- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через три місяці металева обмотка стала іржавою, і п'ята струна взагалі порвалась коли гітара просто собі висіла.
- Переваги:
- Ціна, не поганий звук
- Недоліки:
- Низька якість 4-6 стуни
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через місяць не дуже інтенсивного використання, злізла обмотка на четвертій струні (на 2 та 4 ладі), але на звук сильно не вплинуло, тому ще послужать.
- Переваги:
- Яскравий звук, як для нейлонових струн.
- Недоліки:
- Недовговічність
- Дихтяренко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные струны, беру не первый раз. Хватает на 3-4 месяца ежедневной игры (1-2 часа в день). Служат до последнего. Бывало обмотки уже нет, держится на внутренней леске и ничего, играет. Звук хороший, строй держат хорошо. После установки несколько дней тянуться, как обычно. Со временем строй держат классно.
- Переваги:
- Долговечные, неплохой звук, цена
- Недоліки:
- Не выявлено
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зазвичай користуюсь струнами калібру хард-теншен. Після нього ці для мене трохи зам'які і відповідно не такі гучні та дзвінкі. Граю зовсім без зусиль. Добре підійдуть навочкам. Артикуляція та сустейн добрі. Флажолети читаються гарно.
Брав по акції собі та другу. У нього при натяжінні лопнула 4-та струна. Будьте обережні та натягуйте ніжно та повільно) На пакетику вказані відповідність номеру струни кольору.- Переваги:
- Ціна, фірмова якість
- Недоліки:
- Для когось здадуться не такими дзвінкими, але це ціна за легкість гри.
- Дмитро Л***
Доповнення: Нажаль через пару тижнів у мене теж обірвалась четверта струна при не інтенсивній грі. Так що рекомендувати не можу.
- Andriy S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- rubisolexiyПродавець: Rozetka
Качество покрытия точно хорошее??