не до кінця. Свинцеві акуми живуть довго якщо розряджати не більше ніж на 50%.
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Замовляв у вересні 2024, отримав напочатку жовтня, доставка зайняла 12 днів. Виглядає не так як в описі, див фото. Внутрішній опір та напруга після отримання на фото. Хто може, дайте оцінку отриманим результатам.
- Переваги:
- отримав вчасно, за адекватну ціну
- Сергей С***
На весах взвешивали, какой вес?
- Олександр
5 міліом, це добре
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Замовили 2 штуки з Польщі, прочекали доставки 10 днів. Один прийшов нормальний. Інший прийшов в розпакованій коробці, без болтів і гайок, які мають бути в комплекті. Тепер маємо ще шукати правильні болти і гайки, при цьому не зрозуміло, яких розмірів і з якого матеріалу вони мають бути. На сторінці товару і сайті виробника ця інформація також не уточнюється.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Очень быстро доставили, хорошее качество, все заявленное соответствует действительности. Используется для телевизора и роутера, хватает надолго.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все супер
- Андрій П***Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Надеюсь все ок будет работать. Пошёл первый час работы. Батарея пришла полностью заряжена. Слегка отличается от фото
- Юлія П***Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Хочу подякувати, за вирішення питання стосовно мого скасованого замовлення. Дуже важко було усвідомлювати, що Розетка так могла в мить втратити довіру, за стільки років не було жодного прецеденту. Дякую за індивідуальний підхід до свого постійного клієнта!
- ОлександрПродавець: RozetkaEU. Ємність: 100
02 липня зробив замовлення. 14 липня скасували замовлення без пояснення. Не можу оцінити товар.
- Юлія П***Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
2 липня зробила замовлення за 5400грн" на сайті вказано було, що товар у наявності . Через декілька годин акум коштував вже 6300грн і був теж у наявності, з такою ціною висів тиждень. Сьогодні 10 липня дзвонить працівник і приносить вибачення , що товар закінчився...Як це поянити ? Ми що жевему в епоху голубиної пошти? Що не можна було повідомити ранішепро відсутність товару, але чому на сайті він був із підвищеною ціною? Більше тижня я згаяла часу на очікування товару! Магазин на якого не можна покладатися!
- Переваги:
- Багато обіцяють
- Недоліки:
- Неповага до клієнта; недостовірна інформація; накрутка цін і тд
- Игорь П***Продавець: RozetkaEU. Ємність: 100
Дякую що в Миколаїв немає доставки.
- Юрій
Доброго вечора. Потрібно замовляти по 1 шт. Вони мабуть так зробили щоб було 4 окремих доставки по 500грн. Місто не має значення
- Дяченко М***
Теж було подібне коли замовляв відео карту, тому замовив в сусіднє місто, після чого уже в додатку нової пошти коли відправили просто переадресовав у потрібне мені місто. Після чого прийшло дуже швидко.