Відгуки покупців про Ополіскувач для порожнини рота GUM Paroex 0.12 % 300 мл (70942302289)
- Анжела Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Ополіскувач хороший, тільки мені не підійшов разом із зубною пастою цього бренду стоматолог замінив на інше, тому що вона стали зуби темнішими
- Переваги:
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Хороший ополіскувач
Представник постачальникаДякуємо вам, Дмитре, за ваш відгук, нам дуже приємно, що Вам подобається наша зубна щітка.
Ми працюємо щоб допомагати вам бути здоровішіми.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Дуже гарний ополіскувач. Стоматолог рекомендував при імплантації. Брала разом із такою ж зубною пастою. Швидко все зажило. Зуби чисті без нальоту.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Дуже гарні
- Гудзенко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 300 мл
Гарний засіб.
Тільки все написано російською- Переваги:
- Мабуть гарний
- Недоліки:
- На етикетці та інструкцію присутня мова агресора
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино. Дякуємо за ваше питання! Ми являємося офіційним ексклюзивним дистриб’ютором бренду GUM в Україні. Бренд GUM не працює з ринком Росії та не здійснює постачання на товару до Росії. Наявність тексту російською мовою на упаковці пов’язана з тим, що продукція постачається також у країни Балтії та інші міжнародні ринки, де використовується багатомовне маркування. В Україну продукція імпортується офіційно та відповідає всім вимогам якості та чинного українського законодавства.
З повагою бренд GUM!