Відгуки покупців про Ласощі для кошенят Half&Half у формі м'ясних шматочків з індичкою 2 шт x 50 г (2700000037249)

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Світлана Д***

Якісний смаколик

Дякуємо, що обрали ласощі Half&Half! Нехай кожен кусь буде няумовірррно смачним!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не знаю, что сказать, котёнок по настроению грызёт.

Дякуємо, що поділилися! Нехай ласощі Half&Half дарують нявчику користь та лиш гарні емоції для щоденних нявкоzoomies!

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нашій малечі ці м'ясні шматочки дуже сподобалися, вони маленькі та м'якенькі і кошенятам дуже зручно їх їсти.

Як же приємно читати такі відгуки! Ми створювали ці м’ясні шматочки саме для маленьких нявчиків, щоб було зручно, смачно і корисно. Дякуємо, що довіряєте Half&Half!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мабуть для котиків смачно, бо їдять всі

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:

Дякуємо, що обираєте Half&Half для своїх нявчиків! Нехай смаколики дарують хвостикам лише радість, здоров’я і муррркотні моменти задоволення.

• Вероніка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рекомендую всім, хто хоче порадувати свого пухнастика чимось смачненьким і безпечним!

Переваги:
    Склад, ціна
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за довіру і смачну рекомендацію Half&Half! З такими чарівними муррр-амбасадорами, як ваш нявчик, ми точно зробимо світ смачнішим для хвостатих!

• Вероніка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Щойно чує, як відкриваю упаковку – одразу мчить на кухню. Ласощі пахнуть натурально, гарна текстура, легко ділити на маленькі шматочки

Переваги:
    Мʼясний склад
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо, що обираєте Half&Half і ділитесь хвостатим щастям з нами! Нехай смакує!

• Поліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяла ці м'ясні смужечки вперше на пробу, котикам смакують. Але я поки не знаю, коли краще їх давати разом з їжею чи окремо?

М'ясні смужечки Half&Half краще давати як перекус між основними прийомами їжі, щоб не перевантажувати травну систему маленьких хвостиків. Вони чудово підходять для заохочення та допоможуть налагодити теплі відносини з нявчиками. Нехай смакують!

• Поліна Л***

Дякую за відповідь! Будемо брати ще!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кіт дуже полюбляє ласощі цієї лінії.

Переваги:
    Якісь, ціна в акції, смакує нашому котику
    Недоліки:
    не выявлено

Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо за вибір Half&Half. Нехай нявчику смакує!

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала для взрослого кота сфинкса. Он ест их с огромным удовольствием и даже выполняет команды, чтобы получить. так же хорошо кушает и утку этой фирмы. Кстати брала и для щенков продукцию этого производителя и шитцу тоже оценила.

Переваги:
    кот ест с удовольствием. натуральный продукт.
    Недоліки:
    немного дороговато, но что сей час дешево((
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все відповідає опису. Ласощі невеликої форми, не тверді. Кицька їсть із задоволенням

Переваги:
    Хороший запах
    Недоліки:
    Не має
  • Соломія Щ***

Котику подобається

• Виталий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моїм котам воно не дуже зайшло

• Анастасия

По этому 5 звёзд?

• Артем Б***
    Продавець: Rozetka

+++++

Переваги:
    Найбільше подобається коту зі всього, що обирали.

Дякуємо, що обираєте ласощі Half&Half для смачних кусь-моментів!

• Ліза В***
    Продавець: Rozetka

Маленькі мʼясні стріпси з індички дуже полюбляє мій кіт. Раніше він навіть не нюхав інші ласощі, але ці хрумає добра та й ще випрашує. Рекомендую, склад гарний

Переваги:
    мясний склад